Strumfi iul-aug 2011!HAI ALEXA, BRAVO ALINUFF!(65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Lisssa sa-i dam drumul la bebei

38 + Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Si eu am aceeasi problema:nu stiu cine este Alexa)
Alexa/Alexad77 scrie mai nou la noi si ne-a anuntat ca are azi cezariana acum vreo saptamana-doua. E prima pe lista cu programarile de cezariana, de aia stie toata lumea, cu cateva exceptii...

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 31+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Da, Krissy, exceptiile astea
Eeee, am vazut ca este pe prima pagina.
Ma refeream ca nu mi-a ramas in cap nimic legat de ea.
Si a scris mult?
In fine, nu mai conteaza

31+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salutare burtici!!
In primul rand le scot si eu!

Numai pentru cine vrea!!!

Alexia, multi ani fericiti inainte!! Si bebelina sa va umple vietile!

Felicia, ma bucur tare mult ca s-a rezolvat cu programarea operatiei! Sunt sigura ca totul va fi bine!! Tu cum te mai simti? Mai ai starile alea de rau?

AnaMaria spor la dulceteala, si sa stea cuminte bebe in burtica!

Roxy, sa vii cu vesti bune de la eco! Ramona nu mai pleaca din spital cu bebe in burta!

Mihaela, te trecem si pe tine la mame eroine!Imi pare rau ca treci prin asta! Stai cuminte, nu te stresa, ca va fi bine oricum!

Betty, si bebe al tau sa stea cuminte acolo! Desi sincer abia astept sa vad ce are intre picioruse!! Stai cuminte acu daca ai pierdut si dopul...

v_florina, Doamne ajuta sa nu se confirme treaba cu tiroida!

Oana 35+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Arianna, felicitari!De abia astept s-o vad pe grasana mica

31+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Am schimbat si noi saptamana azi!! Si luna!!

Oana 36+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Neatza si de la mine

Am tras un somnic de vreo 2 oreee...super bune. Acum o sa stau la noapte si o sa scriu , ca si asa am cam dat skip zilele astea!

Babylicious starile de rau sunt...dar sincer m-am saturat sa ma tot ghidez dupa ele. De fiecare data incerc sa trec mai departe. Azi chiar am reusit performanta de a-mi baga picioarele in tot raul si m-am suit pe bicla si m-am dus in oras!!! Ma simt excelent cat biclez..dupa aia incepe balul ...
Si felicitari pentru schimbatul saptamanii/lunii!!!!

lissahai ca vb cu bb sa astepte pana dupa ziua ta

krissy vrei sa iti zic ceva ? You are doing great!!! (:P)

Felicia,de pui (Gabriel) si 34+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 6 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Buna burtici dragute!
Vad ca incet, incet, se intetesc evenimentele. Doamna ajuta-ne sa fim bine cu toatele!
Ieri am fost la o intalnire cu gravidele care vor sa nasca la clinica unde voi naste si eu. Am facut si un tur al maternitatii. Sincer, m-am mai intarit, am capatat mai multa incredere, vazand ca voi fi pe maini bune. Am vazut si bebelusi, ce scumpi erau..., asa m-am emotionat! Azinoapte mi-am visat fata. Abia astept sa o tin in brate!!

Fetelor, voi aveti tranzitul bun? Eu nu mai pooot de constipata ce sunt.
Ieri am mancat varza gatita, cirese, lapte, pepene, iaurt cu fructe, si... nimic. M-am balonat toata. Nu reusesc sa ies cu scaunul deloc fara supozitor. Oare sa iau vreun laxativ, sau vreun ceai? Nu m-as baga totusi la astea. Incerc sa mananc fibre multe, dar.. degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Oana.irina doctorul iti poate prescrie un laxativ adecvat pt sarcina. Si eu eram constipata dar de la pastilele cu fier, ca picaturile nu le-a suportat stomacul.

Am dormit si eu vreo 2 ore, mai mult de plictiseala ca nu aveam ce face si surpriza, s-a mai dus o bucatica de dop. in rest contractii din cand in cand, dureroase dar suportabile.

38 + Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Prezenti si noi!

Betty - mai inainte ziceai de dilatatie, acum de dop pierdut... iti doresc succes la doctor, poate ca si la sarcina anterioara mai sta bebe sa vina bunica. Iti tin pumnii, te asteptam cu vesti bune.

Arianna - felicitari pt vestile bune!

Babylicious - te pup si eu cu ocazia schimbarii lunii. Ce bine suna sa zici: sunt in luna a 9-a, nu?

oana.irina - cu cereale la mic dejun ai incercat? Ajuta mult si o cana de apa rece bauta dimineata dupa trezire, inainte sa mananci ceva.

v_florina - imi pare rau de tristetea ta si de bolile astea capatate in sarcina. Poate macar cu tiroida nu se confirma. Oricum, dupa sarcina o sa scapi de ele, se regleaza organismul vei vedea! A, si nu am inteles ce e cu nucile? Crezi ca de la ele ti se trage?

MihaelaV - mai ce rau imi pare de tine, cu spital si perfuzii. Oare daca faci un efort si mananci ce-ti zic ei chiar daca nu-ti vine, s-or mai regla treburile? Vita de ex poti incerca la mancarurie chinezesti (daca-ti plac) ca au multe variante si e altceva decat ce faci in casa, poate schimbarea de gusturi te ajuta. Hai curaj, inca un mic efort, ca mai e un pic!

alexia_ada - La multi ani fericiti impreuna, cu sanatate si ingaduinta (cum mereu imi zice mie bunicul)!

34+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Florina, am mai luat si laxative, cu acordul dr, insa aveam niste dureri groaznice si mi-era teama sa nu declanseze si contractii, si asa am renuntat. Incerc sa rezolv prin alimentatie, dar se pare ca tot la laxative o sa ajung.
Atat de relaxata esti! Te felicit. Eu atunci cand voi elimina dopul, cred ca sun la 112

ilida, in fiecare dimineata mananc iaurt cu fulgi de ovaz. Cred ca zilnic bag si cate 40 de grame de fibre. Dar cred ca din pricina ca nu mai fac deloc miscare, s-a lenevit tranzitul intr-atat. Bine, ca eu aveam probleme de constipatie si dinainte de sarcina, acum deja e prea mult.

Mergi la inceput