LMA Isa - Delfinasi in straie de sarbatoare (148)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Ramonica, , esti o draguta! Am zis de la inceput ca rochita chiar ma arata slaba, de asta imi si place.
Puiut, multumim de urari! Sa stii ca am fisierul cu cateva nr salvate, dar fix al lui Bumblebee e ciudat- adica e doar atat: 074-0774. ATAT!!! Crissy, il ai tu cumva?
Sa-l ajutam pe Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saddie/saddie.jpg)
saddie spune:
Buna fetele!
Cu intarziere urez si eu Izucai La multi, multi ani! Pupam printesa si pe mami a ei! Am urat frumos si la subiectul dedicat.
Rody ce printese frumoase ai iar tu mami arati bestial! In cateva poze unde se vedeau doar picioarele eram sigura ca e Maria dar apoi ti-am recunoscut rochita. Sunteti 3 frumoase are tati cu ce se mandri!
Oana super pozele de la turci. Deja ma apucase nostalgia uitandu-ma prin ele. Voi sunteti doi frumosi iar Matei un printisor dulce foc!
eladea ce fain e la ai tai! Ce se mai distreaza pustii la balaceala!
Noi sarbatorim 10 luni cu o vizita la pediatru. De control, nimic deosebit, sa o mai masuram/cantarim.
N-am facut nimic special dar am facut de papa un castron mare de salata taboule, asa ca va servesc cu drag!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
multam fetelor de vizionare...am mare noroc cu ai mei, stiu...
victo, nici nu mai sunt asa ahtiata dupa jucarii cum eram...oricum, nimic nu se pierde...ca raman si la ceilalti nepoti...apoi le dam...
la noi ploua, cu soare...f ciudata vreme...Filip deja doarme...pe vremea asta, nici nu ma mir...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
andreea, doarme..pt noapte?
io tre sa il mai tin ocupat 2 ore, in conditiile in care stefan zice: mami, du/l in birou si inchide-l acolo, sa nu-mi umble la masini
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo andreea, doarme..pt noapte? ![]() io tre sa il mai tin ocupat 2 ore, in conditiile in care stefan zice: mami, du/l in birou si inchide-l acolo, sa nu-mi umble la masini ![]() Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
cred ca da...
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
hello
azi: azi alta zi de alergatura
sa va povestesc cum a decurs ziua:
dimineata la med de fam - ne-a dat trimitere la ortoped din cauza pozitiei in care tine piciorusele catre exterior - maine mergem la control
pana acum Matei a mai ramas cu soacra-mea dar in perioada in care el dormea si noi veneam acasa la ora mesei...asa ca practic era cu ea de cand se trezea pana cand trebuia sa pape aprox.1-1,5 ore
azi l-am lasat 6 ore din care a dormit 2 ore deci 4 ore a fost cu soacra-mea... si parca nu l-am mai gasit pe Matei al meu cand ne-am intors
am inceput sa mancam toti si la un moment dat a inceput sa tipe si sa planga fara sa fie chip sa il consolez
mi-a zis soacra-mea ca ne-a strigata ma-ma...ta-ta mult timp
intr-un final a adormit la mine in brate dar dupa 30 min am luat-o de la capat
vai de mine a mai patit cineva asa ceva
cred ca e modul lui de a ne certa ca l-am lasat asa...cred ca am gresit si trebuia sa o luam treptat dar am vrut sa terminam mai rapid ce avem de facut...ufff nu stiu cum sa o rezolv
fug sa citesc din urma...
Matei - luna a 11-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
OANA tarcul l-ati luat cu voi sau l-ati folosit pe cel de la hotel? vad ca e din panza....eu am problema asta, nu stiu daca atunci cand merg undeva pot sa folosesc patutul de acolo sau sa il iau pe al nostru ![]() ![]() ![]() pozele sunt foarte frumoase ![]() ![]() ![]() ![]() am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
nu cred ca era posibil sa il caram pe al nostru
![](icon_smile_big.gif)
i-am dus cearsafuri dar nu a fost nevoie ca alea ce le-am primit au fost impecabile
dar de ce sa nu il poti folosi?
oricum cu avionul nu poti sa duci patutul ca atingi limita de greutate instantaneu
![](icon_smile_big.gif)
Matei - luna a 11-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
Eram cu Stef in bucatarie, eu puneam etichete pe borcanele de dulceata, vorbeam despre una-alta. Bea iesise pe hol (de obicei se joaca la un covoras sau cu opritorul de la usa). La un moment dat i se pare lui Stef ca o aude cantand cantecul victoriei (face ea intr-un fel anume cand e incantata de ceva). Cand ne uitam... am gasit-o la jumatatea distantei aici.
Sa lesinam amandoi, el din 2 pasi a fost langa ea ca are cracii lungi
, eu am alergat dupa aparat
.
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77![]() ![]() ![]() ![]() Eram cu Stef in bucatarie, eu puneam etichete pe borcanele de dulceata, vorbeam despre una-alta. Bea iesise pe hol (de obicei se joaca la un covoras sau cu opritorul de la usa). La un moment dat i se pare lui Stef ca o aude cantand cantecul victoriei ![]() Sa lesinam amandoi ![]() ![]() ![]() Cristina cu ![]() |
haha...fata curajoasa, nu gluma...
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...