Licurici de ianuarie-februarie 2009 (146)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

LISA cu intarziere...sanatate multa si nastere usoara.

IRINA sarcina usoara

Porumbita ma bucur ca totul e Ok cu sarcina .

Iulia drum bun si vacanta placuta in Romanica .

Eu m-am intors la munca dupa 2 saptamani de absenta. Razvi a reinceput gradinita si s-a lasat iar cu urlete si tipete, s-a obisnuit cu noi saptamanile astea si se pare ca a uitat de gradi. Inca nu ne-a trecut burtica de tot, sper sa nu inceapa iar cu diaree. I-am refacut si toate analizele la kakalici si sunt OK. Mai avem de rezolvat cu o iritatie la putza si i-am zis sa se potoleasca ca eu nu mai vreau sa aud de alte probleme.

Bebelina pare sa fie OK...Acum 2 saptamani, la 29 de sapt, avea 1300gr. Eu am mai slabit un pic cu toata perioada asta nasoala. Astept morfologica de pe 7 iulie sa vad mai bine ce mai face maimutzica mica.

Maine semnam si contractul de vanzare-cumparare la noul apartament si sper cat de curand sa putem intra in el sa renovam pe ici pe colo.

O zi usoara tuturor si multi

Crisspy, fericita de Razvi si 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Lisa!
La multi ani Irina!

Sarcini usoare si copii sanatosi.
Zi faina si la restul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

crisspy a big big hug!!!

naty merci mult!

miere arati fantastic!!

multumesc de incurajari (bpaula o sa mergem la paris in septembrie- sper ca tura asta sa iasa bine totul)

eu nu imi amintesc sa fi fost asa nervoasa la sarcian cu robert;
ieri am fost un pachet de nervi si o veritabila drama queen!
azi am intrat in sapt 8!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

La multi ani! Miere sa fii fericita, iti doresc ca de data asta sa ai parte de o nastere usoara, sa ai bb sanatos, mancacios,necolicos si sa fie asa cum ti-l doresti tu

Porumbita, Crispy - ma bucur ca sunteto ok

Eu era cat pe ce sa trag fuga la spital , am experimentat ceva travaliu - fals - din cate se pare...dar oricum sunt ingrijorata
am avut dureri ca la nastere...si dupa aceea aveam contractii regulate la 10 min cu dureri ca la menstruatie...off. Aveam toate simtomele de nastere...presiune in zona x, cufureala...
In fine, am trecut iarasi la repaos total, am stat cuminte acasa si nu am mai facut nik. E clar de la efort...si totusi in plus m-am hotarat asaaa de capul meu sa scot vre-o 2,3 zile pastilele de tiroida...poate fi si de acolo ceva...
Abia astept ziua de miercuri sa merg din nou la control sa vaz ce o mai fi.

pupici la toata lumea

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

crisspy a big big hug!!!

eu nu imi amintesc sa fi fost asa nervoasa la sarcian cu robert;
ieri am fost un pachet de nervi si o veritabila drama queen!
azi am intrat in sapt 8!

Asa am fost si eu la inceputul sarcinii de-a doua ...o sa mai ai faze din astea o gramada...eu abia acum spre final m-am mai calmat

Crisspy, fericita de Razvi si 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cu intarziere lisa si irina LA MULTI ANI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

cu intarziere:
Lisa!
Miere!
Multa sanatate, fericire si nasteri usoare!

Noi suntem la ai mei in Bucurersti (eu si Lucas), stau pana duminica pe 3 iulie si Lucas ramane aici inca 3 saptamani la ai mei...
Of, tare greu o sa ne fie fara el...dar trebuia, ca al meu sot e in sesiune si nu putea sa se ocupe de el deloc...

Pupam toate burticutele, asa va invidiez sa stiti:)

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Betty!!!

LA MULTI ANI, Irina!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LA MULTI ANI LISA SI MIERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumesc mult fetelor!

Porumbita si eu sunt mai nervoasa acum, e normal, ai mai multe pe cap, plus sunt mai panicoasa, nu neaparat panicoasa, dar trecand printr-o sarcina si stiind cate chestii neprevazute se pot intampla, parca ma gandesc la toate relele din lume:)). M-am mai calmat nitel cand a inceput sa miste bebe prin sapt 14-15, apoi mi-am luat un doppler si ii ascult inimioara cand nu misca:)), tare bun dopplerul asta, mi-ar fi placut si la Aidan, e ca ala pe care il folosesc doctorii aici la vizitele lunare ca sa asculte inima copilului.

Veronica, stai cumintica, bine ca a fost alarma falsa!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput