Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Moama SIMO suna bine rau reteta ta!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Vorbeati ieri de faptul ca numai in Ro exista notiunea de curent. Mai, dar atunci cand iti zboara perdelele si se trantesc usile nu e curent? Doar la noi se intampla asa ceva? Eu nu mai inteleg nimic.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

exista mami curent..nu exista in medicina din afara explicatia de ''am racit de la curent''..

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Reteta nu e luata de undeva..o fac de capul meu in functie de ce am la indemana.

O mai fac si cu carne..adica intre straturi de legume pun carne de pui taiata asa dreptunghiuri mici si subtiri(si prajite ff putin inainte,intr-un strop de ulei)..si inca un strat deasupra..care se amestec cu cascavalul cand se topeste.

si o mai fac cu porumb..pun porumb de la cutie prin ea..iese super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

caut si eu o jucarie muzicala pentru carut. Ceva cu baterii care sa cante cantecele. Ati vazut pe undeva asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

neata!
Andri de vreo 2 sapt noi mancam numai salata de rosii cu ceapa si branza. Deci eu nu sunt un exemplu de urmat. Nu ti-am trimis contul pt lingurita pt ca nu stiu cand ajung pe la Imaginarium. Oricum, cand ajung iti cumpar eu si dai banii dupa.

Mai, am vazut si eu acum vreo luna LIMITLESS (Andri si Tunde il recomandasera) si mi-a placut mult, dar nu imi mai amintesc cum se termina nici sa ma pici cu ceara. Neuronul asta ...

sau imi dai un oficiu western union si-ti trimit banutii on-line cum doresti.

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Sal, gagici!

ROXX, tu erai fata cu optimismul... ce-i cu tine?

ZIKI, scurt-scurt?! Cum arati? Spor la trebaluiri.
Cit priveste papilele gustative, Ilinca nu cunoaste decit lapte pur. Am incercat o data cu ceai, mi-a dat cu el in cap si gata. La 5 luni jumate incepem cu orez fiert (ca noi suntem kkcioasele forumului...).

SIMIS, mie mi se pare ca a luat mai mult decit bine in greutate!

MONIKA... tu dai dive cu biberonul? Cica n-ar fi prea indicat...

FLAGRANT, intrebai mai de mult de mincaruri de post. Uite ce fac eu: ciorbe de legume de toate felurile + supe-creme. Salata de vinete - fara maoineza, normal. In ea adaug ardei copti (pasati la blender, sa iasa ca o crema) si pe deasupra rosii felii si patrunjel tocat. Icre de dovlecel (dovlecel fiert si blenduit amestecat cu f putin otet si f putin usturoi). Salata orientala. Mamaliga cu salata de sfecla rosie (sfecla rosie cuburi - cu otet, sare, ulei si f putin usturoi). E o combinatie f buna. Mamaliga cu ciuperci snitele (ciuperci mari, pleurotus, parca se numesc - le dau prin pesmet si le prajesc). Mincaruri de spanac, fasole teci, mazare - din istea cu rosii. Paste cu sos rosu (telina prajita+morcov+rosii cuburi). Si mai sunt: pilaf, mincare de praz, mincare de castraveti murati, mincare de gutui, orez cu prune, sarmale de post, fasole batuta. Plus mincaruri din alea mai fandossite, pe care le stii probabil, ca sunt din bucataria internationala... A, mie cind mi-e foame rau, imi trebuie un bol de cartofi prajiti cu salata de ardei copti. Pup.

ANDRI, ca tot suntem la retete... azi fac supa de legume si piept de pui si legume la tigaie...

Pup,
G

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Andri..eu am facut ciuperci cu legume la cuptor..si cascaval ras deaspra spre sfarsit.
budinca de macaroane la cuptor. varza calita.
cartofi frantuzesti am avut zilele trecute..cu ciorba de perisoare din carne de pui.
carne la gratar cu diverse salate..sau cu cartofi natur.
poate te ajuta

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

astea da idei.
chiar ar merge pt soata o varza a la cluj(eu NUMAI carne de pui folosesc ca tocatura) data la ciptor.
buun.
mai trebuie doar sa merg in piata

sencs.

Mergi la inceput

m-am hotarat ! o sa fac o masa numai de peste.
chiftelute de peste cu sos + legume si rasol de peste.

Mergi la inceput

ce jucarii ati mai luat la ciutani ?
ca a mea s-a cam plictisit de ce are.

ii luam cate o jucarie pe rand sau mai multe o data ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna fetele!

ZIKI, total de acord, asa fac si io, zic ca dr si fac ca mine. Oricum nu prea tin ei minte ce sfaturi ne-au dat, mie mi s-a intamplat de la un control la altul sa-mi spuna chestii total diferite... Bafta la pregatiri pt cununie & botez + intocmit hartzogarie!
Ma bucur ca ti-a placut filmul! De la un timp, vad filme bune din ce in ce mai rar...

A! Si noi suntem in continuare doar pe laptic!

SIMIS, sa-l ia naiba de BPA! Daca stam cu drobul de sare ...murim de foame.
Eu zic ca Florin a luat bine-bine in greutate, nu m-as agita prea tare. Dar tu stii mai bine!

ANDRI, eu am facut o ciorba de vacuta + tocanita de legume cu pipote si inimi de pui + salata maaare de rosii si castraveti buni-buni de la tara.

MADA, eu am vazut in parc o jucarie simpatica pt carut...cotrobai pe net si iti dau link, daca gasesc!

GABI, ma mai apuca si pe mine..obosesc pishic uneori, da-mi trece repede, ca n-am de ales!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput