Copilasi de Iulie-August 2004 * 74 * LMA !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

http://www.delicatesa.ro/retete/mancaruri/legume/ciuperci-cu-ardei-1568

asta este reteta,eu am pus mai mult iaurt decat scrie in reteta si 2 ardei intregi

edit:ploua sambata???????? ma duc sa ma uit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Mmmm ce bine arata ciupercile....meii rectific ploua la ieshila constanta va fi soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

..si ce daca ploua. Noi ne-am mutat numai pe ploaie ( ca deh de-aia avem aici ) Sa fie cu noroc!!!

mai dar nici cu gatitul nu va lasati ...yumm-yumm inghetata de pepene galben -wow- sa ma bag, sa nu ma bag?

shopping ..doar se apropie ziua copiilor
Daria... iti spun diseara, cind il pun in basket pe a lui Alex ( il iau de pe amazon oricum ) ..fug sa termin de gatit - pui bali ... cu orez , copilul are club de gradinarit la scoala = adica va veni inamolit si ud -dar asta e placerea copilariei- si ..tocmai a ainceput ploaia, doar ce am avut 2h soare ..off fug sa-l iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
acu ma uitam pe calendar.. s-a dus jumatate din anul asta, iti vine sa mori cand vezi cum fuge timpul.
azi am emotii, abia astept sa ma duc la sedinta (si duminica plllleeeeeeeeec )
sa aveti o zi buna de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si de la noi
azi e vineri asa ca ma simt bine, chiar daca a plouat torential de dimineata, iar acum daca iesi afara lesini de cald
O zi frumoasa tuturor

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

eu nu stiu ce sa mai zic cu vara asta...o asteptam cu sufletul la gura sa putem iesi afara mai mult si acum...daca nu iesim afara pana-n 11 dupa aia practic e imposibil, e sufocant de cald si in parcuri, aerul e fierbinte, iar seara abia dupa 8-9 seara se mai calmeaza friptoarea, asa ca stam ca iarna practic in casa majoritatea timpului. Imi vine sa ma mut la munte, sau cel putin la mare, desi cred ca ce ne lipseste noua este o casa cu un umbrar des

Daria, am gasit pe un site in maghiara, cel pe care il dadusesi tu la un mom dat pe forum, sa ne arati ghiozdanul Giuliei...cat m-ar costa sa comand de la ei totusi un ghiozdan? vine cu curierul sau? tu cum ai procedat? aici in mall sunt in jur la 250 de ron Herlitz si nu modele f faine

Roxana, tu pleci in conced sau interes de servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia, cum ti-am zis si in pm, mi l-a comandat un coleg ce sta in Budapesta; nimeni nu livreaza in ro transportul a fost parca 970 forinti.

edit: cu caldura, dadaca o duce pe giuli in zonele cu tasnitori, fantane si am achizitionat si un pistol de apa
acu 2 zile au fost intr-un parc unde este un mini-lac cu broscute si giulik a prins broastele

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Neata si de la noi

alta viata...e soare ( nu prea cald, dar nu conteaza) si se anunta ploi dupa prinz. Dar ce bine e sa te trezesti si sa vezi soare

Daria- trimis pm ti-am spus, e rezolva

Roxi - si unde pleci - vacanta sau servici?

Copilul are non uniform day = fiecare doneaza la scoala carti, jocuri, dulciuri, cadouri care se vor vinde si asa se string bani de cheltuiala , gen fondul scolii. Ieri mi-a zis ca vrea camasa alba si cravata, pantofi negri etc ...dimineata era in tricou de fotbal Arsenal si sort - mult mai adecvat ptr o zi lejera .

Un wk-end placut la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Daria, off, ce nasol, stam aici nas in nas cu ungurii si nu livreaza in Romania...bine ca livreaza americanii si nemtii

Roxana, calatorie placuta sa ai...copiii ce zic ? se descurca fara tine, adica Eva nu face nazuri cand pleci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

fug de acasa cu barbatu' . la Milano si la un concert marti, intr-o comuna superba la 30kmd e Milano. deci nu de job
or face nazuri aia mici dar vreau si eu 4 zile de vacanta. oricum face deja Patrick liste cu ce vrea.. isi scot parleala

Mergi la inceput