Inseminare artificiala [IAS] 2
Raspunsuri - Pagina 10
anis spune:
Madalina , tu in a cata zi ai facut inseminarea?
Codri, eu zic sa schimbi termometrul si incearca sa te relaxezi.Eu luna trecuta m-am stresat cumplit de mi s-a blocat si ovulatia!
AniS
Corina G spune:
Buna fetelor, vin si eu la spartul tirgului, dar fusul asta orar nu ne iarta!!! :o) (Sint 10 ore diferenta intre voi si mine.)
Ariela, imi pare tare rau de problema si grijile tale. Si cu o trompa buna poti ramine insarcinata, iar faptul ca ati reusit de 3 ori, chiar si acum 6 ani, inseamna ca se poate pina la urma. Doar sa nu iti pierzi speranta.
Anis si Codri, va tin pumnii miine la dr. Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa faceti inseminare, apoi peste citeva sapt. sa ne dati vesti bune.
Va pup pe toate si numai bine.
Lorelai spune:
marcela, eu cred ca faptul ca ai luat puregon luna trecuta a ajutat. ca si clomiphenul, ramine in organism 2-3 luni dupa ce il intrerupi si afecteaza ovulatia. eu cred ca la tine nu a fost numai noroc (plus maybe baby) ci si efectul intirziiat al medicamentelor.
lorelai
gabid spune:
Anis,oare tratamentele naturiste nu trebuie oprite dupa inseminare?Livia spunea ca dupa FIV trebuie oprit totul in afara de ceaiul de cretisoara care este bun pt ca impiedica contractiile uterului si fixeaza oul,adica .
Anis,cand se da rezulatatul spermogramei la Medsana?Daca mergem dimineata la ora 16.00 o avem?Abiaa astept sa primim rezulatatul ca sa va spun daca facem sau nu inseminare in Ianuarie.
Gabi si Simonica de 2 anisori .
Ariela spune:
Buna.
Multumesc tuturor fetelor pentru incurajari si ganduri bune.
Anis, draga mea doctorul nu vrea sa - mi faca luna asta inseminare pentru ca el stie de la mine ca in urma laparoscopiei numai trompa stanga e buna.
Eu nu pot sa - mi permit sa - i spun cesa faca. Asa ca stau si astept.
Tuturor care faceti luna asta inseminare va doresc reusita si noroc.
Sa fie Dumnezeu cu voi si sa va aduca bebelusi.
Va pup,
Ariela
cali spune:
Buna dimineata, am si eu o nelamurire: dupa stimularea cu clomifen de luna trecuta, la ecografia din ziua 21, a rezultat ca foliculii nu s-au spart, ba dimpotriva.. au crescut si au degenerat in chisturi!! eu imi propusesem sa fac inseminare, la ciclul urmator. Este posibil ca chisturile sa se fi resorbit? sau mai bine zis, ar avea rost sa fac inseminare luna asta?oare aceste chisturi, daca nu s-au resorbit, ar influenta ovulatia?? eu sunt din Cta, si ajung mai greu la dr in Bucuresti.. multumesc, succes fetelor care au facut inseminarea!!
anis spune:
Cali, se mai intampla ca dupa ce faci stimulare , sa te trezesti cu hiperstimulare, care da de obicei in chisturi.
De obicei ele se reasorb la urmatoarea menstruatie. Ar fi bine sa faci o eco, prin ziua a 7-a si pana atunci puneti supozitoare cu Carpicorn!
AniS
anis spune:
Gabi,
Stiu ca dupa ce faci inseminarea sau Fiv, trebuie oprit tratamentul cu plantute.
Poti bea doar ceaiurile, de galbenele+sanziene, urzicile si cretisoara, aaaa si tinctura de mugur de zmeur.
La Medsana spermograma se da a doua zi, la rezultat ma refer. Dar odata, am luat-o in acceasi zi, fiindca am avut o programare la Ancar pe la ora 19 si asa am putut sa o i-au ,asta daca bineinteles este printre foile gata facute ! Mai sigur, a doua zi…
Sper sa ne dai o veste buna pe partea asta!
AniS
Tia spune:
Cali,
eu am avut doua formatiuni chistice de 35mm pe ovarul stang in urma unei stimulari cu clostilbegyt. s-au resorbit in 3 luni, nu uita ca stimulentele au efect si dupa intreruperea tratamentului.
pupici si sa auzim de
anis spune:
Fetele sa-mi tineti pumnii in 2-3 ore ajung la dr si aflu daca am sau nu foliculi si daca fac sau cand fac inseminarea!
Mor de curiozitate !
AniS