Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata! Hop si io la daca mai este daca nu, dau si eu una maaare!
Roxx si pe mine ma bate gandul la un steamer, da acuma ma gandesc ca pt bubulin e ok, nu contine si ala BPA?
Oricum eu as fi vrut pt noi nu neaparat pt bb, ca poate as mai slabi si io un pic, ca de cand am slabit alea 5 kg in prima sapt de lucru nu am mai dat jos nimicuta si mi se pare ca pierd timpul pe la bucatarie dupa ce vin de la lucru in loc sa stau cu puiucu.
Deja cred ca aberez
Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Am mai vrut sa zic ceva,adica sa il parasc pe Florinel. Nu mai manca de vreo 3 zile decat 90 ml lapte praf de cate 6 ori pe zi...Oare ce o fi cu el? Ar fi cazul sa incep sa il diversific incet incet El inca nu a gustat nimic inafara de laptic si ceai. Ce ziceti voi?
De luat in greutate io zic ca a luat bine da iar e doar parerea mea, adica in 17.05 am fost la dr si avea 5400gr si in 18.06 avea 6200gr.Ce parere aveti? Ca nu stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Bonjour!
Mi-s treaza de la 6 dar abia acu reusii sa ajung la calc.
Daunazi seara si a mea s-a trezit de 3 ori noaptea si ea se trezeste de obicei doar o data, asa ca sigur a fost ceva in aer.
In sfarsit a luat 200 gr sapt asta in loc de 100 cat lua in ultimul timp...Traiasca diversificarea, adica merisorul+alte cele ce i-am dat. Azi vom papa prima data cereale sa vedem cum e...Ii dau din castron sa vad toleranta si daca e ok maine seara ii pun in biberon...Cu mancatul de LP e la fel: 120 ml la 4 ore iar noaptea la 6 ore...

DEDICUT, LA MULTI ANI SI AICI!!

LA MULTE LUNITE, ALEXANDRA, DAVID, SARA, TUDOR, ANASTASIA SI ALEXANDRU!

MAIMUTZICO, ZIUA INCEARCA SA CULCI BEBELUL PE BURTICA, EVENTUAL IL INTORCI DUPA CE ADOARME. Eu am constat ca doarme mai bine asa, cate 3-4 ore legat. Daca e cu fata-n sus sau pe-o parte doarme doar 15-30 min....Si-a mea a inceput sa planga atunci cand ii e somn si nu facea asa..mai vrea si adormit in brate, din cand in cand...dar in general e cuminte asa ca-s multumita.

Simo, Speedy Gonzales! Asa te incarci tu...la fel ca maica-mea: cand a iesit la pensie a intrat in panica! Drum bun si distractie placuta la mare!!

Si eu tot in scoica ii dau sa pape...
Ce mai era oare??? Pup bebei bolnaviori si le urez sanatate.
Cine spunea cum se pun pe iarna capsunile?? parca in caserole, un rand capsune, putin zahar, iar capsune...sau cum? Please, please, inca o data!!!

Precum observati am schimbat AMR din 6 in 5...din motiv de vara cred ca altceva n-am facut...dar voi face ca ma enerveaza burta. Am haine doar mulate ca eu n-am avut burta never ever asa ca e musai sa revin la burta plata.

Gata! va pup! o zi mumoasa!

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

voi ce mai gatiti pt familie fetelor ?
ca mi-s in pana MARE de idei.
ceva repede,bun,mai romanesc asa si evident mai usor , de vara.
is cu capu' nu am nici cea mai vaga idee ce as putea gati sis a dureze max.1h.

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Andri..eu am facut ciuperci cu legume la cuptor..si cascaval ras deaspra spre sfarsit.
budinca de macaroane la cuptor. varza calita.
cartofi frantuzesti am avut zilele trecute..cu ciorba de perisoare din carne de pui.
carne la gratar cu diverse salate..sau cu cartofi natur.
poate te ajuta

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

neata!
Andri de vreo 2 sapt noi mancam numai salata de rosii cu ceapa si branza. Deci eu nu sunt un exemplu de urmat. Nu ti-am trimis contul pt lingurita pt ca nu stiu cand ajung pe la Imaginarium. Oricum, cand ajung iti cumpar eu si dai banii dupa.

Mai, am vazut si eu acum vreo luna LIMITLESS (Andri si Tunde il recomandasera) si mi-a placut mult, dar nu imi mai amintesc cum se termina nici sa ma pici cu ceara. Neuronul asta ...

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Simo zi si mie reteta de ciuperci cu legume la cuptor, ca nu cred ca se fac greu, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui simis

Simo zi si mie reteta de ciuperci cu legume la cuptor, ca nu cred ca se fac greu, nu?

Mami fericita de esenta tare Florin Petru (02.02.2011)

nu..deloc,si se fac foarte repede.

ciupercile le-am curatat si fiert inainte..pana au devenit mai moi.

intr-o tava de yena am pus un rand de ciuperci (taiate sau intregi,depinde cat sunt de mari,eu le-am taiat), un rand de ardei gras rosu taiat bucati mai mari,nu marunt ca pt ciorba..un rand de ceapa verde amestecata cu ceapa rosie(eu am pus de aspect,pui ce ceapa ai)..bucatele de dovlecel si conopida,o rosie mare,sare piper..apoi ciuperci iar.. cam doua straturi (depinde de tava)..picuri ulei de masline peste..si dai la cuptor.
vezi tu la ochi cam cat trebe lasate pentru ca difera cuptorul,tava..

cand sunt aproap gata..razi deasupra un strat gros de cascaval..patrunjel tocat..si mai bagi cam 10 min..pana vezi ca ze imprastie acolo cascavalul.

foarte important : ciupercile le storci foarte bine de apa dupa ce au fiert..altfel lasa zeama multa .

EDIT : am pus si morcovi rondele mai groase

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Vorbeati ieri de faptul ca numai in Ro exista notiunea de curent. Mai, dar atunci cand iti zboara perdelele si se trantesc usile nu e curent? Doar la noi se intampla asa ceva? Eu nu mai inteleg nimic.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Mersi mult Simo
Clar zilele astea ne legumizam!

Mergi la inceput