LMA Isa - Delfinasi in straie de sarbatoare (148)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, ce frumoase sunt pozele din vacanta!!
Rody, unde gasesc exact reteta tortului? Tare bine suna!! Ce primeste Isa de ziua ei?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

oanaaaaaa...super pozele...si voi la fel... le-am savurat din plin...

abia astept si eu vacantaaaaaaaaaaa....

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Rody, unde gasesc exact reteta tortului? Tare bine suna!! Ce primeste Isa de ziua ei?

esti cea mai tare!! pai mi-am inventat-o eu, cu ingrediente care stiam ca-i plac Isei si i le pot da, ca orezul si merele coapte nu mai is agreate!

pai ce nu ai sti ce sa faci la el? eu am pus dedesubt un strat de biscuiti patrati bagati si scosi repede din lapte. crema de gris cu unt iar e simpla. faci un gris molicel, il lasi sa se cam raceasca si amesteci cu unt (se mai intareste apoi, asa ca o pui repede peste biscuiti). branza am facut-o eu din lapte cu iaurt, am pus cam 2 linguri de dulceata de piersici. si gata! inalt cam de o palma! cred ca poti continua in inaltime cat vrei... l-am imbracat in frisca si m-am jucat de-a ornatul, doar putin! o sa-i fac poze mai incolo.

ce primeste de ziua ei? pai din cate i-am luat, au mai ramas: casuta/cort cu 100 de mingi colorate, o caprioara de cauciuc pe care sa sara, un set de ratuste de apa (macaie tare fain si usor), o piscinuta pentru balcon si o rama cu multe pozitii (12) in care sa-i pun poze din primul an de viata (dar mi-am dat seama ca poze n-am facute, decat digitale ). nu prea multe, ca nu are sens sa cheltuim bani nici pe haine nici pe jucarii care sa le arunce de colo-colo... nu stiu ce i-au luat nasii, ne-au sunat ca vin dupa-amiaza (crispro, aici ii baiucul, dar n-am chef azi sa detaliez, lasam pe maine, ca oricum tre sa ma descarc la voi

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

LA MULTI ANI ISA !!!!!!!!!! Felicitari Rody pentru fetita minunata!

LA MULTI ANI RADU, scuze de intarziere dar zilele astea nu am avut net Felicitari Tina pentru feciorul scump! Nu am mai apucat sa citesc, ati reusit cu apartamentul?

Fetele azi nu apuc sa mai intru dar sper ca maine voi reusi sa intru sa va mai povestesc cate ceva despre noi si sa pun si niste poze si un filmulet cu Daria.

Va pupam, o duminica excelenta in continuare!

Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina

Daria 10 luni jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am tot uitat sa va intreb...la 1 an se face 2 vaccinuri? Asa mi-a zis dr de familie. Si daca da, voi le dati pe amandoua in aceeasi zi, sau pot face pauza sa nu-l chinui prea tare intr-o zi?
Rody, merci de reteta...dar iti dai seama ca, daca mie nu-mi prea iese daca fac ceva dupa o reteta, cu cantitati exacte, ce ar putea iesi daca fac ceva dupa ureche?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, da, 2 se dau, unul in mana, unul in picior. stiu ca se dau deodata.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui ooana

No' iaca am reusit si intr-un final sa pun pozele din Turcia

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ce mi-au placut pozele!!! Are dreptate Paula, arati foarte bine! Si ce m-am distrat de Matei ca a adormit in carucior, dar tot pe burtica.De unde ai luat sepcuta aia a lui Matei cu care sta in apa?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Crispro sapca am luat-o de la un magazin "no name" - e super buna ca protejeaza gatul, urechile - daca ai nevoie ti-o trimit/ce PC are Vladut?
daca vrei sa cumperi la Miniblu gasesti garantat

cu rochiile revin

Paula stai asa ca ma pregatesc sa va arat o supriza pe FB

Eladea lasa ca si voi cand o sa mergeti in vacanta eu o sa salivez de acasa

Rody faine cadouri iar idea de tort e geniala!!!
si eu am aflat acum ca nasii nu vor fi de ziua lui Matei...in ziua aia se intorc din Bulgaria...iar a doua zi noi o sa fim la Cluj ca suntem nasi...asa ca prima zi de nastere la noi e fara nasi

Paula sunt 2...si vezi ca nu trebuie sa cumperi decat 1 ca unul din cele doua, se da de la stat gratuit si ni se potriveste ca e acelasi producator GSK

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc
OANA, am vazut pozele; sunteti frumosi rau. Ati fost in croaziera? excursie in oras? Mie asa tare rau imi pare ca nu am facut nimic decat sa stam in resort - e adevarat ca nu te plictiseai, dar na! din pacate, Rebeca nu doarme decat in patut.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

offff pai cu dormitul am zis ca mi se ridica parul in cap
am intrat intr-un mall la racoare...l-am adormit in brate si apoi l-am pus in carucior si a dormit fix 40 min...bune si alea ca atat de marait era ca nu se mai putea

de fapt daca stai sa te gandesti ei nu au multe pretentii...doar sa doarma atunci cand e ora de somn

am inchiriat o barca noi si prietenii nostrii si am fost in croaziera...a fost superrrr pe baieti i-a bagat sub cascada sa faca dus

tu Paula nu ma mai nacaji ca nu sunt slaba deloc!!!
eu in mod normal aveam in 55-57 kg....no' si acum dupa ce am halit la turci ca nebuna am 64, exact ca tine
asa ca daca EU SUNT SLABA...tu esti LA FEL DE SLABA

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Oana, . esti o draguta!!! O sa ii iau si eu o sepcuta la Vlad, ca va avea nevoie si acum, si prin gradina, si mai incolo. Am zis cu sotul sa mergem 2 nopti in Maramures, este un hotel fain de 4 stele cu piscine exterioara (una pt copii), cu una interioara. Doar ca e exagerat de scump. Si in Baia Mare e gradina zoo- deci nu ar fi mult de mers, in ideea sa nu pierdem mult timp pe drum. ca pana la MS is mai multi km decat pana in MM. Sa vedem. Si vreau sa ne balacim si in piscinuta din asta gonflabila in gradina. Si in sept cand vine mama vrem sa mergem la mare. Numai bine ca nu e cald, ca nu imi place canicula. asa ca de asta zic ca o sa aiba nevoie de sepcuta din aia. Astept sa vad ce surpriza pregatesti pe Fb.

Cu kilele- am vrut sa mai slabesc un pic pana merg de nasa, dar nu se mai misca deloc cantarul. Rochia asta ce v-am aratat-o imi e fixa, problema e ca nu ma pot aseza imbracata in ea.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Merg la somn, asa is de obosita.. si am o greata...

Noapte buna si linistita!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Roxana, . Multumim de urari! La starea civila (martea asta) ma duc cu o rochita imprumutata, care ma arata muuuult mai slaba decat sunt. E drept ca am pe sub ea faimosii chlioti cu burtiera. Sa nu va socati de mutra mea, poza e facuta intr-o seara la 11, probam mai multe haine. Iar de nasa as vrea ceva cu acelasi croi, ca asta ma avantajeaza. Doar sa fie alt material, mai de nunta.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

mami cris arati foarte bine

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput