FIV Dr DRAGOS ALBU 34

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Scuze trebuia sa postez LA FETELE DE LA TROMBOFILIE!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

maripet,la mine beta e 2,41.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angelica

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ai vazut angelica de ce iti spuneam sa te duci la beta sa vedem ce valoare ai ,eu stiam ca esti graviduta dar vroiam sa stiu cu ce valoare sa stiu sa te fac si pe tine super mega norocoasa.

mai are grizonatul asta o bafta de gemeni de n-am vazut felicitari mamicutoooo

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angelica eu zic ca e doar unul, dar e cel mai bun !!!!! sa stea colo cumintel 9 luni

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Sieu zic ca tot unul este dar va fi unul fitos si cel mai adorrat si iubit copil dupa planeta!
Va pup dragele mele si va multumesc pt tot ,acum eu stau pe margine si fac galerie pt celelalte ,nu scapati de mine!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Angelica, felicitari.
Lily mar, imi pare rau. Abia ma linistisem si eu si incepusem sa sper. Acum iar m-am deprimat.
Tu ce tratament ai facut?
Ai sangerat in toate zilele acestea?

Anastasia, ai ajuns acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

angelica - felictiari!
lyly - dar in ce zi de la et esti? Eu n-am vazut in viata mea un beta mai mare de 1,2 si crede-ma, daca vedeam ceva peste 2, n-as fi intrerupt tratamentul pana nu vedeam rosu ca focu-n chiloti!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Mire, cand poti, te rog sa faci urmatoarele modificari pe prima pagina:

lumimar - 20 iunie,ora 9:45, a nascut-o pe Maria Irina, ce cantareste 3,100 kg si a obtinut nota 9

FELICITARI, LUMI

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Mire, cand poti, te rog sa faci urmatoarele modificari pe prima pagina:

lumimar - 20 iunie,ora 9:45, a nascut-o pe Maria Irina, ce cantareste 3,100 kg si a obtinut nota 9

FELICITARI, LUMI

Ce veste buna!!!
Chiar ma gandeam la ea, acum 2 saptamani......
Doamne, parca ieri, eu mai aveam un pic si intram in linie dreapta si citeam dspre ea ca a ramas....
Cat curaj mi-a dat reusita ei.
Sa-i traiasca fetita, sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Pentru mamica, reuperare rapida

31+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput