Licurici de ianuarie-februarie 2009 (146)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Fetelor, vrem sa o ducem pe Alexia la Disneyland Paris insa ma intreb daca nu cumva este prea micuta. Ale este fan desene animate Disney, stie toate povestile si personajele si ma gandesc ca ar fi frumos sa isi vada personajele preferate pe viu. Nu se pune problema de ride-uri sau la alte chestii de acest fel, ci la placerea de a interactiona cu lumea povestilor.

Ce parere aveti?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Si noi ne gandeam sa-l ducem pe Razvi, insa cred ca acum e cam micutz...poate la anul. Si el este innebunit dupa Disney, recunoaste sigla peste tot pe unde o vede .

fata frumoasa sa nu mai fie bolnavioara

Crisspy, fericita de Razvi si 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cumnata nasilor a fost cu baiatul (5 ani- mare fan persoanje disney) a fost cam greu; el nu avea deloc rabdare si erau nspe cozi; i-a placut doar parada de la finalul zilei;

la 2 ani si un pic cred ca e cam mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani Paula! Sarcina usoara si un bebelus sanatos!
Ce de sarbatoriti in iunie!

La disney noi am fost cand avea A. un an si sapte luni. Nu prea i-a placut, in primul rand era f f cald - peste 40 de grade si in al doilea rand era prea mic.

La 2 ani si jumate eu cred ca i-ar placea, mai ales ca ii plac personajele si le stie dupa nume, se uita la Mickey Mouse Clubhouse...vrem sa mergem in vara asta.

Asa ca eu cred ca i-ar placea Alexiei!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Buna fetelor,

Paula La multi ani! sa fii sanatoasa si sa ai un bb sanatos

Crisspy - felicitari! sa fie intr-un ceas bun.
Cred ca pana la urma am s-o dau pe Alice la scoala. Eu am inscris-o din februarie la o institutie europeana si tot am asteptat loc...si nik, asa ca am s-o dau la o scoala aici in cartier si gata .

Vai fetelor ce cald eeee , nu mai pot, tremur si transpir stand pe loc si nu sunt decat vre-o 30grade...si temperatura lui Alice e de 38 grade , sper ca e de la caldura si nu de la altceva...

Am fost si noi acum vre-o 4 ani ( parca a fost ieri...)la disney Paris si intradevar frumos dar majoritatea timpului il petreci la coada asteptand , deci iti trebuie macar 2 zile ca sa intelegi ceva.

Merg sa ii iau temp lui Alice ca mi se pare cam moale...

Bee - sanatate Alexiei

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Eu nu mai pot cu atata rosu in gat!!!!!!!!!!!!
si febra de 39.5!!!!!!!!
de sambata dimineata e asa...
avem un vecin, mai mic cu 4 luni..sta afara pe tot vantul si iese si pe ploi de multe ori, in carut, sub umbrela, si nu are niciodata nimic. si al meu e..mamaliga..cum da de un pic de vant cum rosu in gat si febra...
am incercat eu cu Tantum verde, Albastru de metil, Coryzalia, Homeovox, Oscilo si antitermice dar nimic...
El nu are doar muci sau vreo forma usoara, la el vine brusc, cu febra direct...asa a fost mereu....
Ieri am vazut 2 dri..adica ei pe el..
Tot speram sa evitam antibioticul, dar nu se poate...
Cica inceput de pneumonie interstitiala...
Augmentin, Aerius, Xyzal, Fluimucil, Biorinil pt nas si EsberitoxN pt imunitate...
eu nu inteleg...de ce se dau antialergice la rosu in gat? de exemplu..pe prospectul de la Xyzal scrie: "Xyzal este un agent antialergic pentru tratamentul semnelor de boala (simptomelor) asociate cu reactii alergice, cum ar fi:
#61623; Febra de fan, inclusiv acuze oculare;
#61623; Rinite alergice cronice (alergie la praful din casa);
#61623; Urticarie cronica"
ce legatura au astea cu rosu in gat sau cu febra? ca eu nu ma pricep, dar nici nu inteleg...si xyzal si aerius...

