anxietate dusa la extrem?
Raspunsuri - Pagina 12
alinas spune:
mersi agnesluca,am inceput sa citesc despre narcisism si se potriveste total,pana chiar si cauzele din copilarie.cand spui narcisist,spui un fost copil abuzat,deziluzionat,amagit.dar asta nu inseamna ca trebuie eu sa platesc pentru asta.voi trece si peste asta.am o viata buna si echilibrata si stiu ca durerea va trece cu timpul.sunt doar mahnita acum si dezamagita.nu stiu daca o sa mai vreau un barbat,nu sunt sigura ca va merita iar sa sufar dupa ani petrecuti cu el si descoperind ceva ca acum.mai bine singura dar linistita.
roxy spune:
alina spune-i si lui asta (mai putin treaba cu narcisistul...apropo eu stiam ca narcisist e un tip caruia ii place prea mult de propria persoana , dar na , or fi mai multe tipuri).Vezi ce reactie are, daca dispare de tot sau din contra "aprinde lumina" ca sa ma exprim pe aceeasi linie.
Poate vei avea o surpriza placuta
alinas spune:
i-am trimis mail ieri ca trebuie sa lamurim niste lucruri.i-am spus ca daca nu-i pasa sau nu-si face timp sa vorbim,atunci voi intelege ca nu mai sunt o prioritate si,in consecinta,il voi trata la fel,nu va mai fi o prioritate.e interesant cum brusc a putut fi online sa vorbim.l-am intrebat ce se intampla,sa vorbim omeneste.mi-a raspuns ca el nu merita atentia mea.l-am intrebat ce-l retine acolo si mi-a spus ca incearca sa se repare si apoi a dat sign out.
pisigri spune:
Deci da-o in aia ma-sii de treaba, ca dupa atitea "reparatii"... Parca ar avea 16 ani. Tu de felul tau pari sa fii o tipa rabdatoare...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinas i-am trimis mail ieri ca trebuie sa lamurim niste lucruri.i-am spus ca daca nu-i pasa sau nu-si face timp sa vorbim,atunci voi intelege ca nu mai sunt o prioritate si,in consecinta,il voi trata la fel,nu va mai fi o prioritate.e interesant cum brusc a putut fi online sa vorbim.l-am intrebat ce se intampla,sa vorbim omeneste.mi-a raspuns ca el nu merita atentia mea.l-am intrebat ce-l retine acolo si mi-a spus ca incearca sa se repare si apoi a dat sign out. |
Stii replica aia la misto din filmele americane? "Honey, it's not you, it's me, I don't deserve you!"
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
balanta_tm spune:
A da sign out in mijlocul unei discutii importante, e ca si cum ti-ar inchide telefonul in nas.
Revin la ideile mele: fie are pe alta acolo fie are niste probleme emotionale foarte serioase. Si oricare din cele doua cazuri ar fi, nu imi suna deloc a ceva bun.
A_Iulia spune:
Raspunsul lui este mai mult decat clar. Doar sa fii oarba sa nu vezi ca zbuciumul si incrancenarea ta de a-l obtine cu orice pret nu mai are nici un sens.
roxy spune:
probabil ar merita lasat sa se repare de tot...cu un mesaj din partea ta ca nu ai nevoie de rebuturi si se poate repara cat vrea, dar sa nu mai incerce sa te deranjeze.Iar faza de mitocanie i-as taxa-o spunandu-i ca nu mai are ce discuta cu mine pentru ca mi-a inchis messengerul in nas.Iti dai seama cum s-ar purta cu copiii tai daca ar fi in casa la voi, daca tie iti pune punct cand doreste muschiul lui fara sa il intereseze daca ai ceva de spus.
Ps: are probleme cu netul? numai asa s-ar explica iesirile astea ale lui cand incepi sa vorbesti, altfel nu-mi explic decat ca mitocanie.Scuza-ma daca am fost cam rea.Nu meriti asa ceva si mai bine il lasi acolo , spunand clar ca tu nu ai nevoie de cineva care nu te vrea, si ca se poate repara de acum incolo cat doreste.Si punct.
AgnesLuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinas mersi agnesluca,am inceput sa citesc despre narcisism si se potriveste total,pana chiar si cauzele din copilarie.cand spui narcisist,spui un fost copil abuzat,deziluzionat,amagit.dar asta nu inseamna ca trebuie eu sa platesc pentru asta.voi trece si peste asta.am o viata buna si echilibrata si stiu ca durerea va trece cu timpul.sunt doar mahnita acum si dezamagita.nu stiu daca o sa mai vreau un barbat,nu sunt sigura ca va merita iar sa sufar dupa ani petrecuti cu el si descoperind ceva ca acum.mai bine singura dar linistita. |
Alina, sper sa depasesti stadiul asta de resemnare (care nu iti aduce nici tie beneficii si care copiilor tai le-ar face mult rau, pentru ca felul in care ei vor privi in viitor viata se construieste acum in functie de atitudinea mamei lor).
De multe ori, atunci cind anumite lucruri nu sunt clarificate in noi (si intuiesc la tine aceasta stare, parca spuneai si tu undeva ca exista reminiscente din trecut) pentru ca nu avem puterea/curajul de a ne uita in noi, incercam sa ne umplem rezolvind (de fapt incercind sa rezolvam) problemele altora.
Asa ca Alina, paraseste scena padurii intunecate (se face noapte totala si spectatorii oricum nu mai vad nimic), lasind-o in suspensie si adu reflectoarele sa lumineze monologul tau interior !
In ceea ce priveste "mitocanul" eu indraznesc sa afirm ca nu exista in stare pura, cu alte cuvinte balaurul exista indiferent de motivele directe care au determinat stingerea lunimii; si aici ma refer nu la cazul particular, ci asa, in general.
roxy spune:
alina ce mai faci, cum iti mai e, mai povesteste-ne de tine nu te inchide in tine ca nu-ti face bine.Aici poti sa vorbesti si iti mai descarci sufletul...si e si gratis