Copilasi de Iulie-August 2004 * 74 * LMA !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cat de tare faza cu briosele dieteticeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Si io ma uit dupa ghiozdan... toate sunt roz si de obicei cu helou chiti ca sa ma scoata pe mine din minti. io as vrea ceva mai cool...
la fel ceasurile de fete, toate cu matza pe ele... zici c-au inebunit de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

si pe mine ma enerveaza mascota asta, nu stiu de ce, prefer un ghiozdan si ceasuri fara brizbriz-uri. penarul e simplu, verde inchis cu o minge de fotbal intr-un colt si atat. As vrea si ghiozdanul sa fie simplu, culoare mai inchisa, bleu-marin, verde inchis, si daca se poate fara n-spe mascarici, sau macar sa fie stilizati ca lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

io s mare fan HK
insa Giulik nu e

edit: Lia, portavocele a fost luat din piata la italieni, de la chineji, cu 20 de euro

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare..sa vad ce-am retinut...on topic io tocmai am prestat o inghetata de pepene galben,abia astept sa inghetze.....noi suntem deja la al 3 lea ceas care este cu Zack si Cody,il poarta non stop asa ca a invatat sa spuna cat este ceasul....primul era cu o barcutza si un pestisor care se invartea si al doilea cu steaua....imi plac noile modele de ghiozdane de la Dariapresimt ca noi vom avea unul albastru cu masini....azi a zis ca vrea o masina cu telecomanda de ziua ei...daca i-as mai cumpara si o minge as face foarte fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Olivia - nici o sansa aici de slabit aici daca ai timpscrie si tu reteta ta de pui la ceaun cu iaurt si ardei .... sa inteleg ca e gen'chirke paprika' unguresc ?

corina- uite aici la adidas , e pink dar macar nu are papusi pe el ... eu tot adidas primul il iau copilului ...
http://www.watchshop.com/Childrens-Watches.html?gclid=CLywzbiOzKkCFUFC4QodKQSwNw
si nu recomand cureaua de material, A are unul de invatat timpul si nu il poarta e asa de jenanta cureaua .

in privinta rucsak-ului aici nu avem probleme, ca luam ce e mai usor , nu exisa manuale, si ptr 2 carti de citit /2ori sapt . Dar ca rezistente cele dela magazinele de sport sunt mai bune .

..si iar s-a innorat si o sa ploua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://www.watchshop.com/childrens-adidas-mini-watch-adm2005-p99935342.html

wowww, si e water resistant.
Bunny, cat costa pretul final cu delivery ? la tine delivery ca tare mult l as vrea pt Giulik.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

...meii da' azi v-ati facut de cap cu shopingul pe net, ntz, ntz, ntz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

mani cred ca m-am exprimat gresit..puiul la ceaun a fost o chestie..si granitura de ciuperci, ardei gras si iaurt..la asta am reteta

sa-mi tine-ti pumnii...am gasit masina,sambata ma muuut!!!

Mergi la inceput

...eu vreau reteta la garnitura....cica ploua sambatada' io tot tin pumnii...btw chef de casa noua cand faci?

Mergi la inceput