Strumfi iul-aug 2011!BRAVO ALINUFF!(64)
Raspunsuri - Pagina 6
roxybarbu spune:
Buna fetele,
Eu sunt bine,doar un pic ofticata pe mamici !Maine implinim si noi 38 sapt.
Ramona, ma bucur din tot sufletul ca bebe este inca in burtica si ma rog seara la Doamne Doamne sa te faca bine si sa-ti dea putere
BAFTA MULTA ALINUFF!
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 37+
DPN 04.07.2011
Babylicious spune:
Intru si eu fuga fuga!
Bafta Alinuff!!! Nastere usoara si sa fie totul bine!!!
Ramona, imi pare rau ca rinichiul iar si-a inceput figurile! Doamne ajuta, mai ai putin pana la 32!
Eu sunt bine, am fost de dim la picnic si acum fug la o prietena!!
Puuuuup toate burtoasele si piticii nostri! cum aflu ceva de Alina va anunt!!
Oana 35+ cu Eliza Maria
lisssa_ana spune:
Alinuff
Hai bb ANTONIA!!!!
Va multumesc! Azi il duc la sarbatorita, sper sa aiba succes. Tot ce e pe tort e comestibil, deci copiii au ce sa isi aleaga.
Anaemi, am intrebare pt tine, daca o vezi acu' repejor.
E ora 8 la mine, si trebuie sa ma impartasesc azi, trebuie sa stau nemanacata inca 3 ore jumate??? Nici macar apa??? Eu mor deja de foame. Daca nu as fi fost gravida, nu ar fi fost probleme, dar acum...
Azi am ajuns si noi la termen, 37 de sapt implinite, no inca 1 sapt si 2 zile, pana vine mama si dupa aia pot sa nasc.
Felcitari fetelor care au schimbat semnatura.
Corry, de abia astept sa iti vadd si eu flacaii. Iustin imi place si Rares
la toate
Mama de Ana si 37+
Fashion
mamutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana Alinuff Hai bb ANTONIA!!!! Va multumesc! Azi il duc la sarbatorita, sper sa aiba succes. Tot ce e pe tort e comestibil, deci copiii au ce sa isi aleaga. Anaemi, am intrebare pt tine, daca o vezi acu' repejor. E ora 8 la mine, si trebuie sa ma impartasesc azi, trebuie sa stau nemanacata inca 3 ore jumate??? Nici macar apa??? Eu mor deja de foame. Daca nu as fi fost gravida, nu ar fi fost probleme, dar acum... Azi am ajuns si noi la termen, 37 de sapt implinite, no inca 1 sapt si 2 zile, pana vine mama si dupa aia pot sa nasc. Felcitari fetelor care au schimbat semnatura. Corry, de abia astept sa iti vadd si eu flacaii. Iustin imi place si Rares la toate Mama de Ana si 37+ Fashion |
Trebuie sa stai nemancata si nebauta. Eu, spre exemplu, merg inainte de a incepe slujba si ma impartaseste, ca sa nu stau mult nemancata.
36+
Krissy spune:
Wow, ce veste-poveste cu schimbarea de plan la Alina! Ia sa scot din nou majoretele la actiune, ca acum avem clar pe cine sustine:
HAI ALINA!!!Sa fie intr-un ceas bun si Antonia sa vina cu bine si sanatate pe lume!!!
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Krissy, din cate stiu eu Sf. Stelian este ocrotitorul copiilor. Noi cu el avem icoana (tine un bebe in brate) |
Edit: Florina, te rog mai taie din tobosarii aia ca uite ce s-a latita pagina
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 31+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
lisssa_ana spune:
mamutz, deci se aplica si la gravide??? ooof...am sa incercc sa nu ma gandescc. multumesc frumos .
va fi f greu ca este masa lunara azi si eu sunt la bucatarie... .
Mama de Ana si 37+
Fashion
lulusor77 spune:
Uite ca n-am scos azi majoretele degeaba
Hai ALINUFF!!!!!
Hai bebelusa ANTONIA!!!!!
lulusor77 32+
alexia_ada spune:
HAIDE ANTONIA!!!! HAIDE ALINUFF!!!PRIMA FETITA!!!
ps: ce la fix am intrat
30+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
alexad77 spune:
Nu retin cine intreba de antibiograma dup#259; antibiotic, eu #537;tiu ca la o #537;aptamana este ok,deci pe 1 Iulie chiar e bine de repetat. Si eu am luat antibiotic in urma cu 1 sapt. (mi a ie#537;it la ex. Cultura col stafilococ). ASA ca am luat 5 zile de zinnat. Sper sa nu afecteze bb. O întrebare , ce p#259;rere ave#539;i de virtutea dup#259; cezariana ,e ok?