Strumfi de iul-aug 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 5
Kariris spune:
vreau si eu pe plajaaaaaaa!!!!!! si in apaaa!!!!
Stefania eu la menaj am o femeie, iar la cai nu intru decat sa-i perii si sa le dau drumul in tarc si sa ii bag inapoi. o am pe Magda care se ocupa de cai (curat, mancare, apa) de caine (curat, mancare, apa) de gradina.
Eu doar gatesc, bag rufe la spalat, ma ocup de fete si spal vasele dupa toata tarla de oameni care se perinda zilnic pe aici, tarla pentru care si gatesc aproape zilnic. Am incercat sa gateasca menajera dar nu a fost Ok si decat sa manance copiii si noi (care ambii avem interdictii alimentare) am preferat sa gatesc eu.
Saptamana asta imi vin iar 5 muncitori de la odorhei pentru 4 zile si sa te tii! Iar o sa gatesc cat pentru o cantina! asa m-am saturat!
Au fost si acum 2 saptamani si cand au plecat, era sa mor de ras ca imi spune Iris: "mama ce bine ca au plecat domnii aceia care au umplut curtea de lemne, ca noi muream de foame! De noi nu te mai ocupai deloc. Gateai zilnic oale mari de mancare si noua nu ne dadeai nimic decat sandwishuri" si asa e, ca le-am facut niste ciorbe ardelenesti cu afumatura, varza cu afumatura iar lor nu le dau asa ceva, fapt pentru care ele papau sandwich sau gratar cu salata.
violetan spune:
Hei, fetele, la multi ani cu intarziere Arinei, Elisei si Mariei! a creasca mari, sanatoase, frumoase si voioase!
X-ray,
Cygni, nashpa frate cu cazatura. Coafura rezista, ha? In America te umpleai de bani. Ai dreaq aia cu salonu' lor! a nu ma injuri, ma gandesc ca iti mai ridic moralul, asta daca nu cumva oi fi ca vara-mea, care prefera sa plang si eu cu ea laolalta ca sa fie sigura ca empatizez 100%.
Kariris, ma omori. Desi se simt disperarea si deprimarea in mesajele tale, esti dementiala cum povestesti. De fapt, precis umorul te salveaza...ce sa zic? esti tare, frate! Sa stii ca si laur s-a obraznicit si isterizat de ceva vreme. Da cu picioru-n pisika, dar cu rautate, asa, imi venea sa plang si sa dau cu el de pamant, dar il ador, ce sa fac? Urla la orice chestie ii refuzi (sigur, imi asum 100% rasfatul si alintul si ma scuz cum ca am avut SEU inainte de el. Intr-o perioada il batea pe raducu, vecinul nostru, acum slava Domnului s-a potolit.
Vivela, nu dispera, eu nu ma plictiesc deloc aici si nici laur. Sigur ca el mai vrea si in alte parti si mai mergem, sigur, dar ia-ma pe mine ca reper pentru ca eu sunt disperarea intruchipata cand vine vorba de izolare, nesocializare, altceva -in-afara-de-bucuresti Cand am vizionat casa prima oara, nici bine n-am ajuns acasa si m-am trantit in lacrimi pe fotoliu, de unde m-a adunat sotul meu speriat ca s-a intamplat ceva. A aflat dupa cateva minute de tanguiala ca mi-era deja dor de aprtamentul nostru si nici nu cumparasem casa inca!
Multumesc mult pentru raspunsurile de la painica.
Revin ca ma duc sa ii aduc in suturi pe astia doi din curte ca-i tarziu si n-au mancat inca, iar unul dintre ei (nu spui care, persoana importanta!) e cu kk la fund de ceva vreme. Guess whoo?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
neatza
cu intarziere...la multi ani elisa!la multi ani arina!
noi ne indreptam spre plaja,sa aveti o zi buna!
Vivela spune:
La multi ani, Sonia!
Anto, sa va traiasca minunea mica, sa va bucure si sa va faca mandri!
Vio, te cred pe cuvant, fato! oricum, presimt ca o sa devin f cu dor de duca... si clar ca trebuie sa scot cat de des pot copiii din mediul ala - sa nu se salbaticeasca.
Cygni, mai tine un pic porcusorii aia, poate ti-i iau eu . nu promit, habar n-am cum se ingrijescc, nu stiu nimic despre ei. pune-mi si mie o poza, sa stiu despre ce discut. sau daca nu, la noi - dincolo, la scutecele lui Damian - e o fata ahtiata dupa porcusori, e maniaca. as putea s-o intreb daca chiar vrei sa scapi de ei...
mychydutza spune:
lulu&musso, voi-plaja, mare , soare ....eu servici-sefi-treaba
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
Ioana75 spune:
La multi ani strumfilor si strumfitelor! La multi ani Elisa, Maria, Arina si Sonia!
N-am mai scris de mult despre Smaranda, a incheiat al 2-lea an de gradinita, ii place sa se joace cu Miruna cu orele, e inalta si slaba. Anul asta o sa-i sarbatorim ziua la Paris, la euro disney, si abia asteapta.
mychydutza spune:
la multi ani Sonia!!! Anto, sa-ti aduca numai bucurii si sa fie sanatoasa!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza lulu&musso, voi-plaja, mare , soare ....eu servici-sefi-treaba decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!" |
avantajul celor care stau la mare ... soare avem si noi, dar n-avem mare
buna dimineata
cafeluta?
La multi ani, Sonia!
lulu77 spune:
MNEATZA,
la multi ani SONIA
KARI, , dupa mesajul tau realizez ca esti mai bine cu pisicu'
mychy, nu fi invidioasa...ca na, ieri nu am ajuns la plaja, se innorase deja pe la ora 17, asa ca eu m-am refugiat in casa, am mesterit cate ceva la bijuterii, si baietii s-au distrat prin parc.(zic ei )
musso, distractie plakuta la plaja
revin, ca urla unii...ma duc sa tratez problema
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
madabout2003 spune:
Neata!
La multi ani Sonia! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!
Ioana ma bucur ca ai intrat sa ne mai dai vesti!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 14+