Strumfi iul-aug 2011!BRAVO ALINUFF!(64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

da, si eu mai am dureri, rare e drept, iau cate un No-spa, stau in pat si trec. Asta cu statul in pat e relativ, chiar nu mai am nicio pozitie, ma dor coastele de mor, burta s-a dus in sus, nici gand sa coboare si bebe impinge de rebordul costal. Offf, ce ma mai asteapta in urmatoarele saptamani, mai ca-mi doresc sa treaac timpul repede si sa nasc odata, dar stiu eu ca sar din lac in put:D

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

bun venit pe lume bebe ANTONIAsanatate multa tie si mamicii tale

si pt.
bebe LUCAS la fel ii doresc
iar la mamicile lor le ofer cate un buchet de flori
doamne ce de vesti nu am intrat 3 zile ca am fost plecata si cand am revenit....surpriza inca 2 strumfi si au facut aparitia..BV noilor mamici
iar pt voi cele care va simtit rau in frunte cu RAMONA nu ramane dacat sa ne rugam la Dumnezeu sa va dea putera sa duceti sarcinile cat mai aproape de termen si sa aveti bebeii sanatosi
toata gasca de fete

31+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Buna !
FELICITARI GHEVERONICA SI ALINUFF!!!SA AVETI BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI!!!
Tin pumnii la toate fetele ,sa avem toate parte de o nastere usoara!

Apropo de epidulara, si eu am cumparat kit-ul ,dar acum am citit pe net ca epidulara scade f mult tensiunea,voi ce ziceti,e adevarat? Stie careva? Eu am tensiunea mica si ma gandesc ca nu o sa vrea sa mi-o faca....

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Apropo , Mamutz , pana cand mai iei gynipral? Eu ar fi trebuit sa il opresc de astazi pt ca , dupa cum mi-a spus Dta , o sa imi ingreuneze nasterea daca mai iau peste 36 de saptamani , insa eu sincer nu am curaj sa il opresc , am auzit cazuri pe aici care au nascut imediat ce au intrerupt tratamentul . Asa ca mai iau " pe ascuns" inca o saptamana
tu?

36+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Pai tu nasti natural si de aceea, eu fac cezariana, probabil pana nasc. Intre 2 si 7 dr meu e plecat la un congres si a zis ca imi mareste doza atunci ca sa nu nasc pana vine el. Oricum ma lasa in grija unui medic, dar totusi preferam sa satu pana la programare.

Alt sondaj
sutienul de alaptat. Mi-am trimis saracu sot in totate magazinele (si spumega de nervi)si NU SE GASESC, daca puteti crede asa ceva. In doua mall-uri, cora, real, auchan, kiabi etc. Am gasit la debanhames unu sintetic si numere care nu imi veneau si la centrofarm tot sintetic. Eu vreau bumbac.
Acum cu numarul, ce masura cumpar. Ca dupa tabele ar trebui sa iau 90C. La masuratorile de acum, dar cand vine laptele ar mai fi bun? Voi cum luati cu un nr mai mare sau cum?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna burtici !

Alinuff felicitari!Bine ai venit bb Antonia!!!
Sa fiti sanatoase! Lapte in tzitzi si bb necolicos si papacios!

Crisspy Condoleante! Cuvintele sunt de prisos !

Felicia,de pui (Gabriel) si 34+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 6 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:

Apropo , Mamutz , pana cand mai iei gynipral? Eu ar fi trebuit sa il opresc de astazi pt ca , dupa cum mi-a spus Dta , o sa imi ingreuneze nasterea daca mai iau peste 36 de saptamani , insa eu sincer nu am curaj sa il opresc , am auzit cazuri pe aici care au nascut imediat ce au intrerupt tratamentul . Asa ca mai iau " pe ascuns" inca o saptamana
tu?

36+ cu Gabriel

eu am oprit gynipralul ca ma inebunea cat am luat o sapt nu m-am putut ridica din pat de ameteala si dormeam continuu.... sper sa nu ma apuce nasterea din cauza asta ...am ceva dureri de burta ca si la menstruatie ...deseara merg iar la control sper sa fie ok

33+ Gabriel Constantin

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Mamutz nu stiu cum de nu a gasit sotul tau pentru ca sunt peste tot, mai ales la Kiabi (cel din titan nu stiu daca mai este vreunul) si sunt multe modele si culori. Gasesti si in auschan sau cora dar eu am gasit la ei numai albe. Sigur sotul stie cum arata sutienul de alaptat? sau sa se duca in kiabi si sa intrebe un lucrator comercial la ce raft se pot gasi. Sunt sigura ca vor fi draguri si doritori sa-i arate. Eu mi-am luat deja 2, sunt pentru masura sanilor care o am acum, au crescut destul de mult, nu cred ca se mai maresc dar cine stie. Sper ca ti-am fost de ajutor.

38 + Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mamutz, si eu abia am gasit sutien, la prima sarcina, erau numai nr fff mici. E f important sa fie din bumbac, la fel si tampoanele pentru san

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

imi cer scuze ca dau buzna la voi in casuta, dar am facut-o pentru o fetita minunata, care are nevoie de noi. Orice mic ajutor este binevenit! Ca sa traiasca are nevoie de tratament, urgent !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163296

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Citat:

tu?

36+ cu Gabriel

Pai tu nasti natural si de aceea, eu fac cezariana, probabil pana nasc. Intre 2 si 7 dr meu e plecat la un congres si a zis ca imi mareste doza atunci ca sa nu nasc pana vine el. Oricum ma lasa in grija unui medic, dar totusi preferam sa satu pana la programare.

Alt sondaj
sutienul de alaptat. Mi-am trimis saracu sot in totate magazinele (si spumega de nervi)si NU SE GASESC, daca puteti crede asa ceva. In doua mall-uri, cora, real, auchan, kiabi etc. Am gasit la debanhames unu sintetic si numere care nu imi veneau si la centrofarm tot sintetic. Eu vreau bumbac.
Acum cu numarul, ce masura cumpar. Ca dupa tabele ar trebui sa iau 90C. La masuratorile de acum, dar cand vine laptele ar mai fi bun? Voi cum luati cu un nr mai mare sau cum?

36+

Eu am gasit aici din bumbac , par destul de comode , desi eu de cand sunt insarcinata nu am mai purtat sutien , mai ales ca stau acasa.nici nu am sanii prea mari
Am luat cu un numar mai mare decat cel care imi venea acum . Asa mi-a recomandat toata lumea , ca dupa nastere cica mai cresc sani cu inca un nr.

36+ cu Gabriel

Mergi la inceput