Strumfi de iul-aug 2007 (218)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

la multi ani pentru strumfeii care se sarbatoresc azi,sa fie sanatosi!!
cristina,te pup si aici.
simona,felicitari pentru bb 2,sa ai o sarcina usoara,o nastere si mai usoara si un bb sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani Filip si Tudor, sa aveti numai zile senine si fericite .

Simo, felicitari pt bb2 .
o sa schimb prima pagina cand ma intoarc acasa, ca aici am o conexiune jalnica, se shimba pagina greu de tot.

noi suntem pe la mosie de sambata, copii ma calaresc de nu se poate. i-am adus aici cu gandul ca se vor juca si ei singuri cat e curtea de mare, dar tot pe mine ma prefera, tot mai bine e la mine in cap, respectiv brate . ei, ce sa zic acum, probabil ca sunt o super-mama daca ei tot cu mine vor sa stea .
si imi pica tare bine, ca mi-a venit si ciclu, asa, pe nepusa masa. din maxima fericire pt mine n-am dureri absolut deloc, doar ca sunt obosita de parca am sapat toata curtea.

Cristina , cum asa, Denisucul tau e obraznic? nu pot sa cred . las' ca trece , are si el o perioada de rebeliune.

va pup, trag amandoi de mine.................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata, va "servesc" cu o cafeluta si-un serbet?

Am intrat special sa vorbesc cu Cristina. Ce dulce e "ciresarul" tau!!! si tu esti frumoasa si ai fata aia de copil, bravo tie! frumos si concediul, dupa aparente
intru mai incolo sa vaz daca avem sarbatoriti, acum plec la birou,nu insistati sa raman ca intarzii.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULT ANI tuturor shtrumfilor, cu scuzele de rigoare ptr intarziere .

Cristina
, am vizionat pozele, sunteti niste frumosi.In ce complex ati fost cazati in Eforie Nord, arata f bine? Se poate face plaja la piscina respectiva si daca nu esti cazat acolo?

Vivela, intrebai de mancare, pai vb Georgianei, nici o zi fara ciorba sau supa, in rest gratare, snitele curcan la cuptor, peste, salate, mancare usoara de legume in general si cam atat pe caldurile astea.

simo, FELICITARI ptr samburel, sa aveti grija de voi

eu imi doresc, macar o perioada, zile cu 25 de ore minim, sa apuc sa reusesc tot ce am de facut, macar urgentele, 2 proiecte, unul pe HR, prezentari, etc.
si vreau sa vina si caldura, sa ma mai aerisesc si eu putin pe malul marii seara.

pup fara exceptii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza
sunflower, cred ca ati petrecut o vacanta frumoasa la mare. denis e un scump, si tu esti tare finutza.
me un somn de nu mai pot!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

Simo felicitari sarcina usoara, nastere rapida si bebe sanatos

La multi ani Filip, Tudor si Vlad, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi

Sunflower sa va fie de bine concediul. multa rabdare si calm cu Dennis iti doresc.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Nici nu stii cat ma bucur pentru tine, Simo!
Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

multumesc mult, fetelor pentru aprecieri!
sunteti voi prea dragute... s-a dus finetea mea (tre sa ma apuc de remodelare) si frumusetea. sincer, cat am stat la mare nu prea m-am uitat in oglinda, cel mult imi prindeam rapid o coada pe care o si bagam sub sapca.

Denis e un scumpel, e adevarat, acum l-am si tuns si-i sta asa bine, dar de obraznic... nu va spun! dar am avut o discutie cu el si i-am spus ca daca nu ma asculta, o sa-l pedepsesc taindu-i din lucrurile care ii fac placere, si cand ma va ruga ceva, o sa-l refuz asa cum si el ma refuza cand il rog sa ma asculte.
nu sunt absurda, ii permit foarte multe, imi trece supararea pe el imediat, dar vad ca nu am nici un control asupra lui. asa ca incerc sa si aplic amenintarile.

ieri am fost ametita de cap si n-am felicitat decat sarbatoritii din zilele trecute, uitandu-i pe cei mai importanti. deci azi le doresc cele mai frumoase ganduri si "la multi ani" strumfilor Filip, Vlad Andrei si Tudor!

Lulu, am fost la Club Dunarea (vezi pe net), care e la ceva distanta de plaja, dar noi ne-am obisnuit, ca am fost si anul trecut. nu cred ca au acces la piscina decat persoanele cazate, identificate cu bratari. dar e foarte frumos! succes cu proiectele!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Buna dimi! Va las o galeata de si un maaaare LA MULTI ANI! pentru sarbatoritii zilei

La munca!

mami de Matei 28 iulie 2007 si12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULT ANI! sfintilor de azi.

Simo, multam de cafea, simt nevoia

aici s-a innorat, cred ca va si ploua, ieri a fost mai bine si chiar imi faceam sperante ca iese soarele si in zona noastra slabe sanse cred.

Mergi la inceput