Strumfi iul-aug 2011!HAI ALEXA, BRAVO ALINUFF!(65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii

fetelor am o durere de burta exact ca durerea de menstruatie...am luat un no spa dar vad ca ma doare in continuare ...e o durere continua ...ce ar trebui sa fac? sunt la birou si am multa treaba si nu prea as avea timp sa ma intind dar daca e musai am cum...voi aveti astfel de dureri?? cum le tratati?

Eu cred ca ar trebui sa incerci sa te intinzi sau sa iti iei o zi libera. Nu stii cum evolueaza lucrurile de acum.

Mai incearca sa te relaxezi si daca nu reusesti ...acasa ori dai un telefon la spital si vezi ce iti recomanda astia.

Felicia,de pui (Gabriel) si 34+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 6 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii

fetelor am o durere de burta exact ca durerea de menstruatie...am luat un no spa dar vad ca ma doare in continuare ...e o durere continua ...ce ar trebui sa fac? sunt la birou si am multa treaba si nu prea as avea timp sa ma intind dar daca e musai am cum...voi aveti astfel de dureri?? cum le tratati?

Ruxiii, pune-ti un uscosin si mai stai un pic, si mai ia un no spa.
Nu ar fi rau nici daca ai suna medicul.....
Dar ce cauti la birouuuuuuuuuuuuuuuuuu???????????????????

31+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

ce bataioasa esti! Se vede ca testosteronul conduce

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Corry eu lucrez la firma sotului meu si nu am gasit inlocuitor pt mine si inca mai vin pe aici ca mai am treaba...nu ma fortez dar faptul ca inca mai stau pe scaun destul demult se pare ca incepe sa-mi dauneze...vad ca m-a mai lasat putin...daca nu trece il sun pe doctor..
Oricum simt ca fiimea nu mai are rabdare si nici loc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

neatza fetele si de la noi...
Am fost azi la eco si bebelina noastra are numai 2425g ,e micuta,mai mik cu 3 sapt a zis dc care a facut eco,dar a zis ca nu e nik in neregula, ca e lichid normal,sangele circula normal...dar totusi nu inteleg dc e asa mica?

oxidoni tu ce ai facut la eco?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaaa

neatza fetele si de la noi...
Am fost azi la eco si bebelina noastra are numai 2425g ,e micuta,mai mik cu 3 sapt a zis dc care a facut eco,dar a zis ca nu e nik in neregula, ca e lichid normal,sangele circula normal...dar totusi nu inteleg dc e asa mica?

oxidoni tu ce ai facut la eco?

37+

Mai ai 3 saptamani pana la termen, deci mai poate pune ceva carnita pe ea pana atunci. Apoi depinde si de voi, parintii. Si nu ultimul rand masuratorile astea nu sunt tocmai exacte

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexad77 spune:

Azi am implinit 38 saptamani. Multumesc pt. incurajari(chiar am mare nenoie, am emotii MARI pt. maine).Sper sa venim si noi cu vesti bune.
O intrebare burtiera ati folosit dupa cezariana?Eu la sarcina trecuta am folosit si mi-a fost de folos,cu toate ca am auzit pareri si pareri.
Despre lichid amniotic eu stiu ca la sfarsitul sarcinii oricum este mai putin in mod normal si bine ar fi sa consumam lichide suficiente.
Si inca ceva,poate ma lamuriti voi,dr. mi-a zis sa nu consum decat mancare lichida cu o zxi inainte de cezariana(desi sincera sa fiu cred ca o sa fac hipoglicemie,nu prea rezist la foame). Mai nou ma trezesc si noaptea sa mananc , ca oricum am insomnii.

Mergi la inceput

mihaa stai linistita ca masuratorile nu sunt deloc exacte mai ales acum (cele mai exacte sunt prin saptamana 20). Decalajele intre realitate si masuratori sunt uneori mai mari de 20%(+/-) ceea ce e foarte mult.

Voi cum reusiti sa mancati ca mie mie efectiv scarba de mancare...ma indemn sa mananc ceva, efectiv mi-e tarsha sa ma duc sa imi pun ceva sa mananc. Am o stare de greatza si de lehamite ceva de vis. In schimb beau 2-3 litri de lichide fara nici un gretz.

Ufff... deja chiar mi s-a luat de starea asta (e si de lesin...logic daca nu mananc mai nimic) si de oboseala si mai ales de greatza...

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

ce bataioasa esti! Se vede ca testosteronul conduce

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor eu tocmai ce am luat rezultatele de la test si bineinteles ca am si diabet.
Nu era de ajuns ca am hipotiroidie si trombofilie trebuia sa bifez si diabetul....
Si colac peste pupaza medicul meu e plecat pana pe 27 .
Abia astept sa se intoarca si sa discut cu el, sa vedem ce avem de facut.

Hai sa va zic si valorile, care nu sunt cu mult peste limita dar sunt....

- a jeun - 101,9 mg/dL <92
- la 60 min - 183,4 mg/dL <180
- la 120 min - 153 mg/dL <153

Cu rosu sunt valorile de referinta.
Sunt asa de deprimata, parca toate mi se intampla numai mie

Alina 35+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput