Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
psna la 1 an sau pana la aprox 9 kg bebelusul tb sa mearga cu spatele la sensul de mers, daca este pus cu fata isi poate rupe gatul la o frana mai brusca. Tinutul in brate e si mai periculos, pt ca la un accident poate fi scapat din brate. Eu tin amandoi copii pe bancheta din spate, fiecare in scaunelul lui, Cristi cu fata la sensul de mers si Cata cu spatele. Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Pe Catalina o pui in scoica sau scaun? Eu nu prea sunt convinsa ca pozitia este una f confortabila ptr ei. Din cauza asta inca folosesc landoul, ca poate sta la orizontala.
Acum na, fiecare ...cum crede ca e mai bine.
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Fug sa vad poza Ioanei de Catank...Oricum nu mai dau inapoi il pastrez pe Eddy pt piscotica minunata a lui Strumpitz....acum speram sa il placa si ea la fel de mult
.
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
apropo, stiu ca atunci cand reusesc sa faca ceva bebelusii repeta intr-una de te exaspereaza..eee, andra mea de cand a reusit sa se intoarca pe burta numai asta incearca non stop si ma exaspereaza..ma prinde 12 noaptea cu ea incercand sa o adorm si e f f obosita dar cum o pun in patut hop pe burta si se chinuie si se enerveaza sa traga manutele, si oboseste si iar se enerveaza..o mai iau in brate sa o linistesc si si in brate aceasi munca, pune capul in jos si se rasuceste..acum m-am chinuit vreo 2 ore sa o adorm din aceleasi motive.. vreau sa fie iar linistita si eu fara batai de cap
oare cat o dura etapa asta
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Am si eu o intrebare (si timp berechet fiindca Petru doarme ![]() ![]() ![]() ![]() Multumesc mult pentru raspuns ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de ![]() |
alaptatul e la cerere, nu ?
eu stiu ca ceaiul nu tine loc de masa..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui madutza_bra
Nu te supara ca-ti spun, dar e ff periculos ce faci tu. Nu e vorba de simtit bine, e vorba de siguranta. La un accident , Doamne fereste, landoul ramane(poate) pe loc dar copilul sare de acolo. Te rog din suflet, investeste intr-o scoica ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Mi-a oferit-o cineva drag mie gratis, si am refuzat-o din considerente mai sus amintite (sta copilul ''cocosat'')Insa ai dreptate si cu nesiguranta copilului in landou, e mai grav decit ar fi stat in scoica... uofffff, nu stiu ce sa zic... eu am refuzat din start carusior 3in 1...tocmai din acest motiv. Acum ma voi orienta la un scaun...ce sa mai..in scoica o mai avea loc la 6500g? pina la kite kg sunt valabile scoicile?
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
![](fetita.gif)
miki1979 spune:
recunosc ca si eu ma simt cu musca pe caciula ca nu respect scoic/scaunul pt copii cu sfintenie..
se intampla ca vlad sa mearga in fata in dreapta lui tacsu ca doar e baiat mare fara scaun evident..si lasa capul jos cand vede politia
iar pitica in scoica dar recunosc ca nu le-am legat/fixat niciodata cu centurile..si asta a plecat de la faptul ca vlad cand era bb mic nu statea nici rupt in scoica/scaunel, era tot o lupta ba in brate ba jos ba pe burta ba avion..
stiu ca e inconstienta si recunosc.
numai ca eu cred in soarta lor si in steaua lor norocoasa..poti sa fii super super precaut si sa se intample ceva groaznic indiferent de cat de protectiv ai fost sau de precaut sau de inversunat in respectarea cu strictete a regulilor..
si din pacate vrobesc din experienta, asta m-a invatat viata pana acum..
pisucmic spune:
Am vazut in Picassa niste bebei superbi la
- Catank (cu floarea, ce minunatie...),
- BBYasmi (ce lungan pare!),
- Andreea (ce dulce inoata Rares, si ce palarioare poate avea!),
- Simona (de fapt tot la Andreea - esti o mamica superba si cu 3 copii minunati! asa mi-ar placea si mie macar inca unul...),
- Miki ( o placere sa revad poze de la botez),
- Madutza (ti-am spus cat de bine arati si ce frumoasa familie sunteti?)
Sper ca n-am omis alte poze noi, dar n-am mai identificat altele!
Am mai pus si eu cateva poze mai recente!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
miki1979 spune:
roxy, buza lui vlad face bine, chiar neasteptat de bine..s-a mai si desumflat ..iar el parca a si uitat patania, speram sa-l tina mai mult
pisucmic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
alaptatul e la cerere, nu ? eu stiu ca ceaiul nu tine loc de masa.. mami de 2 prichindei |
Alaptatul este la cerere, da, si in general este ziua la 2-3 ore (7 mese pe zi, somn intins 22.30-6.00) - asa si-a facut el program, dar nu-s evident ore fixe; si n-am stiut, sa-l alaptez imediat dupa ceai?daca "se strica" la burtica??? mai bine e doar cu laptic, n-ai griji din astea... uff, ce mi-o fi venit cu ceaiul? de fapt stiu, grija ca lapticul meu in biberon in izoterma sa nu se strice in 2 ore sa zicem, pana vrea el dupa bise... Ce credeti?
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
![](baietel.gif)