Felicitari Sophia_m,Bradraisa,Mihacor!!!
Raspunsuri - Pagina 3
Mihaelafalt spune:
Fetelor deja ma simt mult mai bine ca vad ca am pe cineva alaturi, cu sotul am zis ca nu il deranjez pana nu ma suna el, din familia mea ma suna pe rand si incearca sa ma incurajeze iar din familia lui de joi seara de cand sunt internata nu am primit nici macar un telefon sa ma intrebe cum ma simt nu ca as avea nevoie sa imi vad soacra xa oricum crap de ciuda dar macar sa vad o mica atentie din partea ei.
Sunt sigura si hotarata ca nu ii las sa ma chiureteze, astept pana luni sa vad ce zice beta si un nou eco tot luni si dupa vad ce mai fac.
Va multumesc ca sunteti aproape de mine.
Durerile au disparut doar mai sangerez nu foarte tare, dar destul.
Imi este ciuda ca stau in spital platesc beta, mi-a facut doar analiza la sange care a iesit bine, iau trogestan de 100 cate 2 dimineata si 2 seara pe gura voi ce ziceti e bine atat?
Altceva nu vrea sa imi faca ca nu stie pe unde e sarcina si daca e si nu vrea sa imi faca mai rau, deja am cerut parerea la 3 doctori si toti mi-au zis acelasi lucru.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
Mihaelafalt spune:
Lorena daca Doamne fereste am pierdut cand ies din spital ma duc sa imi fac analizele.Nu mai fi suparata pe mine ca chiar nu am putut, stam prost cu banii dar bebe merita totul.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
Lia73 spune:
miha nu poti lua vaginal utro?
eu iau 3 dim 3 seara
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+18
Lia73 spune:
ti-a facut eco transvaginala?
imi vine sa-i omor pe astia ca nu se zbat mai mult
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+18
lorena_86 spune:
miha scumpa, cum sa fiu suparata pe tine
eu doar am vrut sa te ajut
stiu cum e sa nu ai bani si sa ai nevoie de tratament sau analize, investigatii
iarta-ma daca am insistat cu analizele dar pur si simplu stiu ce inseamna sa pierzi sarcina dupa sarcina si de aceea am insistat
plus ca poti merge la fundeni si acolo iti face totul gratuit, doar drumul ce te costa
oricum lasa ca poate e bine bebe si nu mai e nevoie
sunt de acord cu lia, eu utrogestanul l-am luat tot vaginal
asa e mai bine pt sustinerea sarcinii
se absoarbe mult mai repede
ai grija de tine si daca ai nevoie de ceva sau consideri ca te pot ajuta cu ceva te rog sa aplezi la mine
te pup si ai grija de tine
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicityhope Buna, dau cafeaua de dupa amiaza-eventual facem un iced coffee. Elenush - imi pare rau,as vrea sa nu se mai intimple asta nimanui; Mihaelafalt-subscriu la ce spune Lorena, si ei sufera.Nu trebuie neaparat sa ii vezi cu lacrimi in ochi.Probabli prefera sa fie singur,sa isi puna ordine in cap asa cum poate el, cum ii este firea.Nu este un lucru bun pt tine sa pui accent acum pe reactia lui. Lia am inteles eu bine? o sa fie bubuloi?felicitari si sanatate maximaSper sa te urmez cit mai curind. Monique77- give the men some space.Lasa-l in berea lui.Mai bine incearca sa te "detasezi" un pic de problema bebe.O sa iti faca si tie bine,si lui.E vara,e soare,e cald -hai la o plimbare,stam si la o terasa, bem o bere?.Esti puternica si o sa reusesti sa il convingi sa faca ce trebuie cu armele lui!!.(te-ai prins ca detasarea e numai un plot,da?) |
felicity,
eu am inssitat cu berea pt ca efectiv m-a enervat, mki-a pus capac
am vrut sa ma ambitionez si sa il fac sa aiba un dram de responsabilitate
ca a tot baut bere
si nu i-am zis nimic
insa...per total tot el e ala stresat
eu ma cracanez pe la toti doctorii si el are nervi
asa ca am vcrut sa ii dau o lectie
si l-am amenintat ca acum e randul lui sa se cracaneze daca nu iese bebe pana in iulie cand plecam in vacanta
eu stiu ca e bine sa nu ne stresam, am baut amandoi bere pe balcon zile la rand
insa acum a fost prea de tot cu restul si mi s-a pus pata
am zis sa il lovesc unde-l doare
sa vada ca in viata nu faci doar ce vrei
ca imi zicea ca el in viata lui n-a facut decat ce-a vrut
si i-am spus ca acum suntem 2, si daca s-a casatorit totul trebuie facut impreuna, vorbiut impreuna
el nu vorbeste
daca avem ceva de stabilit si ii zic mai mult de 3 propozitii deja se enerveaza si eu dupa el
lasa ca prea s-a obisnuit asa...flower power
sa vada ca nu e numai cum vrea el ci ambitii pot avea si eu
Monique77 spune:
citat din mesajul lui felicityhope Mihaelafalt- cred ca am gresit in postarea anterioara- la tine ma refeream,imi cer scuze.Intrebi de chiuretaj.Eu am sa vorbesc din experienta mea- am pierdut 2 sarcini (septembrie 2010 si acum oprit din evolutie la 6 sapt in Aprilie).Mie doctorul mi-a prezentat 3 variate: -natural,ca de mii de ani femeile pierd sarcini, -aspiratie, -scobitul( chiuretajul propriu zis). Eu am ales natural de fiecare data.Am asteptat pur si simplu organismul meu sa reactioneze(nu, mental nu a fost usor).Am avut eco dupa fiecare miscarriage,mi-a verificat beta. Nu vreau sa stirnesc polemici, fiecare face ceea ce simte ca e mai bine pt ea. |
da, am auzit si eu de chiuretaje ce au dat in altele, urmari nedorite
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Lia73 miha nu poti lua vaginal utro? eu iau 3 dim 3 seara Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +18 |
Nu ca in sangerare a zis ca nu isi face efectul si da mi-a facut eco si pe burta si endovaginal
Mihaelafalt spune:
Deci luni sa vad ce beta imi iese si daca vrea sa ma chiureteze refuz si ma cer si acasa ca m-am saturat sa stau in jeg, fara mancare, nespalata suparata si sa iau 4 pastile pe care le cumpar tot eu si beta tot eu o platesc.
Pot sa ma cer acasa luni nu ca acum a zis ca nu imi da drumul, asta in cazul in care am pierdut iar in cel mai fericit caz ca iese beta bine si se vede la eco las toate orgolii deoparte si stau aici pana ma dau astia pe usa afara doar sa fie bebelu bine.