Licurici de ianuarie-februarie 2009 (146)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Si eu mai am zile din astea "nervoase". Mai ales acum ca nu imi mai e chiar asa rau si am timp sa le bag in seama .

In week-end l-am dus la tuns pe Marius. Cu greu l-a tinut taica-su, el invartea capul si frizerita taia. A iesit acceptabil avand in vedere cum a stat. Atata am auzit ieri "nu vreau" ca simt ca explodez daca il mai aud si astazi, noroc ca sunt la munca. Aici nu prea zice lumea nu vreau ci ma aproba si apoi nu face, deci e mai bine.

Asparagus o sa va fie mai greu voua decat lui. El o sa fie bucuros de noutatile din jur. La noi MArius s-a schimbat in bine dupa interactiunile cu cei de la ai mei.

Veronica bine ca a trecut, stai cuminte la pat. Ma rog sa fie bine si sa ajungi pana la termen.

Va las cateva poze cu Marius la bunici, la gratar, la gradinarit, joaca cu curcile, pisica si un iedut.
https://picasaweb.google.com/rn.paula/Mai2011#
Nu strambati din nas ca manca mici, ca abia daca a gustat dintr-unul

Si daca mai aveti timp cateva din iunie:
https://picasaweb.google.com/rn.paula/Iunie2011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Miere, Lisa - LMA!

Crisspy - multa putere!

Porumbita - felicitari si relax!

Nasteri usoare tuturor fetelor care urmeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ciufik ce mai faci?

Mergi la inceput

paula faine pozele pe picioare si alea cu porumbeii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Paula si noi l-am tuns sambata pe Razvi...pt ca nu a fost chip sa stea sa-l tunda Adi cu masina (cum de altfel am facut pana acum), am zis sa mergem la salon special pt copii, poate nu face asa urat.

Da' de unde...ne-a stiut tot Auchan-ul, incepuse saracutul sa tremure, atat era de speriat...a iesit si el acceptabil, oricum fata care l-a tuns de admirat in ce conditii lucreaza

Pe langa cei 30 de ron dati la tuns, s-a lipit de o masinuta de 70 ron...asa ca am iesit cam scump cu tunsul de data asta

Andreea de voi nu ne zici nimic?

Asparagus mi-as fi dorit sa neputem intalni, insa sunt atat de prinsa cu apartamentul asta nou...plus ca in week-end merg acasa ca ii facem pomana tatalui meu

Vero ai grija mama de tine...te-ai hotarat ce faci cu Alice? O duci la gradi sau nu?

Crisspy, fericita de Razvi si 31 sapt

Mergi la inceput

am pus si eu cateva poze de ieri
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2063166412935.2115748.1057965363&l=42d66405d5

Mergi la inceput

noi inca il tudem impreuna; opretiunea se desfasora asa:

robert in fostul lui scaun de masa (buna investitie scaunul ala de la IKEA) dezbracat pana la pampers, in hol in fata la oglinda; alaturi un taburel;
sotul langa si eu in fata; mai intai bagam masina in parul sotului si ii aratam ca nu doare; apoi la el; si tot asa;
eu il tin de vorba, sotul butoneaza masina;
la final eu retusez cu foarfeca si sotul termina de bagat masina in parul propriu

apoi eu trec sa fac retusurile la sot timp in care R face galerie;
ne ia vreo ora toata operatiunea (pana pe la 2 ani mergea rapid )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Pai si la noi decurgea bine...Razvi se uita la desene pe laptop si Adi tundea...de data asta nici nu a vrut sa puna mana pe masina de tuns.

A ramas traumatizat din spital de la branule ...sa vedeti circ diseara ca vine dr lui sa-l vada (avem o iritatie la putza )

Crisspy, fericita de Razvi si 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Miere la multi ani! SArcina usoara si un bb sanatos!

Maine vine mama

Mama de Ana si 38+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Porumbita tare frumosi sunteti!

Cat despre tuns eu nu am multe experiente ca l-am tuns doar de 3 ori, ma rog, altii l-au tuns ca eu nu sunt in stare sa fac asa ceva.
Prima data la 1 an si 4 luni, tuns numarul 1 cu masina, urlat in brate la taica-su toata operatiunea, insa a fost repede.
A doua oara acum 3 luni, tuns cu foarfeca, a stat pe masinuta de la salon linistit, nu a zis nimic pana la final, totul cu happy end.
Si acum cu nu vreau si invartit capul in toate partile, tot cu foarfeca dar in brate la taica su si cu mine langa. Masinuta nu a mai fost buna de data asta si nimic din ce i-am promis ca facem sau ii cumparam. Speriat nu era, sau nu parea sa fie, pur si simplu nu vroia sa il tunda.

Si apoi a continuat toata ziua cu "nu vreau" la mancare, la imbracat, la olita etc.

Mergi la inceput