Strumfi de iul-aug 2007 (218)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Luna ce bine ca te-ai descurcat cu Cosmin Mai pune niste poze cu Adelicioasa
Monicabo fac pauza cu lactate pana pe 18 iulie cand ma duc sa vorbesc cu dra. Chiar sunt curioasa daca se va mai plange. Eu cred ca alergia asta a capatat-o in urma unei infectii acum sa vedem cum va fi
Cygnidra mi-a spus ca laptele de orez e mai bun decat cel de soya dar nu mi-a spus nimic de constipatie. Oricum e usor la ea cu niste prune uscate imediat se rezolva problema. Aici s-a scris o carte despre cum sa traiesti fara zahar si fara lapte. Nu stiu daca ai citit cand am scris dar laptele aici e considerat responsbil pt o serie de boli alergene asa ca vom invata sa traim asa. Acum sotul meu are aceleasi sintome asa ca el va tine regimul impreuna cu bubulina sa vedem daca functioneaza.
Vivela inca nu am vazut nuci de cocos pe aici dar cred ca e din cauza ca nu am cautat. Pot sa incerc sa vad cum e

Eu una nu am facut nici un vaccin suplimentar. Doar cele recomandate.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

La multi ani Bogdanel, Ines-Nicole, Andreea , Sonia-Gabriela si Daria-Ioana sa aveti parte de sanatate, bucurie si tot ce va doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Citat:
citat din mesajul lui musso17

mutumesc stefania,se pare ca pana anul asta nu am avut probleme dar na..asta e,o sa incep sa ma dau cu crema lui mihnea.sanatate multa,poate cu varsta se va ameliora alergia catarinei,se mai inzdraveneste sistemul imunitar...ar fi fost bun un tratament homeopat,macar incercat.

georgiana,mamica de mihnea

Din cate am inteles alergia asta nu are nimic de a face cu sistemul imunitar. Eu o sa incerc intai sa ii tai laptele si tot ceea ce contine lapte pt ca dupa o pauza sa le reintroduc in alimentatia ei si apoi sa vad exact cat poate tolera fara sa o doara burta.

Iarna fac alergie la frig la maini sia asta de cand am nascut prima oara

Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Nu este oare vorba de intoleranta la lactoza si nu alergie ?
Victor a fost diagnosticat la doi ani cu intoleranta la lactoza tot dupa episoade de dureri de burtica, diaree si multe gaze :)
Doctorul mi-a spus ca nu este o chestie definitiva, sa tinem regim o perioada si sa incercam sa reintroducem. Un an de zile a baut lapte fara lactoza (nu-i placea cel de soia iar cel de orez nu am incercat) dar cand am ajuns in vacanta anul trecut nu am gasit fara lactoza asa ca am reinceput sa introducem laptele normal si surpriza, nu a mai avut probleme.
Inca ceva, doctorul mi-a spus ca poate in continuare sa consume iaurt, kefir, branza si intr-adevar la astea nu avea probleme.
Sper sa treceti usor peste perioada asta, eu lui Victor ii spuneam ca el trebuie sa bea lapte "special" si era foarte incantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani, gabriel mihnea!
Ce frumos! Am inceput sa ne serbam strumfeii!!!

Hai, treaca de la mine sa va poftesc si azi la cafea, dar vedeti ca stocu' e pe epuizate, mai dati si voi!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

La multi ani, Gabriel Mihnea!

eu ma duc sa ma impusc . ieri am zis ca o iau din loc - damian a plans toata ziua, nu stiu ce-l deranjeaza, poate vreun dinte (desi nu se vede nimic special pe-acolo), poate canicula, poate doar nervii de copil de 1 an...a stat aproape non-stop la tzatza, n-a dormit deloc, nu a avut chef de nimic...si azi dimineata la 6 m-a trezit foarte dragastos , a pus mana pe telecomanda si mi-a palit una in cap de am vazut stele verzi . noroc ca a nimerit zona cu par, ca acum vreo cateva luni a mai facut odata asta si am stat cu ochiul vanat o saptamana, mi-era si jena sa ies din casa.

ma duc ca ma striga "ma-ma" (e bandit, ca daca n-ar fi si asa dragalas m-as duce pe copca....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza. violeta, iau eu cafeaua aia......ca-s zombi rau!
vivela, nasoala trezirea matinalo-violenta!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata

Micky da-mi un litru de cafea te rog direct in vena. andré a ost asa de agitat azi noapte ca am dormit doar 2-3 ore

Diana da, e intoleranta la lactoza. Are mai multe denumiri. Eu nu am suspectat nici un moment ca ar fi asta pt ca ea nu avea diaree si basinute nu dadea decat din cand in cand. Sper ca ii va trece in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Dragele mele,

Incep prin a imi cere scuze ca nu am mai intrat de mult si prin a va multumi pentru urarile pentru minunea mea, Mihnea. Nu pot sa cred ce baiat mare, frumos si destept am. De fapt, amandoi sunt la fel si imi lumineaza fiecare clipa a vietii. Va pup si va urmaresc asa, mai din umbra ... ca nu imi permite timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

voi ce mai mancati pe caldurile astea?

mychy, dana, pana la urma v-au acceptat copchii la gradinite (de stat)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mili, La multi ani si de la mine pt Mihnea!
Codrin cati ani are acum?

Anto, La multi ani pt Sonia!

Edit: Vivela, eu una beau multa apa pe caldurile astea, de mancat nu prea mai am chef... doar chestii usoare, gen branza cu rosii, salate... Copiii astia ce mai papa...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput