Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Vroiam sa mai zic ceva si de cereale.
Pediatra mi-a zis ca e f important ca ele sa fie preparate asa cum trebuie si nu altfel.
Adica, daca pe cutia cu cereale scrie ca nu au lapte in ele, este foarte simplu, se prepara laptele si se adauga cereale pana se obtine consistenta dorita, la inceput doar 1 masura de cereale ca sa testam .
DAca cerealele au lapte in ele, cand se prepara laptele de ex la 150ml lapte, punem 120ml apa+4 masuri lp si raman 30 ml apa la care adaugam 1 masura cereale cu lapte.
Sunt convinsa ca stiti asta, dar am scris ptr mamicile de bb1.

Bafta la diversificare!

P.S Pe Maria as vrea sa o diversific la 6 luni daca pana atunci o alaptez exclusiv. O sa tot manance mancare toata viata plus ca va fi mama care ma va ajuta cu Andrei, deci o sa pot sa o diversific ca la carte, sa zic asa.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Neatza!

Mada, uite aici tetina de care vorbesc: http://bebelusultau .roa/detalii.php?cod=AV17 se numeste tetina cu flux variabil.

Ma duc ca s-a trezit Maria. Il am si pe Andrei acasa ca e racit, tuseste tare nici nu prea doarme noaptea. De ieri i-am scos laptele praf Mariei si azi noapte s-a trezit de 4 ori sa pape .
Ieri am fost la circa, 6.070kg, 64cm si 41.3cm circumferinta craniana. A zis dr ca arata bine, ca e vioaie etc. si am facut vaccinul ptr pneumonii, ca aici Prevenarul este in schema obligatorie.
Va si o zi frumoasa!

Mamica de Andrei si Maria

multumesc mult

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

neatza fetelor si de la noi!

mada multumim de capitol nou! ai mare dreptatea cu starea mea ca o transmit copilului, asta e testata si rastestata pana acum...culmea ca eu care nu ma agit asa cu nimic m a apucat acum...sper ca in ziua botezului sa reusesc sa fiu cat mai zen bafta multa la vaccin azi!!

catank si eu stiam de cazul acela!

fetelor bine ca mi-ati spus, o sa l pup atunci dupa ce se trezeste prima oara imi fac si eu damblaua si respect si traditia!

miki de ce nu te-a lasat in biserica?? nu iti citise molifta? parca asa se numeste...

chiar, eu pana acum nu am ajuns la biserica si nici nu mi-a citit nimeni nimic, trebuie sa o faca in ziua botezului ca sa pot intra in biserica?

va!!

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

da, nu-mi citise..dar eu de la vlad credeam ca-mi citeste inainte si pe urma intram toti in biserrica pt botez..insa acum ( am facut la alta biserica botezul andrei ca de ne-am mutat ) i-am spus preotului de afara care-i treaba si cand sa intram mi-a spus sa astept afara..si a mai venit la sfarsit la mine sa-mi citeasca dupa ce s-a termiant totul..si printesa mea a urlat non stop de nici nu mai putea sa respire

Mergi la inceput

Ne-am intors de la dr nevaccinate. Am amanat pt maine vaccinul pt ca am vrut sa-i fac rotarix (cum am facut si la Cristi) si mi-a spus ca tb facute 2 doze pana la 5 luni. Deci am amanat pana maine cand ii cumpar vaccinul, sa le face pe amandoua odata. Iar urmatoarea doza de rotarix luna urmatoare.
Avem 6600gr si 62 cm. Costitele cica ceva mai evazate si ne-a dat sa luam calciu si luna asta . A spus ca isi tine bine caputul, ca urechile mai au timp sa-si revina.
I-am spus ca ii dau lp seara cu o masura de cereale si mi-a spus ca ii pot pune 2 masuri de cereale.
Diversificare de la 5 luni.
Pus in fundulet de la 5 luni...sau cu 1 sapt inainte de 5 luni ..deci peste 2-3 incepem sa exersam statul in fundulet

In alta ordine de idei..pt cele interesate, toata sapt viitoare sunt reduceri de 50% la Z.