Sunt 3 saptamani de cand a terminat tratamentul cu Gentamicina si Axetine injectabil si apoi Zinnat sirop ca nu trecuse....
m-a omorat cu un rosu in gat si o febra...
Crisspy, mersi de intrebare, el vorbeste, ce stie si mai repeta dupa noi...Cum am mai zis, de cand si-a dat drumul, adica de la 2 ani si 2 luni, nu mai tace..nu-mi imaginam asa ceva...

scuze, fetelor, de nervi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

LMA Paula!!!!

micola imi pare rau sa aud ca iar e bolnav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

La multi ani, Paula! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Frumos foc Marius si vesel de nu se poate!

Crisspy felicitari pt reusita cu noul apartament! Sa fie intr-un ceas bun! Multa sanatate lui Razvi si sa revina la sentimente mai bune fata de gradi.

Flor multa sanatate Alexiei si multa bafta tie cu teza! Cred ca i-ar face placere sa mearga la Disneyland. Si ale mele sunt fan Mickey&co...

Veronica stai cumintica, bine ca a fost doar o alarma falsa. Multa sanatate lui Alice sa nu fie nik cu temperatura! La noi e urat tare si ploua de vreo 3 zile...grrr...

Noi la tuns am fost de cateva ori cu Daria, fara probleme din partea ei, sta tare cumintica la tuns. Insa in ce o priveste pe Karina a fost o singura data la salon si atunci am facut spume la gura povestindu-i vreute si nevrute ca sa stea si ea din cand in cand mai plangea si spunea "nu veau sa ma tund" Dar noi mai perseverenti ca ea si nu a ramas copilul netuns. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Offf, am scris un mesaj lung si l-am pierdut...Si asa am o zi oribila, mmai devreme imi venea sa las totul si sa plec acasa, unde sa ma arunc in pat si sa plang pana dau afara toata oboseala, frustarea si nervii. Cum insa nu pot sa fac asa ceva, prefer sa stau de vorba cu voi, pentru ca astfel ma linistesc.

Micola, de multe ori se dau antihistaminice cand copiii au rosu in gat sau probleme de respiratie, deci nu e ceva iesit din comun.

Pana la urma m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa o duc pe Ale la Disneyland la anul, prin primavara. Atunci va fi suficient de marisoara ca sa inteleaga despre ce este vorba.

In rest, strabunica vrea sa o vada pe Alexia, asa ca in mai 2012 vom merge in SUA, e deja stabilit, pentru ca verisoara sotului se casatoreste iar Ale va fi flower girl. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu va fi drumul si cum ne vom acomoda cu fusul orar.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Paula, la multi ani!!! sa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanatos. Ai o familie f frumoasa

micola, imi pare rau ca sunteti bolnavi iar. AI icnercat siropelul de catina??? Dadea miere un link pt sirop fara alcool, l-am folosit si noi si chiar functioneaza. Cristi l-a folosit pe cel cu alcool si nu s-a racit toata iarna, el care se racea de 3-4 ori....si rau, cu febra mare si dureri.

Bee, si eu cred ca e prea micuta pt Disney. Anei ii place gradina ZOO...e fascinata de animale

crissy, felicitari pt apartament, sa aveti noroc de apartament!

Vero, ce bine ca totul e bine

Dark pt "OPEN MIND"

Mama de Ana si 38+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Bee daca tot e o zi asa proasta mai bine gandeste-te ce bine o sa va distrati la nunta, ca fetita o sa fie o printesa frumoasa, ca o sa faceti cumparaturi ieftine.

Si cand ajungi acasa poti trage si un bocet sa alungi afara toate relele.

Sper sa ti se rezolve problemele

Multumesc de urari tuturor. Am primit si eu o veste buna. Am reusit sa gasim cumparator pentru masina ce o avem acum, am scapat de un stres. Dar imi pare rau dupa ea, nostalgia asta

Uitasem sa adaug. Planuiam Disneyland pentru cand o avea MArius 4 ani, acum trebuie sa mai astept sa creasca si al doilea.

Micola imi pare rau ca a racit iarasi. Sper sa treaca repede.

Mergi la inceput