Inseminare artificiala [IAS] 2
Raspunsuri - Pagina 15
anis spune:
Aici sunt fetelor,
N-am fugit nicaieri. Cum sa fie sambata, simplu, 5 minute si gata. Important e sa am si ovulatie, ca eu la capitolul asta am mari probleme,parca nu imi era de ajuns ca am trompele ffff lungi si subtiri.
In rest, nu mai vreau sa vorbesc despre asta....doar ca am trecut in tabara asteptarilor. Va rog sa nu ma m-ai intrebati despre asta...ajutati-ma sa nu ma m-ai gandesc.Azi ma duc iar la dr.
Multumesc celor care s-au gandit la mine.Sa ne ajute DUmnezeu pe toate!
Apropo, eu am primit ca , dupa ovulatie sa i-au aspirina de 100 (cea pt cardiaci), 1/zi, asta ca sa ajute endometrul sa se dezvolte. Ati auzit de asta?
Ce se mai aude atat din tabara asteptarilor ,cat si din tabara celor care sa pregatesc sa faca inseminarea?
AniS
anis spune:
Crinuta iubire,
Nu imi m-ai multumi atat. Si eu (noi) am vrut sa venim .Stii doar ca ti-am zis, eu dupa inseminare, nu m-am simtit bine deloc, de fapt 2 zile..si cu medicamentele...off .
Sa stii ca petrecerea a fost reusita ,chiar ne-a placut. AAAAA si l-ai dat pe spate pe al meu cu muzica , i-a placut tare mult si mie de altfel si stim ca tu ai fost capul rautatilor la asta!
Altceva, vreau sa te rog sa ma ajuti sa nu ma m-ai gandesc luna asta la nimic..pe partea...stiu ca daca s-a produs ovulatia, ar fi prima data cand am o sansa reala.....ce sa fac daca acum am aflat ca pe cale naturala nu am sanse..asta e....Vreau sa ma ajuti si sa nu m-ai vorbim de asta....in rest eu nu imi pun sperante, dupa ce a trecut asa de mult timp..e normal...Cum o vrea Dumnezeu!
AniS
anis spune:
Fetele , am uitat ceva ,
Duphastonul , utrogestanul se i-a dupa ovulatie,asta stiu , dar pana cand ?ZiUA 25-a nu? De regula se da 1/zi ,nu?
AniS
cornelia1172 spune:
buna fetele
anis,eu am luat utrogestant din ziua cu inseminarea pana in zilele noastre.
cornelia1172 spune:
acum nu stiu ce sa fac,pt. ca am facut 3 teste de sarcina (vineri,sambata,duminica)si au iesit negativ pe de alta parte daca nu opresc utrogestantul nu imi vine ciclul.
Codri spune:
Crinuta felicitari, casa de piatra si bineinteles .
Anis eu am luat Duphaston din ziua 18 pana in ziua 27, cate 2/zi. Dar am inteles ca se ia si in timpul sarcinii cam o luna, daca este cazul. Cel putin asa mi-a zis doctorita la care mergeam. Acum, daca am schimbat doctorul, mi-a schimbat si tratamentul. Am luat Utrogestan a 2-a zi dupa inseminare timp de vreo 10 zile, cate 2/zi.
pentru toate
Marcelle spune:
Anis, draga
ma bucur pentru tine ca ai reusit sa ajungi aici cu bine, in sfarsit dupa atatea lupte.
Eu am luat utrogestan din ziua inseminarii pana , am avut vestea ....
Am luat si un fel de aspirina pentrui bebelasi, care a fost subiect controversat cu unele fete, dar se ia atat in Franta cat si in Ro.
Crinuta,
Casa de piatra! Fericire si multi .
Despre mine, am incetat sa ma stresez am foat la medic s-a vazut sacul gestational, HCG-ul a crescut, petele le-am eliminat luand utrogestan. De cand iau utrogestan nu mai am nici dureri de burtica si nici pete.
Corina si tuturor celor care au facut inseminare, va doresc sa ma ajungeti din urma.
Va pup,
Marcela
aurelursu@k.ro spune:
Crinuta scumpa, casa de piatra, multa sanatate si un bb cat de curand. Anis, iti doresc din tot sufletul sa se intample. pupici, gabi
Marina spune:
anis eu am luat utrogestan din momentul inseminarii pana prin luna a 4-a. Bafta!!!!!
Crinuta, casa de piatra sa dea Domnul sa fiti fericiti!
valentinag spune:
Crinuta,Casa de piatra!Sa-ti asculte Dumnezeu dorintele!
Anis,nu te intreb nimic,doar iti doresc ca de luna viitoare sa incepi sa-ti faci probleme ce nume va avea copilul tau!
Valentina