anxietate dusa la extrem?
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
Mai, dar daca ramane, dupa vreun an, si in Bucuresti fara servici? Pleaca la Iasi?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
alinas spune:
da,3 saptamani nu am stiut nimic de el.mi-a spus ca are nevoie de timp,sa se regaseasca dar 3 saptamani???si ma gandesc ca la un moment dat iti mai trece panica asta,nu?nu stiu cat sa mai astept,poate as fi mai intelegatoare daca ar comunica,dar dispare total,trimite un mesaj pe saptamana,ca ii e frica,ca nu stie ce sa faca bla bla.Chiria o mai mare acolo platita pe 2 luni,apoi trebuie alt contract,deci va trebui sa ia o decizie dar,sincer,nu ma vad asteptand 2 luni.
pisigri spune:
Pai vezi, ti-ai raspuns singura: in maxim 2 luni o sa stii exact cum stai.
Daca nu ai rabdare 2 luni - si nu iti fac nici o vina din asta - inseamna ca iti este clar ca nu este genul de barbat pe care sa il doresti alaturi, mai ales ca e vorba de o familie, care implica mai multe responsabilitati decit daca ati fi amindoi "turturei" de capul vostru.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
alinas spune:
sunt impartita in 2:pe de o parte incerc sa am rabdare si sa-l inteleg,pe de alta parte ma simt luata de fraiera,mai ales pentru ca nu comunica.inteleg sa vrei sa te regasesti dar de ce trebuie sa-ti inchizi telefonul si de ce nu putem discuta sa gasim impreuna o solutie?
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinas inteleg sa vrei sa te regasesti dar de ce trebuie sa-ti inchizi telefonul si de ce nu putem discuta sa gasim impreuna o solutie? |
Pentru ca se pare ca domnul s-a (cam) razgandit. Sigur mai e ceva ce nu stii inca. Mi-e greu sa cred ca sta el singurel si se panicheaza de mama-mama, in conditiile in care stie ca tu esti la Bucuresti, poate veni la tine si sa incepeti impreuna viata pe care v-ati propus sa o aveti. Serios, ceva nu se leaga.
alinas spune:
ok si daca te razgandesti,nu poti fi barbat si sa-mi spui in fata?de ce mai tine legatura atunci si imi spune ca ii e frica,ca nu stie ce sa faca dar ca stie ca ma iubeste?de ce?
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinas ok si daca te razgandesti,nu poti fi barbat si sa-mi spui in fata?de ce mai tine legatura atunci si imi spune ca ii e frica,ca nu stie ce sa faca dar ca stie ca ma iubeste?de ce? |
Pentru ca e las, probabil. Sau pentru ca nu stie inca la ce mod sa rezolve complicatiile pe care le are. Eu imi sustin totusi parerea ca e ceva necurat la mijloc. Indiferent ca e imaturitate, rea-vointa, minciuna sau si mai urat, omul a zis un lucru adevarat: nu te merita.
Iar mesajul ala in care se dezvinovateste si spune ca nu face nimic din ce te-ar putea deranja e... nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu sune urat.
In concluzie: decizia e a ta. El ti-a dat toate datele. Asta e opinia mea.
sdcristian spune:
de ce nu te duci tu la iasi sambata, sa-i bati la usa si sa vorbiti fata in fata?
mama de Carol (29.12.2008) si 36+ cu Patrick
blog
alinas spune:
mirositi si voi o alta dama?sau sunt eu paranoica?din pacate nu pot merge in weekend decat peste 2 saptamani,am mult de lucru la job si nu am nici cu cine lasa copiii.dar daca continua asa,peste 2 saptamani va avea o surpriza.doar ca nu prea mai am rabdare,ma racaie tare ca ma ia de fraiera.
A_Iulia spune:
Nu prea miroase a bine. Cred ca te legi prea mult de vorbe, care pot avea sau nu suport real. Faptele totusi sunt clare. Vezi-ti de drum! Nu merita sa-ti pierzi timpul cu el. Eu personal nu cred ca este vorba de vreo anxietate aici.