Strumfi de iul-aug 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 6
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Am intrat sa va spun ca am descoperit de ce o doare pe Catarina burta in fiecare zi. E alergica la lactoza. Deci s-a terminat cu laptele, iaurtul, ciocolata, inghetata, orezul cu lapte si multe altele
Editez sa ii urez Soniei La multi ani fericiti si plini de impliniri
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
musso17 spune:
ne-am intors,am stat cam o ora si jumatate,din pacate nu am putut sa ne balacim prea mult in apa caci e rece inca.
la multi ani sonia,sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!
stefania imi pare tare rau..offf ca sunt mici si nu inteleg ca trebuie sa renunte la anumite alimente..nu intelegem noi,d'apoi ei.
madabout2003 spune:
Stefania cum ai descoperit alergia? Uff sper sa gasiti alternative la lactate..
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 14+
stefania_97 spune:
MadaAm fost la pediatru, i-a facut o ecografie sa vada daca e constipata si nu era, dupa o multime de intrebari eu am cerut analize ca sa vada daca intradevar e mai mult imaginar sau intradevar exista o explicatie fiziologica.
Desi pediatra mi-a spus ca sansele sa aibe alergii sunt minime am facut teste de sange si uite ca are. Si ma gandesc ca a fost agitata rau cand era bebelus si cred ca din cauza asta saracuta.
Eu ma bucur ca am descoperit si ca pot face ceva in acest sens sa nu o mai aud plangand de durere.
Musso ea stie ce e alergie ca eu am alergie la soare. Pun mereu o tona de crema. Va fi greu sa nu ii dau dulciuri dar asta e. Si aici se recomanda laptele de orez nu soja pt ca cel de soja e alergen.
Acum nu stiu care sunt sansele ca si André sa aiba. Va trebui testat si el.
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
madabout2003 spune:
Stef ai dreptate ca e bine ca ai aflat acum cel putin poti evita alimentele care nu ii fac bine...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 14+
musso17 spune:
stefania,cum se manifesta alergia la soare..de cand a aparut soarele asta puternic ma mananca pielea in locul unde ma bate si-mi apar niste bubite..are legatura cu alergia asta?
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 stefania,cum se manifesta alergia la soare..de cand a aparut soarele asta puternic ma mananca pielea in locul unde ma bate si-mi apar niste bubite..are legatura cu alergia asta? georgiana,mamica de mihnea |
Exact asa cum ai descris. apar niste bubite rosii, o iritatie si te mananca de nu mai stii de tine, dupa ce te scarpini e si mai rau ca incepe sa usture. Eu evit sa port decolteuri sau ma dau cu crema SPF cel putin 30
musso17 spune:
mutumesc stefania,se pare ca pana anul asta nu am avut probleme dar na..asta e,o sa incep sa ma dau cu crema lui mihnea.sanatate multa,poate cu varsta se va ameliora alergia catarinei,se mai inzdraveneste sistemul imunitar...ar fi fost bun un tratament homeopat,macar incercat.