Strumfi de iul-aug 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 12
mychydutza spune:
neatza. accept galeata de cafea de la Simo. noroc cu voi ca uitasem ca e sarbatoare!
lulu, sa inteleg ca e naspa si la mare. eu vroiam sa-l trimit pe andrei saptamana asta la mare cu soacramea dar bine ca n-am facut-o!
unde naiba o fi incalzirea globala, ca la munte au anuntat lapovitza. eu cred ca mai degraba ne paste o glaciatiune! e chiar frig afara, si saptamana trecuta ne uscam de caldura. mama e la bruxeles la sor'mea si cica moare de cald.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
stefania_97 spune:
Neata
Vreau si eu o galeata de va rog
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
Vivela spune:
ba nu, eu vreau galeata cu cafea!! ca piciul meu ma trezeste de cu noaptea, la 6 e fresh . si nu stiu cum face, ca nici peste noapte nu doarme, se trezeste de 100 de ori, se foieste, ma altoieste cu picioarele in burta, in cap, ma trage de par si alte "delicateturi" d-astea.
asa ca-s zombi, am o fata de parca m-a calcat tramvaiul 19
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela ba nu, eu vreau galeata cu cafea!! ca piciul meu ma trezeste de cu noaptea, la 6 e fresh . si nu stiu cum face, ca nici peste noapte nu doarme, se trezeste de 100 de ori, se foieste, ma altoieste cu picioarele in burta, in cap, ma trage de par si alte "delicateturi" d-astea. asa ca-s zombi, am o fata de parca m-a calcat tramvaiul 19 Traiesc in Orasul Alandala Juridic@ |
André in fiecare dimineata la 05-05,30 are program de supt si apoi e fresh
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela asa ca-s zombi, am o fata de parca m-a calcat tramvaiul 19 |
nasol.....si a trebuit sa-l si astepti, ca 19 vine din an in paste!
esti acasa sau la mosie?
Vivela spune:
(io numai cu asta am mers .
sunt acasa , dar nu mai am mult si ma duc...la mosie.
azi am vaccinat copilu', doctorita imi confirma iar ca e cam ciudata, mi-a zis de vreo 3 ori sa-i zic acasa copilului de deochi . si o zicea cu convingere, nu asa...
ma batea gandul sa-i cer reteta pt asta .
mychydutza spune:
heheh. eu m-am dus la dr. pt ca vreo luna mi s-a zbatut un ochi. mi-a facut analizele, cu calciu si magneziu stateam bine, asa ca a concluzionat ca singura explicatie e ca " ma vorbeste cineva de rau"!!!!!!
eu nu inteleg, ce legatura e intre vaccin si deochi?????
Vivela spune:
nu e nicio legatura, doar ca se uita la copchilu' meu cel mic si frumos (ce tampita, pana la urma, ca eram si cu David, putea macar din complezenta sa zica ceva dragut si despre el, a stiut doar sa-i zica ca asta il asteapta si pe el la 4 ani, un vaccin ).
mychydutza spune:
neatza...vaccin la 4 ani? ce vaccin? ca eu sunt pe dinafara total!
pana la urma i-ai facut ROR lui Damian?
Simo78 spune:
Buna dimi! Incep tot cu galeata de ca vad ca taaaare bine a prins ieri.
Si un pahar de vin de ziua mea (mi-a dat voie gine, sa-mi mai ridice si mie ceva tensiunea...de zici ca sunt nirvana!)
Mychy la 4 ani rapel la ROR.
mami de Matei 28 iulie 2007 si12+