Inseminare artificiala [IAS] 2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Anis iubita.. hi hi, io sunt cu ochii pe iepure da' tu vezi ce faci cu "dubla" aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Multa bafta, Anis, si celorlalte.
Sa auzim vesti bune.
Va pup si sa iasa .

Marcela

Tre sa fug la ginecolog,
va raspund doar miercuri,
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LICUTA1 spune:

Buna
Urmaresc de ceva vreme tot ce apare despre inseminare artificiala si am ajuns la concluzia ca ar fi foarte indicat sa incercam si noi aceasta procedura avand in vedere varsta de aproape 36 ani.
Am incercat de prin 2001 cu tot felul de tratamente (hormonale), HSG, laparoscopie si nimic.
As avea cateva nelamuriri:
-in ce zile se fac FSH, LH si ESTADIOL in zilele de 3 sau de 5,(primul medic ginecolog la care am fost mi-a spus sa le fac doar in ziua a 14 -si asta dupa 3 luni de clostiberghit), si daca are vreo importanta durata ciclului > eu am 40-45zile.
-inainte de a incepe tratamentul hormonal daca este obligatoriu de luat 2-3luni anticonceptionale pentru "odihna ovarelor"
-este important sa consult mai intai un medic endocrinolog si pe urma sa ma apuc de facut dozarile care mi le da el, chiar daca medicul ginecolog este de alta parere?, pentru ca foarte multi medici sunt referior la recomandarile lor, considerand fiecare ca are dreptate.

Va admir solidaritatea Sunteti un adevart suport moral.
Licuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by LICUTA1

Buna

As avea cateva nelamuriri:
-in ce zile se fac FSH, LH si ESTADIOL in zilele de 3 sau de 5,(primul medic ginecolog la care am fost mi-a spus sa le fac doar in ziua a 14 -si asta dupa 3 luni de clostiberghit), si daca are vreo importanta durata ciclului > eu am 40-45zile.

Se fac atat in ziua a 3(unii dr dau ziua a 5, e ok si asa) cat si in ziua a 14-a.

-inainte de a incepe tratamentul hormonal daca este obligatoriu de luat 2-3luni anticonceptionale pentru "odihna ovarelor"

Nu este obligatoriu, mai ales daca nu ai probleme cu ovulatia

-este important sa consult mai intai un medic endocrinolog si pe urma sa ma apuc de facut dozarile care mi le da el, chiar daca medicul ginecolog este de alta parere?, pentru ca foarte multi medici sunt referior la recomandarile lor, considerand fiecare ca are dreptate.

Eu una am mers la endocrinolog. E foarte bine sa te duci.Da el iti da ce analize hormonale sa faci si dupa mine el e cel mai i masura sa stie care ,cand si ce sa faci.

Va admir solidaritatea Sunteti un adevart suport moral.
Licuta

Si nu in ultimul rand , sa-ti urez bine ai venit printre noi! Tu iti iei temperatura bazala?

AniS

Mergi la inceput

Ce mai faceti fetele? Care mai sunt vestile??

Despre mine , nu mai zic nimic, deocamdata se pare ca am trecut in tabara de asteptare! Eu nu mai discut nimic si va rog sa nu ma intrebati. Am eu piticeii mei pe creier .

AniS

Mergi la inceput

Hai sa va mai zic ceva! Un mic secret. Tocmai ma pregatesc sa ma duc la coafor. De ce?
Sa ajung la nunta Crinutei!

Ii urez si aici pe forum : Multa bafta si fericire si sa i se indeplineasca visul!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Anis, sa fie intr-un ceas bun. Bun venit in tabara asteptariilor.

Din cite inteleg, Crinuta se casatoreste azi?
Felicitari, Crinuta, si toate cele mai bune pe lume!! Mai ales bebelusi multi si sanatosi.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Anis, sa fie cu noroc. Tinem pumnii strinsi tare,tare,tare.

Felicitari Crinutei!! Casa de piatra si bebelusul sa vina cit mai repede.

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, vad ca Anis a divulgat secretul. Da, azi am avut cununia religioasa, si am fost foarte fericita ca Anis a reusit sa ajunga.
Va multumesc tuturor pentru urari, si la randul meu va doresc sa fiti fericite si toate visele sa vi se implineasca.
Anis scumpi, astept vesti super bune de la tine, si inca o data iti multumesc ca ai participat la nunta mea.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Anis,unde esti?

De ce ne fierbi ?
Cum a fost sambata?
Cum a fost la nunta Crinutei?
Cum te simti?

Te astept,

Te pup
Ariela