Strumfi iul-aug 2011!BRAVO ALINUFF!(64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Buna dimineata si de la noi!Alinuff maine este ziua cea mare Hai bebe Antonia 37+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Zicem si noi prezent pe ziua de azi
Suntem si noi bine...azi noapte am dormit dar parca tot obosita suntin rest fac ture baie -cameraSi la mine contractii si dureri pe care pana acum nu le aveam..bebe foarte foarte miscatormai ales spre seara
Un maree pt toate si sa auzim numai vesti bune

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Alexutza, parca tu ziceai ca esti educatoare?
Cum se uita copii la tine/Ce zic? te intreb pt ca eu am fost acum vreo 2 sapt sa-l iau pe Filip de la gradinita si se uitau toti copilasii la mine ca la masini straine ...De fapt nu la mine, la burtoi

Eu acum ma duc sa dau sa pape la prichindei si apoi ma intind ca nu mai poooot !

p.s Krissy, din cate stiu eu Sf. Stelian este ocrotitorul copiilor. Noi cu el avem icoana (tine un bebe in brate)

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 37+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Piticii mei de la gradi sunt obisnuiti cu evolutia bubulinei si a burticii totodata! ma intreaba mereu ce face bebe, cu ce se joaca, un pitic mi-a adus chiar un biberon de-al lui de cand era mic ca sa ii dau lui bebe sa pape... , iar fetitele sunt ca niste pisicute, imi imbratiseaza burtica si ma pupa mereu , cred ca Anastasia o sa iasa o pupacioasa !
O sa va pun un filmulet de la serbarea de sfarsit de an sa vadeti ce m-am distrat cu ei! Nimeni n-ar fi zis ca sunt insarcinata la cum ma fatzaiam pe scena! ( https://picasaweb.google.com/strumfi2011/Al3xutza_81?authkey=Gv1sRgCN3c9IzhoJyzHg#5619882841996366146 )

ici dulci si ii tin pumnii lui Alinuff! am eu amotii numai cand ma gandesc, dar ea! SUCCES ALINUFF !

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (28 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuff spune:

fetelorrr la 4 azi plec la spital si la 6 ma opereaza..maine e ff ocupata sala de operatii si a zis ca azi e liniste si pace si actionam..am emotii mariii..frica bucurie de toate...dar nu mai conteaza..va anunt prin oana(babylicious)detalii..pupici si nastere usoara fetelor care urmeaza..

numnai bine pupici multi!!

37+ cu Antonia

DPN 6 iulie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Alinuff - Abia astept sa vad al 3-lea bb al Odiseei !!!

Maria2mami - sa-ti traiasca domnisorica, e o dulce !

Ramona - curaj in continuare, hai ca mai ai putin !

Ireth - da, eu eram cu intaritul burtii atunci cand merg, dar doctorita nu mi-a dat inca nimic ... Mai iau eu cate un no-spa daca simt ca se ingroasa gluma ... Dar cel mai bine evit deplasarile, pt ca si mie mi se face rau daca merg in caldura sau daca stau in picioare ...

Nu mai stiu cui vroiam sa raspund, asa ca raspund "la gramada":

La piscina teoretic s-ar putea sa fie recomandat, dar la conditiile de igiena de la piscinele din Bucuresti, eu una n-am curaj sa ma duc, ca cine stie ce ciuperci sau infectii mai lipesc de-acolo.

Colegii de gradinita ai fiica-mii m-au vazut cu burtica, dar sincera sa fiu nu a fost nici o nedumerire sin partea lor ... Chiar imi venea sa rad intr-o zi in autobuz cand o batranica ii spunea unui baietel (care nu era nepotelul ei, doar faceau conversatie), ca "doamna asteapta barza", iar baietelul se uita la ea ca la felul paispe Copiii nu mai stiu de barza in zilele noastre, povestea fratiorilor / surioarelor e mult mai apropiata de realitate ...

Sambata am vrut sa mergem la gradina zoologica cu Irina, dar m-am simtit atat de rau, incat am renuntat. Pur si simplu nu puteam sta in picioare, nu stiu de ce, tensiunea era buna - 11 cu 6 - dar eram fleasca, n-am indraznit sa ma incumet la asa un drum lung ... Caldura cred ca ma termina ... Aerul conditionat merge si la noi destul de mult, daca nu bate direct pe mine (ceea ce e greu) e ok. Ne-am comandat jaluzele exterioare pt dormitor, saptamana viitoare le monteaza, sper sa se mai racoreasca in casa.

BB se misca in burta ceva de speriat, ma zapaceste !!! Nu stiu daca s-a intors sau nu, dar de miscat se misca !

Ma duc s-o culc pe Irina, data viitoare cand o sa intre probabi lca o sa gasesc inca un bb in Odisee !!!

Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

pentru toate fetele si de la noi!!

Ma bucur ca sunteti toate bine si la punct cu majoritatea pregatirilor..abia astept sa inceapa sa curga cu bebei

Si eu as dormi non-stop, de ceva zile nu ma mai simt in stare sa fac nimic..

Lissa mama, de unde mai ai atata energie sa realizezi asa minunatii? Tortul arata demential, nici nu vreau sa ma gandesc ce ascundea inauntru

Alexutza, super filmuletul, picii sunt asa de simpatici..iar tu intr-o forma de zile mari!!

Roberta, bravo!! Ma bucur tare ca ai ajuns cu bine pana aici iar faptul ca ai ales sa nasti fara anestezie..fiind si la prima nastere ma face sa scot palaria si sa spun ca esti o CURAJOASA!
E valabil pentru toate fetele care au optat sa nasca natural-natural!

Eu sunt mai fricoasa si tocmai ca am ales epidurala ma face sa privesc cu asa calmitate ceea ce va urma.. oricum, sper sa decurga totul bine pentru toate si sa avem nasteri usoare!

Va doresc o seara linistita si va pup!! Revin maine sa ma alatur galeriei!!
Sa bata tobele pentru bebe Antoniaaaaaaaaa!!!!

37+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

UhuuuAlinuff

CURAJ ALINUFF.AZI ITI VEZI COMOARA!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Auu, tocmai ce am citit ca au aparut schimbari in plan!!

CURAJ, Alinuff!!!!! Azi e zi mare, vine prima fetita!!!

37+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

[majHAI ALINUFF!!!
HAI BEBE ANTONIA!!!oreta]

Cine are parola poate ma trece si pe mine pe prima pg cu cezariana pe 11.07.2011, ora 8.30

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Curaj Alinuff! Hai bebe Antonia!

Prima fetita !

Mama, ce emotii m-au luat!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 37+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput