LMA Isa - Delfinasi in straie de sarbatoare (148)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Neata! O cafea nu da nimeni? Atunci dau eu, pentru toata lumea, pentru fiecare gust

sasha s-a trezit de vreo 5 ori peste noapte plangand , il mangaiam si se culca la loc. Sunt zombie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

multam de cafea...e bauta deja...si noi suntem sus de la ora 6...si Filip s-a tot marait prin somn...asa ca el doarme deja de o ora...iar eu...
Eric s-a trezit si el devreme, ca l-a auzit pe frate-so cum se certa nu stiu cu cine...

tot vroiam sa va spun ca in sfarsit ma simt impacata sufleteste... am inceput sa petrec mai mult timp cu Eric, asa ca pe vremuri...acum ca Filip e marisor si nu-mi cere atentie 100%, pot sa ma impart mai bine intre ei...ma bucur ca ne-am apropiat iar, asa cum am fost odata... chiar ma simteam vinovata fata de Eric, ca nu puteam sa-i dedic mai mult din timpul meu...

chiar vroiam sa intreb fetele cu 3 copii: cum reusiti sa le dedicati timp fiecaruia in parte?

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

poze balaceala...:) asta inainte sa vina ploaia...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

'Neata dragelor,

reusesc si eu in sfarsit sa mai intru pe la voi, ca am avut un week-end tare ocupat. Sambata am fost la un botez, ieri la biserica, la plimbare, a trecut timpul foarte repede.

Cu intarziere urez si eu
La multi ani fericiti Denisa mamica frumoasa si Vasi, sot de crispro!

Rodi asteptam poze de ieri, a gustat Isa din tort, i-a placut?
Oana, ce poze frumoase am vazut, abia astept si eu concediul!
Eladea, ce frumos se balacesc puiutii! Ma bucur ca reusesti sa petreci mai mult timp cu Eric, dar, mie din contra, mi se pare ca acum de cand a crescut Victor imi solicita mult mai mult atentia de cand atunci cand era mic. Cand imi aduc aminte cat timp liber avea cand era bebe, mi-e ciuda ca n-am stiut sa-l valorific mai bine...dar voi sti la bb2
Ainotna sa-i treaca lui Sasha cucuiul. Cand ne areti si noua poze cu voi? Si unde zici ca ati fost in concediu, ca mie localitatea aia nu mi-e cunoscuta

Azi mergem si noi doua zile la Turda la bunici ca tati e plecat si ne facem de cap. Asa ca ma duc sa incarc bagajele in masina pana doarme delfinasul.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Racusor, . De unde ai luat trenuletul ala mare a lui Andrei?

Bumblebee, Ilinca, multumim mult de urari!

Rubia, ai vazut ca ati recuperat voi?

Eladea, am vazut si eu balaceala copiilor!!! Foarte faini copilasii, fain si locul de joaca!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani Dimitrie, Miruna, Eva, Mara, Medeea, Ioana! Sa cresteti mari si sanatosi!!! Ia sa vedem ce dau mamicile azi...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, si eu as vrea sa ne zica fetele cu 3 copii cum reusesc sa se imparta, sa nu sufere niciunul. eu ma gandesc mereu la cel mai mare dintre ei.

deci, kata, aelita, otilia..cum va petreceti destul timp cu copiii cei mari?

ilinca, acum se mai joaca un picut si impreuna, cd stau la joaca cu ei, stau cu amandoi..mihai mai sta cu noi sau isi vede de ale lui in timp ce eu ii citesc lui stefan. in parc e mai greu, dar dc merg intr-un parc micut, pot sta cu amandoi.
Stefan intelege ca mihai e mai micut, ca nu poate sta singur..ii tot spun mereu ca imediat va creste, va merge, se vor juca impreuna.
ieri dimineata au avut o sesiune frumoasa d ejucat impreuna- mihai statea la marginea canapelei, iar stefan ii punea in cap pledul (e usor, un cearsaf asa)..asta mic radea..stefan zicea ca il face fantoma :)
apoi il tot lua in brate, il pupacea..am prins si pe aparat cateva ipostaze. tre sa imi fac timp sa le pun pe webshots.

eu iar vin si ma gandesc ca ii iubesc prea mult ca sa mai fac inca unul :):) (care mi-ar rapi timp din timpul pt ei 2)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bine, eu ma mai gandesc si la ideea ca cei mari isi petrec deja mult timp la gradinita/scoala- pe care oricum il petreceau si dc noi, mamele nu am mai fi facut un bb, ca mergeam la serviciu.
deci dupa-amiaza suntem in parc, iar seara tatal il preia pe cel mic- la noi se invarte pe jos prin birou, ta-su se joaca la calc- eu am jucarii in absolut toate camerele, mai putin in bacatarioara (ca e asa de mica, incat nu ar mai avea si ele loc- dar uneori si aici imi face stefan "parcare")iar eu mai stau de povesti cu stefan, ii dau mancare si mai ppvestim una alta- bine, cd e crizat, ne certam din pacate, oricum muuuuuuuuuuult mai putin decat asta iarna.

pt fetele care au curte, e si mai lejer-ii scoti pe toti afara si gata treaba. vad cd iesim noi in wk la curte- sunt franti copiii :):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

neatza mamici!
usor, usor, renuntam sa mai zicem "la multe lunite" si incepem sa zicem "la multi anisori", ce frumos!
Am vazut si niste tortulete delicioase, eu sunt in cautare de retete.
Am vazut si poze cu isa cea maricica si frumoasa, cu matei cel frumos si plimbaret prin tarile calde, pe antonia cea mergareata...
Noi suntem bine, avem si noi 2 dintisori jos, unul sus si mai urmeaza inca unul tot sus. Se pare ca tudor o sa aiba strungareata.
Noaptea doarme bine, nu mai face figuri, ziua stam pe afara, prin parc, pe la leagane.
In week am fost in cismigiu la pauni si lebede, era fascinat copilul.
Am incercat capsunele trimise de mamaia din gradinita ei cu flori, le-a savurat cu placere si fara nici o surpriza,acum urmeaza sa testam ousorul intreg sa vedem.
cam atat despre noi, sper sa pot sa scriu mai des desi nu promit.
va pup

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

eu iar vin si ma gandesc ca ii iubesc prea mult ca sa mai fac inca unul :):) (care mi-ar rapi timp din timpul pt ei 2)

eiii, si cum ramane cu rochitele?!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput