Strumfi de iul-aug 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 10
musso17 spune:
buna ziua
la multi ani tizului nostru mihnea!
la noi fie iarna fie vara,musai ciorbica acra in fiecare zi si restul chestii rapide,insa azi voi face o tochitura taraneasca,cam greuta pentru ficat si caldurile astea dar mi-e pofta...si'apoi se anunta ploi deci se racoreste
Simo78 spune:
Hello! o cafea arabeasca?
Vivela te rog sa-mi (re)schimbi si mie titulatura pe prima pagina
Am fot ieri la masuratorile pentru dublu test si totul e ok, deci m-am hotarat sa dat si sfoara in tara.
Week-end placut! Toarna cu galeata!!!!!!!!!!!
mami de Matei 28 iulie 2007 si12+
Antoanela23 spune:
Simoooo, felicitari, sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si samburel sanatos!
Monica, mersi frumos.
pupici, weekend placut
Antoanela23 spune:
Ups, stiam eu ca am uitat ceva, sunt restanta cu urarile pentru strumfi .
La Multi Ani, Bogdan !
La Multi Ani, Ines!
La Multi Ani, Andreea!
La Multi Ani, Elisa !
La Multi Ani, Maria!
La Multi Ani, Arina!
La Multi Ani, Daria Ioana!
La Multi Ani, Mihnea!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti si mai mari, si mai frumosi si sa fiti mereu veseli si fericiti.
violetan spune:
Hei! La multi ani, mihnea! Sa cresti mare si sanatos!
Bravo, simooooo, sa fiti sanatosi, sarcina usoara!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
neatza!
simo, ma bucur mult pt tine!
La multi ani mihnea!
eu beau cafeaua si revin dupa, ca mi-e un somn de nu vad bine!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
sunflower1979 spune:
neatza!
revin si eu in peisaj cu forte proaspete. am fost la mare, dupa cum stiti de la Georgiana si saptamana trecuta am avut atata treaba si-am fost asa de zapacita de cap, ca doar am citit.
a fost tare frumos la mare, desi la inceput au fost cateva zile innorate, a fost totusi placut de stat la plaja si ne-am prelungit vacanta cu inca doua zile, cand a fost extrem de cald si apa marii incepea si ea sa se incalzeasca. pe plaja, in apa era curat, ca la inceput de sezon, asa, nu era aglomeratie mare, ne-a placut totul.
va pun si niste poze
m-am bucurat sa ii cunosc pe Mihnea si pe Georgiana, care este exact asa cum mi-o imaginam si m-am simtit cu ea ca si cum o stiam de-o viata. iar Mihnea, o scumpete de barbatel!
simo ma bucur nespus de vestea ce ne-ai dat-o! sa fie intr-un ceas bun, sa cresca mare in burtica fratiorul/surioara lui Matei si sa fiti sanatosi cu totii!
cu ceva intarziere spun si eu La multi ani sarbatoritilor din strumfarie Bogdan, Ines, Andreea, Arina, Elisa, Maria, Daria si Mihnea! si va doresc sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
Stefania, imi pare rau de intoleranta Catarinei si sper ca-i doar ceva trecator. Sanatate!
Despre Denis ce sa va mai spun? s-a obraznicit de nu se mai poate; parca cu cat ii oferim mai mult, cu atat nu mai asculta, raspunde, bate din picior, ai impresia ca vorbesti cu peretii, stie sa spuna doar "ba nu!". i-am luat bicicleta, i-am luat masuta si scaun din plastic cu micky, am fost la mare, ne jucam cu el, si tot nu ne putem intelege. poate e doar o perioada.
acum inca merge la gradinita, la programul de vara; asta e ultima saptamana, de fapt pana joi, inclusiv merge, apoi la tara. l-am tuns si e tare scumpel.
la noi e un frig si un vant de zici ca-i luna martie. brrrr, ce vreme ciudata. ma duc sa-mi fac un ceai de pimavara (de la Fares) si sa ma incalzesc.
va pup!
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Simo felicitari! Sa ai o sarcina plina de emotii pozitive si un bbe frumos si sanatos la termen! Ma bucur tare mult pentru voi!
La multi ani!!Daria Ioana, Gabriel Mihnea (scuze de intarziere),Filip Gabriel, Vlad Andrei, Tudor Gabriel!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 14+
mychydutza spune:
la multi ani Filip Gabriel!!! andicu, voi ce mai faceti?
jadi, sa-ti traiasca baiatul. sa fie sanatos si cuminte si cum mai vrei tu!la multi ani!!!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
violetan spune:
...zic sa intru si io sa felicit asa cum se cuvine pe urmatorii strumfei dragalsi, sa ne traisca ani multi sanatosi si fericiti:
Filip Gabriel de andicu
Vlad Andrei de andreea_z
Tudor Gabriel de jadi
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007