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

viss asa sunt si eu

mada ce am ras la faza cu pantofii ai mei sunt lacuiti o sa fie interesant

miki ooofff ce aiurea imi parerau..dar vorba lui viss, pe mine ma tineau doar cu camasa de forta cred ca o sa ma duc atunci inainte, macar sa stau linistita in ziua botezului... noi ne am cununat la sf ilie rahova, in spate la unirii, si nasa noastra nascuse cu 3 zile inainte de nunta si i a citit inainte ei special...bine, atunci fara nasa nu era nunta

Mergi la inceput

pe strada la mine sunt unii cu un picamer

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

hop si eu dupa o saptamana de pauza....o saptamana nebuna sazic asa, ca nici sa va citesc nu am avut timp
am incepoutcu ziua sotului de care uitasem efectiv...dar dupa o zi de smotru seara totul a fost frumos....si cu ploaia care s-a abatut in martea aceea mi-a retras in casa...nu zic cum erau setarele mele dupa plecatul musafirilor....caCI AU FOST si 3 fetite mici cu varsta putin peste 1an....
apoi miercuri sera am stabilit botezul si duminica ne-am botezat...iar ieri me-am luat mirul
a fost totul pe graba cu mici aventuri dar la final a fost ok...am avut vreo 32 de persoane....si cred ca daca mai aflau si altii mai veneu....ca de invitat nu prea am invitat ca ne-a fost jena sa sunam oamenii inainte cu 1-2 zile de botez

cand primesc poziciule pun in picasa
va pupic pe toate..sper ca sunteti bine..vad ca a postat si viss....o sa-i caut mesajul in care pov despre bebeii sa vad ce mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna mamici!

Am o mare rugaminte la voi, in special la mamicile care si-au ridicat certificatul de nastere de la primaria sec. 1.

Ma intereseza un nr de telefon, sau o persona de contact ptr a intreba cum trebuie procedat in cazul pierderii CN.
L-am cautat in toata casa si nu l-am gasit, am mare nevoie de el.

As vrea sa sun inainte sa vad ce si cum, sa nu fac un drum special la buc, ptr a avea de unde sa ma intorc cu ''coada intre picioare'

Va rog frumos!!! Multumesc anticipat!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca77 spune:

Salutare si de la mine!
eu tot asa, mai rarut atat cu scrisul cat si cu cititul ca nu prea am timp, iar cand am timp nu am loc la calculator, ca taman atunci cand vreau la calculator, hop si sotul ca are ceva important de facut si nu suporta amanare. am citit mai devreme mesaje ale mai multor mamici care spuneau ca bb-ii lor fac kk 1 data la 2-3 zile. al meu face de cate 6-7 ori pe zi, iar dupa ce s-a nascut, cat am fost in spital facea si mai mai des, dar mi s-a spus ca e normal atata timp cat mananca si ia in greutate, asa ca nu mi-am mai batut capul cu asta. mai este cineva cu bb asa de kk-cios?
am si eu nevoie de un sfat de la voi. puiul meu, cat suntem in casa, e de nota 10, mananca, doarme, gangureste, nu plange decat daca ii e foame sau daca il supara ceva, in rest e un zambaret. cand iesim afara, cam 10 minute e tacut si cumintel, dupa care incepe sa urle disperat iar eu intru in panica cand vad ca nu pot sa-l linistesc cu nimic si ma intorc in casa frustrata ca nu ma inteleg cu bb sa-l pot tine mai mult la aer. dar nu ma las eu asa usor, si chiar acum am sa-l scot afara.
pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Ilinca77, la mine e exact invers cu iesitul la plimbare, Adam face scandal cind sta in casa .

Incearca pe cit posibil sa il plimbi intr-o zona mai linistita, poate il sperie zgomotul de pe strada... sau poate se plictiseste in landou, agata-i o jucarie pe care sa o vada miscindu-se cind mergeti. Eu il iau in brate atunci cind incepe sa plinga in landou si dupa ce se potoleste il pun inapoi . Incearca sa determini ce anume il face sa plinga, de exemplu Adam incepe sa urle si sa dea din minute cind ne oprim la semafor .

Mergi la inceput