LMA Isa - Delfinasi in straie de sarbatoare (148)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Bineinteles ca am pus borcanele fara capac la cuptor, si bine am facut, ca m-am asezat la calc. sa lucrez ceva si am uitat de ele, am simtit miros de ars, daca aveau capac probabil explodau in cuptor. Vreo cateva au facut vid, am auzit cum pocneau capacele. Si am pus si prea mult zahar

dc nu asculti acilea la baba..nu mere, frate kil pe kil de zahar si CU capac..ei ei ei..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

pai Victo, ms de sfat dar ce sa fac daca am citit aseara, tarziu, dupa ce erau toate gata. Zahar: la 4 kg de capsuni am pus 3 de zahar. Au fost si capsunii f dulci.
Tu cat zahar pui? 1 la 2 de fructe? Si alea mai acre (visine)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Isa La Multi Ani printesa mica!
La Multi Ani si celorlati sarbatoriti de astazi!

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
dar nu stiu cum sa ii dau fructe bucatele mi-e cam frica, ca el e haplea si uneori musca o gura prea mare si apoi tre sa stau sa ii scot din gurita bucatile

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

si noi avem acceasi problema daca ii dau un biscuite in manuta...il baga pe tot in gura
daca ii dau bucatele e inregula...la fel si cu painea sau fructele
e haplea

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo
Oana te inteleg perfect! Sa incerci sa decorezi o casa Cu puiul mic dupa tine e aproape imposibil. Si eu o tot chem pe mama sa mai stea cateva zile ca sa mai pot face cate ceva. Eu sper ca luna viitoare pe vremea asta sa fi terminat cu mutarea.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

inseamna ca stati bine
noi vrem ca in 5-6 sapt maxim sa ne mutam...sa vedem daca reusim
spor la treburi in continuare!

Crispro imi place rochia si imi place mult cum iti sta SUPER
ce corset? ce chilot?
daca te face mai subtire cu 5 kg vreau si eu

rochia mea e aproximativ acelasi model doar ca e din dantela
iar rochia no.2 e lunga cu verde si galben

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, vrem poze cu rochitele! verde cu galben e o combinatie ce imi place mult!!!

www.formeasy.ro/categorie/31/corsete%20de%20slabit%20formeasy.html" target="_blank">chilotul al treilea de pe pagina asta il am eu si chiar ma ajuta enorm, ca la mine burta e problema!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare fetele!!
Cristina, Oana, jur ca nu va inteleg. Acum pe Oana o stiu e tare slaba, Cristina din poze imi pare si ea slaba...ce vreti fetele? sa fiti ca un schelet? Sa nu stea nimic bine pe voi? Pana unde vreti sa slabiti? Eu am fost exagerat de slaba cand am fost mai mica si sincer sa va spun, nu imi placea absolut deloc.Adica mie nu-mi prea place sa vad o femeie numai oase, mie imi plac femeile cu forme ( nu grasa), dar nici numai piele si oase. Terminati o data cu slabitul, ca arati tare bine, da? Sa nu va mai aud cu sunteti grase, ca NU SUNTETI GRASE!!! Si e valabil pt toate mamicile noastre frumoase!!! Eu nu sunt slaba, , am ajuns la 64 de kg, la 1,69 , dar nici nu mai vreau sa slabesc mult. Ma simt bine in pielea mea. Poate ar mai tb un pic la burta, dar na...mi-e lene sa ma apuc de sport
Asa...Raul doarme, astept sa se trezeasca, papa si mergem probabil la plimbare. Inca nu stiu unde...vedem noi. Oricum, unde este nisip
LA MULTI ANI ISA!!!
La multi ani cele 2 Iulia si Anamaria!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

crissy, nu am facut eu personal de visine, as aca nu stiu. da, cam asa pun 500- maxim 750 gr. zahar la 1 kg de fructe (am nimerit intr-un an niste caise nu f dulci).

