Licurici de ianuarie-februarie 2009 (146)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Buna dimineata

Astazi bautura si prajiturile sunt din partea mea. Le las pe masa sa va serviti care cum trece pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

PAULA sarcina usoara si un bebelus sanatos. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi azi.

Acum plec si eu la banca sa-mi semnez viata pe urmatorii 30 de ani ...sper sa merite

Crisspy, fericita de Razvi si 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Crisspy sa fie intr-un ceas bun! Sa aveti parte numai de bucurii in casuta cea noua! Si va doresc si sa terminati mai repede de pltit, nu in 30 ani. Asa sper si eu pentru cei 25 ai mei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani sanatosi si fericiti Paula!!!!
Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Paula! Sa fii sanatoasa si fericita!
Am vazut pozicile, superb flacau are mama

Eu nu l-am tuns inca, dar trebuie sa fac urgent si eu asta. Offf, inca nu m-am decis daca incerc acasa sau sa-l duc la cifolici

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 14+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Paula, LA MULTI ANI cu sanatate, bucurii si impliniri!!

Crisspy, sa fiti sanatosi si sa va bucurati din plin de apartamentul nou!

Selene, mesajul pe care ti l-ai pus la semnatura e exact din aceeasi categorie a celor care, acum un numar de ani, se indignau si se ingretosau cum de personajul X din cartea/filmul cutare se indragosteste de un personaj de alta culoare/de alta religie/cu probleme mentale/din alta clasa sociala si lista poate continua. E HATE SPEECH!!! Te rog frumos sa-l stergi!!! Iar pentru propria ta informatie, prietena mea cea mai buna din Romania, si ea fost
cadru didactic ca mine, super-apreciata de copii si colegi, e gay.

(si apropos, acum ai descoperit ca personajul Dumbledore e gay? Se stie de mult. Si ce daca? In Harry Potter apar personaje de toate categoriile, rasele, din toate mediile sociale, de ce nu ar apare si personaje de orientare gay?)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Gata...am semnat

Mona

Paula sper si eu sa nu o tinem chiar 30 de ani cu ratele, insa deocamdata ma obisnuiesc cu ideea asta . Sper ca si voi sa terminati mai repede cu ratele

Crisspy, fericita de Razvi si 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Crisspy, sa fie intr-un ceas bun! Sa stapaniti sanatosi casuta si sa fiti foarte fericiti si linistiti in ea!

Am o perioada extrem de incarcata, nu imi aduc aminte de cand nu am mai dormit cum trebuie, sustinerea tezei este saptamana viitoare si am niste emotii cat casa.

Plus ca Alexia a facut din nou rosu in gat, insa este o forma mai usoara si, din nou, nu vrea sa manance.

Dimineata a pus-o mama la olita pt ca vroia kk si, intr-o clipita, a fugit in patul nostru, unde a facut o prajiturica mirositoare.

In rest, Alexia este delicioasa, este foarte haioasa si politicoasa. Stie sa obtina ce vrea, spune la tot te rog si isi impreuneaza sugestiv manutele si nu ii poate rezista nimeni. Abia astept sa termin cu teza si cu perioada incarcata de la serviciu pentru a petrece mai mult timp cu ea.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, vrem sa o ducem pe Alexia la Disneyland Paris insa ma intreb daca nu cumva este prea micuta. Ale este fan desene animate Disney, stie toate povestile si personajele si ma gandesc ca ar fi frumos sa isi vada personajele preferate pe viu. Nu se pune problema de ride-uri sau la alte chestii de acest fel, ci la placerea de a interactiona cu lumea povestilor.

Ce parere aveti?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bee, noi la Disneyland ne-am gandit sa mergem peste un an sau doi, dar Mister nu e asa de pasionat de Disney. Ei, daca ar fi fost vorba de un parc de dinozauri, alta era treaba, eram deja acolo Asa ca daca Alexia e pasionata de personajele din Disney,si credeti ca ii va place, de ce nu? Distractie faina!

Noi mergem sambata la Zoo in Edinburgh, daca e vreme buna, sa vedem animalele.

Am vazut ca povesteati de tuns... si noi va trebui sa ajungem la frizer, dar doar un pic din breton sa-i luam la jupan. El e cu parul lungut, dar ne place cum ii sta asa, si aici nu e prea cald sa zici ca-i tine de cald.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput