anxietate dusa la extrem?
Raspunsuri - Pagina 3
Tanti Zavaidoc spune:
Alina, eu as zice sa nu iti cheltuiesti banii aiurea ca sa te duci la Iasi. E posibil sa nu rezolvi nimic, pentru ca nu e obligatoriu ca ´cealalta´sa se fi mutat la el. Cred ca ti-a dat deja motive de indoiala destule.
Sincer acum, ca e sau nu o alta femeie nici nu e relevant. Important e ca nu e sincer cu tine, nu iti spune care e problema lui (asta cu anxietatea e basm de adormit copiii) si nici nu pare sa vrea un viitor cu tine.
Mai bine concentreaza-ti energia catre cei doi copii. Individul de la Iasi chiar nu merita atatia nervi tocati.
Chuny spune:
Probabil ca i-a fost bine sa te aiba, tu i-ai aratat ca vrei mai mult, el ti-a promis ca da ca sa te duca de nas o perioada, dar in realitate n-are nici cea mai mica intentie sa se lege la cap. Daca era sa fie era de mult la usa ta si isi asuma rolul. Uita-l!
A_Iulia spune:
Alina, si chiar in eventualitatea ca ar fi vorba de o anxietate (desi sansele sunt minime)...Tu ai o responsabilitate majora acum, fiind mama de doi copii. Nu le umbri copilaria prin largirea familiei cu un membru anxios. daca ai posibilitatea sa alegi, alege in favoarea lor si cauta-ti un partener de viata care sa va aduca tuturor voie buna, nu sa va creeze probleme suplimentare.
alinas spune:
eu nu l-am presat cu nimic,el dupa un an de relatie m-a intrebat daca vreau sa-i fiu sotie.era atat de iubitor,calm,grijuliu cu mine si copiii,cum avea timp,fugea la bucuresti.a cheltuit o groaza de bani cu noi.de asta sunt asa de confuza.si sunt asa de furioasa ca imi vine sa ma urc in avion acum si sa merg sa-l strang de gat.
saskia spune:
Si chiar daca te duci la Iasi ce rezolvi? Nu stiu dar daca trebuie sa "tragi" atat de el acum, cum va fi mai incolo? Ca doar probleme mereu apar in viata.
Eu zic ca mai bine cauti un barbat "barbat" care sa fie capabil sa inteleaga ce inseamna o familie cu copii, pai sa luam posibilitatea ca voi doi sunteti impreuna. Si daca el intra in vreo pasa proasta ce face, nu mai vorbeste cu tine o luna, nu-ti mai raspunde la telefon, mie mi se pare imaturitate, nu anxietate.
alinas spune:
el are 30 de ani.saskia,asa m-am gandit si eu si chiar l-am intrebat ce o sa faca daca,doamne fereste,ma imbolnavesc.o sa fuga?a zis ca nu,ca atunci cand e vorba de mine nu se pierde,dar cand el e "down",se pierde tot.nu prea vad logica dar ma rog.
tocmai i-am trimis un ultim email,i-am dat timp pana pe 30 iunie sa-mi spuna ce face si sa o si dovedeasca cu fapte,nu mai vreau vorbe.daca nu raspunde pana atunci,sa-i fie de bine,eu imi vad de viata.mi-e asa de ciuda pe mine!!!
bird70 spune:
Eu nu as aduce asa un personaj instabil in viata copiilor mei.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
pisigri spune:
Pai nici nu conteaza daca exista sau nu alta femeie. Poate nu vrea sa lase prietenii in urma; poate il preseaza toata lumea ca de ce se leaga la cap cu o femeie cu 2 copii in loc sa isi gaseasca pe una care sa-i faca pe ai lui; poate i se pare o decizie pripita sa plece in alt oras sa fie intretinut, in conditiile in care pleaca in necunoscut si e posibil sa nu isi gaseasca loc de munca o luna, doua, trei.
In oricare dintre aceste situatii - si cred ca mai pot fi gasite 1000 de motive pe linga acestea - nu ai motive sa ti-l doresti alaturi.Chiar sa fie asa cum spune el, ca are un atac de panica prelungit :D, tot nu ti-l doresti alaturi de copiii tai.
Refuzul de a comunica este foarte urit; mereu am fost de parere ca minimul respect fata de un om (care ti-a mai si stat alaturi, dar sa lasam asta, sa consideram ca e vorba de un om oarecare) te obliga totusi sa dai un raspuns, nu sa inchizi telefonul, sa bagi capul in nisip.
Na, de dragul trecutului (ca stiu cum e, teoria ca teoria, dar practica ne omoara) poti astepta un raspuns. Te poti duce la Iasi sa ceri un raspuns, "batind cu pumnu-n masa" (cam asta este daca bati atita drum pentru a reusi in cele din urma sa discuti cu el). Dar tot te afli in situatia in care iti reconsideri pozitia fata de ideea de a accepta asa un om in viata familiei tale.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
roxy spune:
buna.Parerea mea este ca el acum cauta motive sa se fofileze.Adica nici nu ar vrea sa o termine cu tine nu stiu de ce daca tot sunteti la distanta asa mare, dar nici sa vina la tine nu prea ii arde.Motive sunt destule.Faptul ca e posibil sa fi discutat cu prietenii si ei s-i fi "deschis ochii" ca va avea din start doi copii si va trebui sa se ocupe de ei.Asta e dificil si pentru un tata adevarat , dar pentru un barbat care pare destul de nesigur pe ce face e si mai si.Nu generalizez si nici nu zic ca e cazul lui, dara sa cum vorbim toti teoretic, zic si eu.
Faptul ca a ramas fara servici acum inainte de a se muta la voi, ar fi trebuit sa fie luat ca un motiv sa vina mai repede, nicidecums a stea inca doua luni pana i se termina chiria platita.Pai ce face el acum, isi cauta acolo un job pentru astea doua luni? Sau cum vede el situatia, ca nici la Bucuresti nu poate cauta de la distanta.
Nu cred ca e in stare sa iti spuna ca te vrea pe tine dar ideea de familie cu doi copii il cam sperie din start.Cat a fost asa la distanta a fost ok, pentru ca tu erai cea care te ocupai de copii, dar la un loc intr-o casa ...nu prea ii surade.Una e sa mergi tu la Iasi singura sa petreceti ca doi porumbei in apartamentul lui si alta sa cauti cateva momente de singuratate intr-o casa cu doi copii.Cunosc, si eu am doi.
Vezi totusi daca il intrebi direct ce vrea, si sa-i spui ca daca inchide inseamna ca totul s-a terminat si nu te va mai putea contacta cand va dori, ce se intampla?
El stie ca indiferent daca te lasa cu saptamanile vorbind singura, cand vrea sa te contacteze , o poate face ca stai cu sufletul la gura langa calculator sau telefon poate da un semn de viata.Incearca dac apoti sa o rupi tu cu el, adica te dai tu lovita si nu mai ai chef de asa un barbat care nus tie ce vrea, mai ales ca ai doi copii carora trebuie sa le fie exemplu.
E doar o idee, nu neaparat sa o aplici.
Bafta multa si sa fii fericita.