LMA Isa - Delfinasi in straie de sarbatoare (148)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Neata! Racusor, ![]() Bumblebee, Ilinca, multumim mult de urari! Rubia, ai vazut ca ati recuperat voi? ![]() Eladea, am vazut si eu balaceala copiilor!!! Foarte faini copilasii, fain si locul de joaca! ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Cris, este de la vtech. l-am comandat de pe amazon. a costat vreo 34 de lire parca....
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
vin si eu intr-o poveste mica, pic de oboseala! Isa mi-a facut figuri toata noaptea, cred ca a obosit prea tare ieri... de la 2 la 3 a plans intruna, in hohote, era uda toata de cum se agita... intr-un tarziu mi-am amintit sa-i descant de deochi si a adormit pana dimineata intre noi, cu o scurta pauza de apa la 6.
azi avem programare la pediatru, de dimineata, asa ca o sa recuperez povestile mai dupa-amiaza, cand isi face printesa-cocheta somnul de frumusete (doar nu degeaba a ales telefon, bratara si pieptene!!). acum printre picaturi incerc sa pun cateva poze pe picasa. LA MULTI ANI, ISABELA!!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Victo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
eiii, si cum ramane cu rochitele?! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
asa deci, isuca nu vrea carti..:):):) ce ti-e cu copiii din ziua de azi :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
citat din mesajul lui Victo asa deci, isuca nu vrea carti..:):):) ce ti-e cu copiii din ziua de azi :) |
si culmea e ca i-am pus una din cartile care ei ii plac, poate tocmai ca nu era noua, o cunostea si de aia n-a ales-o
![](icon_smile_big.gif)
acuma ce sa zic, ma bucur ca macar Maria imi seamana studioasa! daca Isa va semana cu tata-so, pai va arunca in mare cartile si la examenul de sfarsit de an va cere carti imprumut sa aiba de unde copia
![](chatterbox.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](surf.gif)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui crispro La multi ani Dimitrie, Miruna, Eva, Mara, Medeea, Ioana! Sa cresteti mari si sanatosi!!! Ia sa vedem ce dau mamicile azi... ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!! SA FITI FERICITI SI SANATOSI DELFINASI FRUMOSI!
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!! SA FITI FERICITI SI SANATOSI DELFINASI FRUMOSI! |
![](birthday.gif)
si
![](birthday.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](surf.gif)
rodyka spune:
o faza de acum 2 minute, auzita din casa: o vecina mai in varsta (se apropie de 80) venea de la brutarie, se intalneste cu alta vecina (eu le cunosc dupa voce) sub balcon la mine, se saluta, se complimenteaza una pe alta (a doua la vreo 50 de ani, isi duce nepotul la gradi)... tinerica o intreaba pe batranica daca nu da o tura prin oras sa-si mai clateasca ochii, batranica ii spune ca nu poate acum de dimineata ca nu a apucat sa-si aranjeze parul (), cealalta iar ii spune ca arata bine la care batranica, imbufnata: "Nu ma stresa, Maria!!!"
ca sa vedeti si voi unde-s problemele si stresul pe lume
LA MULTI ANI, ISABELA!!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
victo, asa si la noi...imi place de mor cand ii vad impreuna, jucandu-se...sau ma rog, fiecare jucandu-se cu jucariile lui...ca deocamdata nu prea pot spune ca se joaca impreuna...dar vorba ta, cand Filip se joaca, singurel sau nu...sau cand daorme...eu stau cu Eric, citim, ascultam muzica, povestim, ne jucam...
e destul de intelegator si cooperant...asa incat atunci cand vede ca ma solicita Filip, el sta linsitit si ma asteapta...
si-si gaseste el de lucru pana ma intorc la el...
dar cu 3 copii, nu stiu cum as scoate-o la capat...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...