Strumfi de iul-aug 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 7
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 mutumesc stefania,se pare ca pana anul asta nu am avut probleme dar na..asta e,o sa incep sa ma dau cu crema lui mihnea.sanatate multa,poate cu varsta se va ameliora alergia catarinei,se mai inzdraveneste sistemul imunitar...ar fi fost bun un tratament homeopat,macar incercat. georgiana,mamica de mihnea |
Din cate am inteles alergia asta nu are nimic de a face cu sistemul imunitar. Eu o sa incerc intai sa ii tai laptele si tot ceea ce contine lapte pt ca dupa o pauza sa le reintroduc in alimentatia ei si apoi sa vad exact cat poate tolera fara sa o doara burta.
Iarna fac alergie la frig la maini sia asta de cand am nascut prima oara
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
musso17 spune:
si mie mi s-au declansat diverse chestii odata cu sarcina/nasterea..dermatita seboreica,alergie la praf de-mi vine sa tai nasul asa ma mananca,acum alergia la soare,sa vedem ce o urma.
lulu77 spune:
stefania
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
stefania_97 spune:
Musso asta e inceput de sfarsit ne ramolim
Lulu
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
lulu77 spune:
hei, cum adik ne ramolim??
suntem tinere, sexy, si devreme acasa
io vb, ca ma dor toate alea, in special spatele si picioarele
intrebare intrebatoare:
in afara de schema obligatorie de vaccinare, ce ati mai facut la copii?
si aici ma refer in special daca ati ales sa faceti vaccinul de hepatita A(sau boala mainilor murdare) si daca da, cum au reactionat copiii?
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
musso17 spune:
asa e stefania,am vrut sa spun si eu dar m-am razgandit
lulu,eu ca optional i-am facut doar pneumococ 23 si-mi pare rau ca mai bine faceam prevenar daca tot l-am injectat in plus.
Vivela spune:
stiti care e cel mai enervant sunet din lume?
aflati www.gandul.info/magazin/cercetatorii-au-descoperit-cel-mai-enervant-sunet-din-lume-8367658" target="_blank">aici
Citat: |
Smiorcaiala copiilor este cel mai enervant sunet din lume, potrivit unui studiu care si-a propus sa gaseasca cea mai eficienta metoda de a-i distrage cuiva atentia, relateaza The Daily Mail. Cercetatorii de la Universitatea din New York au descoperit ca smiorcaiala copiilor este sunetul cel mai eficient īn a īmpiedica pe cineva sa rezolve o problema care necesita un demers cognitiv simplu. Cei care au luat parte la cercetare au fost ruga#355;i sa rezolve cāteva probleme simple de matematica īn timp ce ascultau diverse materiale audio, precum sunetul unor borma#351;ini sau al unghiilor care zgārie o tabla. "Practic muncim mai putin si mai prost atunci cānd ascultam smiorcaielile unui copil", a concluzionat Rosemarie Sokol Chang, coautoarea studiului. Rezultatele arata ca smiorcaitul este la fel de deranjant si pentru barbati, si pentru femei, si pentru cei care au copii, si pentru cei care nu au copii. |
OMG, deci nu doar mie mi se pare asa . parca nu ma mai simt atat de vinovata cand ma mai trezesc ca tip la copii .
Alina, nu pot sa-ti zic despre vaccinuri nimic, ca noi n-am facut in plus. iar la damian o sa fac in minus, adica n-o sa fac ROR-ul.
pls, nu va ramoliti!
lulu77 spune:
vivela, nici noi nu am facut nimik in plus, iar ROR-ul l-am facut tarziu, apropae de 2 ani , si nu as face decat acest vaccin in plus, cel de hepatita A, vand in vedere ca merge in colectivitate, etc.
musso, nu ma pricep, dar acum nu mai are rost sa ii faci Prevenar?sau nu se mai poate?
nu stiu cum e treaba cu ele, ca daca nu a fost cazul si pediatra a considerat ca il lasam asa, adik fara nimik optional, nu mi-am batut capul cu vaccinurile.
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Cygni spune:
La multi ani Sonia si din partea noastra! Sa cresti mare si fericita
Viviana, m-am distrat cu ce-ai zis , nu erau scarile ude, pur si simplu am alunecat cum nu mi s-a mai intamplat din copilarie, dar coafura mea de acum se rezuma la ceva gen baietesc aricios
Stefania, imi pare rau pentru Catarina dar bine ca ati descoperit! Sunt sigura ca acolo se gasesc si dulciuri care nu contin lapte. Soia alergen zici? E foarte mic procentul de persoane alergice la soia. Ma gandeam ca ai fi putut sa-i faci inghetata in casa cu lapte de soia sau iaurt sau smantana de soia, noi folosim toate aceste produse. Laptele de orez e f bun dar nu zilnic sau daca copilul are tendinta spre constipatie.
Bine ca Andre se acomodeaza usor la cresa, cel putin nu mai stai stresata din punctul asta de vedere.
Vivela, porcusorii trebuie sa ii dam pentru ca desi ne-am gandit inainte cui ii vom lasa cand plecam cate un week-end la Lepsa si in concedii, persoana respectiva nu ii mai poate tine... daca nu aveam stresul asta cred ca i-am fi tinut mai mult, cu toata mizeria pe care o fac, cand il scot pe Mixi (celalalt e Dixi, Alise i-a numit asa) care e mai docil la mangaiat si intinde boticul si scoate asa un tors-chitait, ne e tare drag. Efectiv nu are cine sa le dea mancare nici week-end-ul asta cand plecam la Lepsa, va trebui sa gasim o solutie rapida
Pe cine intereseaza s-au deschis inscrierea pentru Gradinita si scoala Montessori. Daca as fi stat in Bucuresti, acolo o dadeam pe Alise. Mor de ciuda ca n-avem si noi asemenea gradinite, scoli.
Cygni spune:
La multi ani Sonia si din partea noastra! Sa cresti mare si fericita
Viviana, m-am distrat cu ce-ai zis , nu erau scarile ude, pur si simplu am alunecat cum nu mi s-a mai intamplat din copilarie, dar coafura mea de acum se rezuma la ceva gen baietesc aricios
Stefania, imi pare rau pentru Catarina dar bine ca ati descoperit! Sunt sigura ca acolo se gasesc si dulciuri care nu contin lapte. Soia alergen zici? E foarte mic procentul de persoane alergice la soia. Ma gandeam ca ai fi putut sa-i faci inghetata in casa cu lapte de soia sau iaurt sau smantana de soia, noi folosim toate aceste produse. Laptele de orez e f bun dar nu zilnic sau daca copilul are tendinta spre constipatie.
Bine ca Andre se acomodeaza usor la cresa, cel putin nu mai stai stresata din punctul asta de vedere.
Vivela, porcusorii trebuie sa ii dam pentru ca desi ne-am gandit inainte cui ii vom lasa cand plecam cate un week-end la Lepsa si in concedii, persoana respectiva nu ii mai poate tine... daca nu aveam stresul asta cred ca i-am fi tinut mai mult, cu toata mizeria pe care o fac, cand il scot pe Mixi (celalalt e Dixi, Alise i-a numit asa) care e mai docil la mangaiat si intinde boticul si scoate asa un tors-chitait, ne e tare drag. Efectiv nu are cine sa le dea mancare nici week-end-ul asta cand plecam la Lepsa, va trebui sa gasim o solutie rapida
Pe cine intereseaza s-au deschis inscrierea pentru Gradinita si scoala Montessori. Daca as fi stat in Bucuresti, acolo o dadeam pe Alise. Mor de ciuda ca n-avem si noi asemenea gradinite, scoli.