anxietate dusa la extrem?
Raspunsuri - Pagina 4
alinas spune:
m-au apucat dracii ieri seara dupa ce i-am trimis emailul.am stat si m-am gandit asa:de ce ii las lui decizia?de ce sa aibe tot el controlul dupa ce se poarta ca un las?de ce sa-l tratez cu manusi?ah,daca era un om cu care puteai comunica,poate merita acel email,ca sa fie lucrurile clare.dar el ma tine in ceata si crede ca e ok.dupa cum spuneai roxy.el stie ca eu sunt disponibila cand se logheaza.
asa ca ce am facut.m-am loghat in contul lui,mi-am sters emailul si m-am deloghat.asa voi sta de acum inainte.daca cumva vreau sa ma loghez,voi sta pe invisible.il las suspendat in aer.sa se intrebe de ce si unde am disparut.sa-l arda si pe el sufletul ca pe al meu mi l-a facut jar.ce mama naibii atatea menajamente pentru un las?la revedere si un praz!!!
roxy spune:
alinas l-ai sters si din Trash (cosul de gunoi)?
Mailul ma refer, ca altfel il gaseste si mai si vede ca ai fost pe acolo .
Oricum daca stii parola de la contul lui de mail, inseamna ca nu ii esti chiar indiferenta.De exemplu parola mea o stie doar sotul meu , nimeni altcineva , nici macar sora mea .Asta asa ca fapt divers.
Dar numarul tau de telefon nu-l are? Comunicati numai pe internet?
Cam ma gandesc ca daca vede ca nu esti on-line poate te suna sa vada ca nu ai patit ceva sau nu-ti merge netul.Oricum eu iti doresc sa va rezolvati aceasta situatie care e stresanta si sa-si dea seama si domnul ce vrea , pentru ca nu se poate juca cu 3 suflete .
alinas spune:
l-am sters si din trash,normal.nu cred sa observe prea repede ca nu mai sunt online pentru ca,asa cum am spus,se ascunde,si-a inchis telefonul,nu mai e online,trimite poate un mesaj scurt pe saptamana,asta dupa ce a disparut 3 saptamani.dar si cand se va loga,va avea o mare surpriza pentru ca eu nu voi mai fi acolo cum e obisnuit.are nr meu,adresa,tot,deci doar lipseste vointa.stiu ca nu-i sunt indiferenta,stiu ca ma iubeste dar...asta e.daca nici acum nu se trezeste,sa-i fie de bine.
gabidaniela spune:
Vezi ca sunt programe pe net cu care te poate vedea daca esti pe invisible, si tu poti la fel
http://detectinvisible.com/
numai bagi id-ul si dai click pe Go
alinas spune:
mersi,stiu de programul asta.eu oricum nu sunt pe mesenger acum,ziceam doar daca trebuie sa vorbesc acolo cu cineva,voi sta invisible pentru 1-2 ore.
Tanti Zavaidoc spune:
Daca si-a inchis si telefonul, eu cred ca poti sa ii spui adio. Si fara multe explicatii-desi ti le va cere. Tot el. Pot sa pun pariu. Oricum, cred ca ai procedat bine cu e-mailul. Las-o asa. Nu ai ce explicatii sa mai astepti, pentru ca nu vor veni. Si, daca vor veni, nu cred ca te vor satisface.
Mai bine vezi cat costa un drum pana la Iasi si de banii aia cumpara-ti ceva. Ce vrei tu, orice. Parfum, cosmetice, haine. Considera ca ai facut o importanta investitie in tine. Pare o tampenie, dar e e terapeutic.
alinas spune:
o idee buna.de mult vroiam sa merg pentru cateva ore la un spa si pur si simplu sa ma relaxez si sa ma simt rasfatata.
rrox3 spune:
Alinas e Ok sa te relaxezi, chiar iti urez relaxare placuta!
Poate meditezi putin, relaxata fiind, la unele aspecte ale modului tau de relationare in cuplu. Poate fi util pentru viitor.
De exemplu la lipsa grijii fata de partener. N-am observat nici o farama de ingrijorare pentru el, facandu-si loc timid prin furia frustrarii planurilor tale de viitor.
De exemplu la lipsa ta de respect fata de partener, aratata cel putin prin accesarea contului lui personal de e-mail.
Astea sunt lucruri despre tine, independente de cine este el si de contextul actual al relatiei voastre.
Numai bine iti doresc!
saskia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rrox3 Alinas e Ok sa te relaxezi, chiar iti urez relaxare placuta! Poate meditezi putin, relaxata fiind, la unele aspecte ale modului tau de relationare in cuplu. Poate fi util pentru viitor. De exemplu la lipsa grijii fata de partener. N-am observat nici o farama de ingrijorare pentru el, facandu-si loc timid prin furia frustrarii planurilor tale de viitor. De exemplu la lipsa ta de respect fata de partener, aratata cel putin prin accesarea contului lui personal de e-mail. Astea sunt lucruri despre tine, independente de cine este el si de contextul actual al relatiei voastre. Numai bine iti doresc! Roxana, Maria (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005) |
Asta cu mailul o pot intelege, dar asta cu lipsa grijii fata de partener eu nu o vad deloc asa. Si as zice ca nici mcara nu e sanatoasa.
Adica tot ea sa-si faca griji pentru el, vai saracutul. Nu e normal si pace sa inchizi orice punte de comunicare cu persoana care iti este alaturi, egal ca ai 18 ani sau 38.
Daca nu esti matur indeajuns ce-ti mai trebuie relatie, stai Domne in banca ta. Joaca-te pe computer, cu viata, fa ce vrei, dar nu incurca lumea aiurea. Iar daca brusc ai o problema de sanatate (fie chiar una psihologica) da de veste ca nu esti disponibil sa comunici cu nimeni asa vreo luna, doua, trei, ca doar lumea nu isi pune viata in stand by pentru tine.
Si nu toata lumea trebui sa faca pe psihologul cu partenerul.
alinas spune:
griji mi-am facut mereu pentru el,de asta am si deschis subiectul,sa vad daca e normal sa se panicheze in halul asta.am fost mereu iubitoare,intelegatoare dar el a sarit calul acum.adica m-a lasat pana in ultima clipa sa cred ca va veni,ca ce fericit e,ca abia asteapta,ca apoi sa spuna ca are nevoie de timp,sa se regaseasca.am inteles dar de ce trebuie sa inchida orice comunicare?e normal ca intr-un cuplu sa dispari 3 saptamani,ca apoi sa vii sa spui ca esti ok si ca am avut dreptate,ca e singur,speriat,nu stie ce sa faca,ca ar fi trebuit sa vina la bucuresti.ok si atunci ce te opreste sa vii?nu m-a intrebat daca eu sunt ok,au fost 3 saptamani de cosmar pentru mine.ca apoi sa spuna ca nu ma merita si sa dea sign out,fara a sta sa discutam ca 2 adulti,pur si simplu fuge si se ascunde iar.ce treaba e asta?
iar cu accesatul de mail,el mi-a dat parola,nu am folosit-o niciodata,doar acum pentru ca nu cred ca merita sa fie tratat asa cu manusi,dupa ce el se poarta ca un las si ma contacteaza cand vrea sau cand are nevoie mai bine zis.prea multa lipsa de respect din partea lui.