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

katalina
laurika
eladea
ramo
bamboletta
roxana_theo
bambi
ooana
paula

va multumesc la fiecare in parte pentru urari, florile sunt de la mine si pupicii de la Isa

"acum un an pe vremea asta..."

imi luam pranzul la spital, cu Maria in brate. de fapt, EA lua pranzul, ca eu nu puteam manca. si citeam ce i-a scris in jurnal Isabelei, ca e rea si din cauza ei sunt eu in spital si-mi face rau . dar ca tot o iubeste!!

in sfarsit am inceput sa iau mai in serios treaba cu spitalul, la monitorizarea de dimineata la fel a fost ok, exceptie cateva contractii mai serioase care mi-au dat de gandit ca erau la 5-10 minute... si uite-asa au decis sa ma mai tina pana seara sub supraveghere. se pregateau nasii sa vina la mine iar, si eu ii strigam sotului sa le spuna sa plece acasa, sa nu urce (erau la parterul spitalului deja) ca n-am chef de ei, ba i-am spus si s-o duca pe Maria acasa la nasi, ca deja simteam ca lucrurile iau alta intorsatura. singurul lucru pe care-l voiam era sa mai astepte Isa o noapte macar, sa intram in luna a a 9-a. deja se perindau asistentele sa ma intrebe cum ma simt (contractiile erau inca rare, 15-20 min intre ele, dar tot mai intense), aveam o durere de cap ingrozitoare si ma enervau si musafirii veniti la colega mea de salon (o vecina de pe aceeasi strada) ca vb prea tare, asa ca i-a scos afara asistenta ...

dar nasii tot au venit, ca sotului ii era groaza sa le spuna sa plece inapoi. n-am schimbat mai mult de 10 vorbe cu ei ca n-aveam chef sa vad pe nimeni, imi trebuia liniste sa-mi fac ordine in gandurile care nu-mi dadeau pace. un lucru era insa sigur, si linistitor: Isa era bine, incepuse sa miste iar, dar mult mai jos decat de obicei. ma gandeam (sfanta naivitate!) ca doar multe dintre voi ati stat saptamani/luni intregi in pat fara efort si ati amanat momentul nasterii asa ca planuiam sa ma cumintesc si eu in al 11-lea ceas. doar ca le mine era la 12-lea deja, hihi

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

No' iaca am reusit si intr-un final sa pun pozele din Turcia

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

No' iaca am reusit si intr-un final sa pun pozele din Turcia

Noi 2

ce mi-au placut pozele!!! Are dreptate Paula, arati foarte bine! Si ce m-am distrat de Matei ca a adormit in carucior, dar tot pe burtica.De unde ai luat sepcuta aia a lui Matei cu care sta in apa?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

RODI, sa-ti traisca fata 100 ani, sa fie sanatoasa si fericita. (i-am lasat mesaj si dincolo)

CARLA, La Multi Ani, mami! Sa te bucuri de copilasii tai pana la batranete. Sa fi sanatoasa si iubita.

LML delfinasilor sarbatoriti azi si ieri.

OANA, am vazut pozele; sunteti frumosi rau. Ati fost in croaziera? excursie in oras? Mie asa tare rau imi pare ca nu am facut nimic decat sa stam in resort - e adevarat ca nu te plictiseai, dar na! din pacate, Rebeca nu doarme decat in patut.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ooana, ce faine-s pozele!! de fapt, ce faini sunteti voi

adriana, stiu mami ca ai scris si dincolo, am multumit si acolo mamicilor , sa nu omit vreuna. daca totusi am facut-o,

ai mei dorm toti cuminti, eu am terminat si tortul pentru Isa (e asa de bun, deci daca n-are succes la ea si mai ramane neimprastiat, l-am trecut in meniul meu!!). e pe biscuiti, o crema de gris cu unt, apoi una de branza cu piersici si imbracat in frisca alba. are cateva floricele de crema si scrie "ISA". l-am bagat la rece, sper sa nu se intample vreun accident cu el ca e cam haos deocamdata pe rafturi...

au sunat ai mei si i-au cantat "la multi ani" Isei (adica mie, ca Isa dormea), sora-mea se ruga de Isa sa-i lase si ei o felie de tort si uite-asa mi-au dat lacrimile, cat de mult imi lipseste familia mea in momente ca astea... si v-am mai citit pe voi tot cu lacrimi, noroc cu pozele Oanei

am vrut si eu sa-i cant Isei la amiaza LMA dar nu m-a lasat sotul, a zis ca doar deseara la 9 implineste un an, asa ca nici cadourile nu le-a primit. doar am pupat-o, am dragastit-o si i-am spus toti LMA...

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput