Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AllyLaur
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ally , ![]() ![]() ![]() |
hai ca am ras atre, tare
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Fetelor, acum revin si eu cu o ”problema”: imi cade parul ceva de speriat ![]() ![]() ![]() ![]() Voua va mai cade parul??? ![]() Ally , ![]() ![]() ![]() |
la mine nu am observat sa cada dupa nici o sarcina, insa se spune ca acum tb sa cada si ce nu a cazut in timpul sarcinii (atunsi cica parul este mai frumos, mai bogat, etc)
![](pupic.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
catank sperbaaaa pozicaa!!!!!!!!!!!1superba mica printesa ioana!!!!!!!!!!!!
multumesc frumos!!
deci...m ati inteles gresit :( nu eu sunt suparata ci am scris ca sigur o sa se supere cine citeste.....
mada, tu ai perfecta dreptate, ca mama a 2 puiuti.....nu pot crede asa ceva!! si nu ma pune pe mine pe ganduri ca L nu face asta pt ca el face exact ce trebuie sa faca la varsta lui.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Andreea, unde esti?Prin parcuri cu bb Rares? Cum te mai descurci? Tare mult mi-ar placea sa mai ajung in tara sa ne mai vedem, sa mai povestim, sa ne laudam cu puiutii nostrii iubiti ![]() ![]() Roxy, DA..mare canicula ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ally , ![]() ![]() ![]() |
vezi ca dupa operatie nu are voie sa zboare. Sotul meu s-a operat la nas de mai multe "treburi" si i-a spus nici sa nu mearga la munte vre-o 2 luni dupa operatie
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui catank
Foc fara fum nu iese.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A fost tare!!! Dar unde il instalezi cind pleci cu el singura? Am plecat si noi singurele, dar pe Ioana o instalez in landou pe canapeau din spate si eu la volan. Nu adoarme prea repede dar am noroc ca e cuminte. ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() |
Daca landoul nu are centuri cu care sa prinzi copilul, e foarte periculos ce faci tu ..
![](floare.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxy_s ally nu cred ca ai voie sa-l tii pe Edy in fata in masina, nu? ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
se poate daca se dezactiveaza air-bag-ul din partea dreapta.
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui cami_antonia si eu stiu ca cel mai bine pazit bebe in masina e cu fata la luneta dar mi se pare f incomod pus asa plus ca daca ai doi ca mine cum ii mai pun? ![]() |
psna la 1 an sau pana la aprox 9 kg bebelusul tb sa mearga cu spatele la sensul de mers, daca este pus cu fata isi poate rupe gatul la o frana mai brusca. Tinutul in brate e si mai periculos, pt ca la un accident poate fi scapat din brate.
Eu tin amandoi copii pe bancheta din spate, fiecare in scaunelul lui, Cristi cu fata la sensul de mers si Cata cu spatele.
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
pisucmic spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi heeloo mada, simo, roxy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() imi pare tare rau, sincer, pt ca sunt sigura ca voi supara cu mesajul meu....dar nu puteam sa tac... ![]() ![]() va poop ![]() ![]() ne mai auzim. ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
Vaaaai, Lavinia, ce dezamagita sunt de reactia ta... Evident ca mamicile de aici (inclusiv eu) nu fac decat sa se mandreasca cu puiul lor, dar Doamne fereste de vreo competitie... Eu nu cred ca intrebari ca ale lui Strumphi sunt nascute din stres, doar e plin de site-uri si carti care iti spun "ce ar trebui sa faca bebele la atatea luni", asa numitele "milestones", deci evident ca e bine sa le urmaresti, si sa te bucuri de ce face; noi toate ca mamici care se ocupa mult de puii lor (asta reiese clar din toate postarile) normal ca ne si bucuram de aceste realizari!
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Cum ar fi fost sa ne suparam si noi si sa nu mai intram in forum cand tu povesteai ca Lucas rade la mai putin de 6 saptamani, doarme toata noaptea cand noi ne trezeam de minim 2 ori pe noapte, aproape sta in fundic si va merge la 8 luni si asa mai departe?
![](alcool.gif)
Eu cred ca te-ai suparat fiindca s-a vorbit si de greutati si o sa ne dai senzatia ca de fapt tu esti cea mai competitiva daca te retragi asa, doar fiindca a venit momentul sa ne laudam si noi cu puii nostri!
Sper ca suntem toate suficient de intelepte pentru asa ceva...
Cristina, ma bucur ca si bebe Luca spune "ma-ma", evident ca n-are niciun sens pentru ei inca, dar tot e dulce sa auzi; Petru spune de cateva zile (tati a pbservat) dar mie nu mi-a venit sa cred pana ieri cand s-a auzit foarte clar...
![](olala.gif)
Va imbratisez pe toate
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
![](baietel.gif)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui catank
Il fixez cu scaunul din fata (dreapta). Scaun inca nu am, ...scoica nici atit, nu am avut deloc. Nu stiu cit e de safe, cert este ca bb se simte ok, ... Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() |
Nu te supara ca-ti spun, dar e ff periculos ce faci tu. Nu e vorba de simtit bine, e vorba de siguranta. La un accident , Doamne fereste, landoul ramane(poate) pe loc dar copilul sare de acolo. Te rog din suflet, investeste intr-o scoica
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui madutza_bra
vezi ca dupa operatie nu are voie sa zboare. Sotul meu s-a operat la nas de mai multe "treburi" si i-a spus nici sa nu mearga la munte vre-o 2 luni dupa operatie ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)