LMA Isa - Delfinasi in straie de sarbatoare (148)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

help....nu-mi scade deloc febra cu algocalmin...doar cu nurofen forte dar doar 3 pe zi pot lua...ce sa mai iau? ...am 39,7

m-am infasurat intr-un prosop umed...parca e mai bine...sotul zice sa mergem la urgente...dar nu vreau

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Bambolaetta, eu am ajuns o data la doctorul pt urgente din cauza de febra*. Si stii ce mi-a dat? Paracetamol

Ai incercat sa iei unul? Sau ai alegie la ele?

Aici se obisnuieste sa se puna comprese cu apa rece la robinet (deci nu de la frigider) pe picioare pina la genunchi si sa se schimbe des.

Sanatate!
Edit:* febra la mine a fost insa de la raceala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

bamboletta, ce fel de algocalmin ai luat? Fiola e mult mai eficienta decat pastila de alg. Asa e cu amigdalita, febra mare 2-3 zile, nu trece fara antibiotic daca e puroi in gat. Mai bine mergi la urgenta decat sa te apuce noaptea cu febra asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Se vede ca e suntem in plina vara si e vreme frumoasa peste tot....nu prea am avut ce citi.

Si noi mai inainte ne-am intors acasa. Am fost la mami, am bagat-o pe Raisa in piscina (maaama ce i-am mai placut), a facut nani, am mancat f multe cirese si mi-am adus si acasa 2 ladite sa fac compot (cu gemul si dulceata nu ma impac).

Apoi am fost in week-end sa se joaca Raisa cu copiii si la 21.15 am venit acasa, baita, papa si acum deja face nani.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

help....nu-mi scade deloc febra cu algocalmin...doar cu nurofen forte dar doar 3 pe zi pot lua...ce sa mai iau? ...am 39,7

m-am infasurat intr-un prosop umed...parca e mai bine...sotul zice sa mergem la urgente...dar nu vreau

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

paracetamol+algocalmin- luate deodata apoi in pat

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Multumesc fetele

Mi-a scazut febra de la nurofen forte...iau si paracetamol le alternez la 4 ore...algocalmin am luat pastile...nu i-a trecut soacrei prin cap sa ia fiole si nici la farmacie nu i-au zis.

La copii le dau oscilo si vit.C da doamne sa nu ia nimic...e f de dureros sa te doara tot corpul...parca eram batuta bucatica cu bucatica

n buna delfinasi si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ioiii, tu fete!! acum 1 an eram la monitorizare, fara ceas, fara telefon... ai mei disperati ca n-au nici o veste, eu linistita ca i-am auzit inimioara Isabelei si gine mi-a zis ca e foarte bine. asteptam sa vina sa-mi faca biletul de iesire

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ha ha rodi..asa ..povestiti-mi..hi hi..traiesc si eu cu voi acum amintirea de naul trecut...he he..eu atunci eram in spital fara acces la net...

bambo, aoleu ce febra..doaaamneee...

crispro mami..ai grija, nu e de glumit...du-te la analize

sabinuta e o scumpa, apropos eu nu am vazut delfinas urate ceva cu seria asta..prin aer

aaa, sa nu uit, oona super tare matei cum inota..si cu suzei in gura, vaaaii, belea..o sa rada la 20 de ani cand o vedea filmuletul..oleu..sa le arati gagicilor lui hi hi

asa, eu nu am prea avut timp sa mai intru ca sunt in febra, noi maine luam motu la sebi si il serbam nitel in avans ca de ziua lui suntem la mare. si am avut o problema mare cu tortul, in sensul ca l-au busit pe drum..si asa draci am..ca era si super buun si super frumos, ca alea de la emisiuni...am dat din nou comanda..sa vedem ce o iesi, dar asa bun nu o sa mai fie..abia astept sa-l tund pe pitic ca sarcu' se scarpina tot timpul pe cap

puuuup..si astept amanunte mai rodi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Mamicute dragi,va invit sa ii uram toate cele bune micutei Isa, la implinirea unui anisor, urmand linkul de mai jos!

19 iunie, La multi ani Hannah Isabela, delfinasa de Rodyka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Salutare fetelor, aveti rabdare sa ma plang si eu putin.Dupa zi care 70% n-a mers deloc bn,planuiam si eu cu sotul "activitati" si dac va zic ce mi -sa intamplat o sa radeti.Dupa ce am culcat cu greu fata ,am avut o cina in doi,bineinteles la final trebuia sa beau ceva si a avut sotul stralucita idee sa aduca o doza rece de ccola de la frigider.Am zis stralucita ca de aici incepe rasul,cand a deschis frigiderul nu stiu cum a reusit sa traga un raft intreg si va inchipuiti ce era pe jos(2 borcane de mustar ,2 borcane de gem,un bvorcan de hrean,o oala de mancare,fripturi si plus niste masline deasupra-cireasa de pe tort ;toate sparte )Rezultatul :s-a trezit fata;du-te culca fata si pe urma cine sa mai aibe chef de ;am trimis un bucata sot la culcare si da-i si curata----am avut totusi parte de ceva activitati ce necesita efort dar nu ceea ce ma asteptam eu .
Am sters de doua ori pe jos sa nu mai ramana nici un ciob si acum astept sa se usuce ca sa spal si vasele.Fata-doarme,sotul doarme,il aud cum sforaie
Eu mor de somn,off si s-ar putea colac peste pupaza sa nu plecam luni ci miercuri inspre Bucovina...(veste primita azi).

Sa nu uit:La multi ani delfinasilor si in plus Sot de crispro, si mamica Denisa(inca nu e trecut de ora 24.00 deci am voie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rubia, cum vi s-au dat planurile peste cap! Aici sotul e de vina, ca a vrut sa ia doza de cola. pai nu mai bine cauta o sticla de vin? Glumesc, desigur. Multu de urari!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput