LMA Isa - Delfinasi in straie de sarbatoare (148)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
oana, eu zic sa nu te stresezi...nu cred ca te-a certat pentru ca l-ai lasat cu bunica... o fi avut el un moment, cine stie...
plange cand te vede ca pleci? sau nu te vede cand pleci de acasa?
eu zic ca atunci e constient de plecarea ta, cand plange daca iesi din camera/casa...
oricum, va trebui sa ajungem si la astfel de momente...de-aia trebuie obisnuiti de mici cu bunicii... noi asa am procedat cu Eric (si acum cu Filip) si e f bine...ii pot lasa linsitita cu oricare dintre bunici daca am treaba...
Mateiu suparici...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
fetelor nu stiu ce sa ma fac cu Matei, nici sa il alaptez nu am putut am incercat de 4 ori si m-a muscat de 4 ori de mi-au dat lacrimile...el nu a facut asa ceva niciodata
acum ii da Marius cereale
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77![]() ![]() ![]() ![]() Eram cu Stef in bucatarie, eu puneam etichete pe borcanele de dulceata, vorbeam despre una-alta. Bea iesise pe hol (de obicei se joaca la un covoras sau cu opritorul de la usa). La un moment dat i se pare lui Stef ca o aude cantand cantecul victoriei ![]() Sa lesinam amandoi ![]() ![]() ![]() Cristina cu ![]() |
ma bucur atat de mult pentru voi
![](pupic.gif)
Saddie ti-am trimis un PM
Matei - luna a 11-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui eladea2005 oana, eu zic sa nu te stresezi...nu cred ca te-a certat pentru ca l-ai lasat cu bunica... ![]() ![]() ![]() oricum, va trebui sa ajungem si la astfel de momente...de-aia trebuie obisnuiti de mici cu bunicii... ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
da sunt perfect de acord cu ce spui tu...dar ce sa fac daca bunica asta sta la 250km distanta si acum e a 4a intalnire cu ea
![](alcool.gif)
da, plange cateodata cand ies din camera daca nu e absorbit de jucarii
parca e alt copil
![](plang.gif)
Matei - luna a 11-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Oana, ce a patit puiul? Acum mai e certaret? Sau doar te pedepseste fizic? E razbunator, nu gluma...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Suntem la mare va servim cu cirese si caise in loc de tort! Multumim de urari!
Oana - racusorii sunt foarte sensibili si delicati( sotul meu), cand se supara le trece greu cu multe, multe plecaciuni si matanii. Incet incet ii va trece lui Matei - la noi in vreo 3 zile ma iarta.
Bravo Bea - daca gasesti metoda de coborat pls trimite-o si la noi!!!
Suntem la mare cu inca o fetita ( aceiasi gazda) si e criminal - mi-o trezeste de n ori, apoi a mea urla de somn ... Imi vine sa fug in lume.
Si apropo e tare greu de mers singura cu copilul undeva. La wc trebuie sa ma duc cu ea de gat ca urla daca o las si gura , dus la fel.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
wow..super BEA!!!!!!!!!!!!!!! bravo, puiule! e f agila, Cristina. f bine se misca, repede,coloana dreapta din cate am vazut-o asa in filmulet. deci la cap. motricitate, nota 10 pt Bea.
oana, eu intotdeauna cand plec de acasa le spun copiilor.precum si ca voi reveni, si incerc sa le dau un reper (la sucrt timp dupa ce te trezesti, dupa ce vei manca,sau..diseara) chiar si lui mihai asa mic cum e el. ii spun dinainte sa plec. dc e treaz cd ies pe usa, musai ne facem pa pa.
asa copilul stie unde am "disparut". noi nu am avut absolut niciodata probleme de crizat ca am plecat unul din noi sau amandoi de acasa.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva - la noi in vreo 3 zile ma iarta. ![]() Diana, mami de pui iubit Eva ![]() |
ioi nu ma speria ca dureaza atat
![](bang.gif)
sa aveti o vacanta placuta si frumoasa...vrem pozeeee de pe plajaaaa!!!
![](pupic.gif)
Matei - luna a 11-a
![](copilas.gif)
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo oana, eu intotdeauna cand plec de acasa le spun copiilor.precum si ca voi reveni, si incerc sa le dau un reper (la sucrt timp dupa ce te trezesti, dupa ce vei manca,sau..diseara)Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
da, asa facem si noi...insa de data asta dormea cand am plecat
![](icon_smile_blush.gif)
ei, o sa ii treaca pana se insoara doar ca m-a socat reactia
![](alcool.gif)
Matei - luna a 11-a
![](copilas.gif)
Noi 2
crispro spune:
Oana, nu ma speria, ca eu maine is nasa, las copilul cu soacra. Ma gandesc ca totusi nu e foarte atasat de soacra-ta, daca numai de 4 ori a vazut-o , dragul de el. Stiu ca is mici copilasii, dar mie de f multe ori mi se pare ca vlad intelege. Asa imcat tind sa cred ca s-a suparat Matei...
Crisy, bravo pt Bea!!! Harnicuta mai e!
Eu stau langa copil, ma fac ca dorm si astept sa adoarma. Iar rochia ce v-am aratat-o in poza trebuia sa o port maine, dar nu ma mai incape!!! Noroc cu cumnata-mea ca are minim 20 rochii, si am gasit alta.
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
cristina, petrecre frumoasa maine!..da stiu ca are ceva rochii, cumnata ta :)banuiesc ca si pantofi..
ioi, mai e vreo mamica antitalent la toale, ca mine? :):)
dc vrei sa ma pedepsesti, ma trimiti o zi intrega in magazine..si vin cu o durere de cap de nu-mi trece 2 zile :)
eu intru in 3-4 magazine, dc gasesc ceva, bine, dc nu , gata :)in alta zi.
paula, tu ai avans mai mult zile, ca noi plecam de joi.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)