Inseminare artificiala [IAS] 2
Raspunsuri - Pagina 11
anis spune:
Ariela la ce dr ziceai ca esti?
Puteai sa-i explici ca la instilatii totul a fost ok..in fine!
Imi pare rau..dar lasa ca vine si randul tau!
AniS
cali spune:
Multumesc fetelor.. Anis, iti tinem pumnii..
Tia, stiu ca si tu ai avut chisturi dupa stimulare.. ai intrerupt clomifenul dupa prima luna? sau ai continuat si a doua luna?? eu nu stiu ce sa fac, dar cred ca nu o sa mai iau si luna asta clomifen.. sper sa se fi resorbit chisturile, o sa fac o ecografie sa vad cum sta treaba..
Codri spune:
Buna fetelor
Anis si Corina multumesc.
Anis iti tin pumnii sa fie bine. Eu numai peste vreo 4 ore sunt programata.Dar nu mai sunt asa stresata, pot sa zic ca sunt optimista. Sper din tot sufletul sa am de ce.
Codri
Tia spune:
Cali,
in prima luna au fost doar multi, abia a doua luna 2 au luat-o razna tu daca i-ai descoperit dupa o luna as zice sa mai intrebi o data acum mai depinde si de cat sunt de mari
daca-mi aduc aminte bine pe prospect scrie sa nu se ia in caz de chisturi ia verifica!
Marcelle spune:
Anis, Codri, mult succes. Va tin pumnii la toate sa se lase cu.Doamne ajuta.
Lorelai s-ar putea sa ai drepate. Am ajuns si eu la aceasta concluzie.Dar totusi nu stiu daca reuseam fara Maybe Baybe.
Acum orice a fost sunt fericitata si multumita si de abia astept sa il vad pe.
Va tin pumnii sa ma urmati, toate.
va pup,
Marcela
anis spune:
Merci fetelor pentru incurajari.
Hai sa va zic care e situatia mea. Am 2 foliculi , amandoi pe ovarul drept. Nu-s ce se intampla , cred ca de 6 luni am foliculi numai pe dreapta.
Foliculii au : 21 de mm si 26 de mm, cel din urma , inca e cu semnul intrebarii, sa vedem ce se va intampla cu el dupa Pregnyl, daca se sparge sau se formeaza chist.Endometru de 8mm.
Eu sunt in ziua a 11-a, mie mi s-au parut cam mari.Cel de 21 de mm e bun?Cam asta, si sunt programata pentru inseminare sambata! Doamne ajuta!
M-am interesat daca pot face inseminarea si in decembrie..daca e pana in 15 e Ok, eu sper sa nu mai fie nevoie!Oricum pe 17 luna asta, ma duc si la o "intalnire" cu Prof Ancar.
AniS
anis spune:
Am uitat sa va spun. Am intrebat si de dubla inseminare. Se face a doua zi , a 2-a inseminare. Dr a zis ca mi-o face daca vreau, dar mi-a explicat ca el nu a avut rezultate prin metoda asta, adica nu a rezultat nici o sarcina. Si a incercat si cu spermatozoizii congelatii, ca sa nu fie colectati a doua zi , desi cu o zi inainte mai fusesera odata colectati..si in ideea ca nu ar fi avut timp sa se refaca stocul. Tot asa nici un rezultat.
Pana la urma am sa fac simpla, ca sanse sunt tot cum vrea DUMNEZEU!
AniS
Lorelai spune:
anis, foliculii tai arata foarte bine. sa fie cu noroc luna asta. iti tin pumnii pt inseminare.
si eu tot in ziua 11 sint, ce coincidenta. poate ne da doamne-doamne burtici in acelasi timp.
pupici,
lorelai
anis spune:
Lorelai , ce bine ar fi... e o coincienta placuta cu ziua 11-a..cine stie poate se uita Doamne-Doamne si la noi!Pana la urma tu ce faci luna asta?Natural? sau?
Dar totusi, nu-s cam mari foliculii?
AniS