anxietate dusa la extrem?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Recunosc ca ma mira mesajele de sustinere care ii propun Alinei sa aiba rabdare...

Alina, tie nu ti-ar sta mai bine langa cu barbat responsabil, care sa-i pese de voi, care sa nu aiba derapaje aiurea? Asta totusi nu se va intampla cata vreme tu ii mai acorzi credit acestui individ cu comportament cel putin dubios, ii gasesti scuze si te agati de fiecare gest al lui.

Daca intra si iese de pe mess rapid nu inseamna neaparat ca-l racaie raceala ta. Stie ca-i esti disponibila oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinas spune:

da,inca mai sper sa se trezeasca dar sunt destul de realista sa stiu ca e posibil sa nu mai vina.disponibila nu ii mai sunt de cand nu i-am mai raspuns.sunt dispusa sa vorbesc cu el cand vad ca face un efort sa vorbim serios,nu prin cantece.

si acum e timpul sa mergem la gradina zoologicasa aveti toate un weekend super si linistit.

Mergi la inceput

surprize-surprisene-am intors de la zoo si am gasit un mesaj vocal pe mobil(l-am lasat acasa inchis)zicea cam asa:"stiu ca nu vrei sa auzi ce am de spus.incerc sa aflu de ce sunt speriat.nu fac nimic gresit,doar stau si ma gandesc de ce pierd mereu ceva cand sunt fericit.ai fost mereu alaturi de mine iar eu te tin la distanta pentru ca m-am panicat.nu te merit.imi pare rau ca am intrat in viata ta si am stricat-o.sunt inca prins in gaura asta si parca nu pot iesi.imi pare rau."

nu stiu ce sa mai cred.suna a depresie?sa-i scriu ceva sau sa-l ignor in continuare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu as raspunde sec sa ma caute cand iese din gaura neagra. SI mi-as vedea de viata.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Suna a scuze patetice ca sa nu-si asume responsabilitatea. Te rog sa ma scuzi dar eu as fugi ca dracu de tamaie de un barbat ca asta, labil, care nici macar nu e in stare sa-ti spuna in fata ce si cum.
Auzi "nu face nimic rau" - faptul ca te face sa suferi nu nimic rau?

Mergi la inceput

"nu face nimic rau"se referea la faptul ca nu are pe nimeni acolo.eu pur si simplu nu pot intelege cum un om care pana ieri era responsabil si venea la noi cum prindea timp liber,deodata e asa.vorbim de un om care venea la ziua copiilor,care se interesa mereu daca avem nevoie de ceva,care trimitea flori prin curier,care a fost aici cand am fost in spital etc etc.poate sunt naiva,dar l-am simtit ca sufera.puteti arunca cu rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mi-am dat seama ca la asta se refera, dar ma intreb daca nu vede raul evident.
In niciun caz nu as da cu rosii, ca am avut si eu partea mea de naivitati in viata...
Cat despre comportamentul lui de mai devreme, iti dai si tu seama ca una e sa vii la aniversari si cand poti si cu totul altceva sa traiesti zi de zi cu o femeie si doi copii. O maare diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Referitor la mesajul lui vocal, parerea mea este ca daca nu are pe alta, cu siguranta este f instabil emotional. El de fapt nu iti spune nimic concret, ci arunca acolo niste cuvinte cu care, spera el, sa te impresioneze. Mi se pare ca "vorbeste discutii".
In primul tau mesaj spui ca este logodnicul tau. Mai exact, ce inseamna asta? (eu cand m-am logodit cu al meu, am facut-o in perspectiva unei casatorii, dupa vreo 10 luni de locuit impreuna). Cam cat timp ati petrecut impreuna de-a lungul timpului, avand in vedere ca locuiti in orase diferite?

Mergi la inceput

venea o data la 2 saptamani in weekend,plus toate concediile si sarbatorile facute impreuna.cand am fost in spital,a venit si nu s-a dezlipit de langa mine.de fiecare data cand pleca,plangea.l-am simtit foarte aproape si autentic.iar in mesajul vocal am inteles ca-mi spunea ca inca e in gaura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Nu stiu cate zile de comcediu aveti voi anual, dar eu am doar 24; iar sotul meu are si mai putine, doar 21.
Concedii, sarbatori, si niste weekend-uri petrecute impreuna, mi se pare totusi putin. Plus ca perioadele mentionate de tine ca fiind cele petrecute impreuna, sunt perioade mai fara stres, cand oamenii se odihnesc, se relaxeaza, deci e mult mai usor de convietuit in perioadele alea, zic eu.
Eu cred ca un om care te iubeste cu adevarat, chiar si intr-o presupusa gaura neagra fiind, tot discuta deschis cu tine, tot iti da ceva explicatii coerente, nu se ascunde 3 saptamani, apoi revine cu un email cu niste versuri si un mesaj vocal care de fapt nu spun mai nimic. Mai ales ca aveati niste planuri impreuna, era dator sa se comporte altfel.
Nu stiu daca ar trebui sa te mire schimbarea lui brusca. Poate ca asta este adevarata lui fatza, poate ca asa face el fatza la stres (adica nu face fatza); asta in cazul in care nu are pe alta si nu stie cum sa iasa elegant din relatia asta. Iar faptul ca ti-a spus ca "nu face nimic rau", in sensul ca nu te insala, nu inteleg de ce trebuie sa precizeze. Sa fie oare chestia aia cu scuza acuza?

Mergi la inceput