Felicitari Sophia_m,Bradraisa,Mihacor!!!
Raspunsuri - Pagina 4
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
felicity, eu am inssitat cu berea pt ca efectiv m-a enervat, mki-a pus capac am vrut sa ma ambitionez si sa il fac sa aiba un dram de responsabilitate ca a tot baut bere si nu i-am zis nimic insa...per total tot el e ala stresat eu ma cracanez pe la toti doctorii si el are nervi asa ca am vcrut sa ii dau o lectie si l-am amenintat ca acum e randul lui sa se cracaneze daca nu iese bebe pana in iulie cand plecam in vacanta eu stiu ca e bine sa nu ne stresam, am baut amandoi bere pe balcon zile la rand insa acum a fost prea de tot cu restul si mi s-a pus pata am zis sa il lovesc unde-l doare sa vada ca in viata nu faci doar ce vrei ca imi zicea ca el in viata lui n-a facut decat ce-a vrut si i-am spus ca acum suntem 2, si daca s-a casatorit totul trebuie facut impreuna, vorbiut impreuna el nu vorbeste daca avem ceva de stabilit si ii zic mai mult de 3 propozitii deja se enerveaza si eu dupa el lasa ca prea s-a obisnuit asa...flower power sa vada ca nu e numai cum vrea el ci ambitii pot avea si eu |
Moni esti durere te admir.
O sa vad si eu cat o sa pot sa ma abtin sa nu imi sun sotul, sau cat o sa dureze pana o sa ma sune el, oricum si eu sunt foarte hotarata sa fac un pic ordine in viata de familie ca nu sunt deloc multumita de reactiile lui.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Deci luni sa vad ce beta imi iese si daca vrea sa ma chiureteze refuz si ma cer si acasa ca m-am saturat sa stau in jeg, fara mancare, nespalata suparata si sa iau 4 pastile pe care le cumpar tot eu si beta tot eu o platesc. Pot sa ma cer acasa luni nu ca acum a zis ca nu imi da drumul, asta in cazul in care am pierdut iar in cel mai fericit caz ca iese beta bine si se vede la eco las toate orgolii deoparte si stau aici pana ma dau astia pe usa afara doar sa fie bebelu bine. Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi. |
cate sapt de sarcina ai?
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+18
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Lia73
cate sapt de sarcina ai? Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +18 |
6 saptamani si cateva zile ultima menstruatie pe 3 mai
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
felicityhope spune:
Mihaelafalt iti doresc multa putere si multa sanatate.Sa speram ca pina la urma doctorii vor sti despre ce e vorba si te vor ajuta sa iei decizia corecta!! te imbratisez si iti doresc numai bine!!
Monique esti de coma.Faza cu "noi,fiintele superioare", berea pe balcon cu barbatul toate imi confirma parerea mea despre tine.Esti o fiinta cu picioarele pe pamint si nu te imbeti usor cu apa rece.La faza cu divortul nu ajungeti voi asa repede, pt ca esti o luptatoare din fire.Nu te lasi batuta tu asa usor.Brava,bafta mare si daca trebe mai pune si tigaia guler citeodata!
Eu mai comentez cu ursul citeodata ce citesc pe aici.Monique, Ursul a recunoscut ca ii este si lui frica de bebe.Cica il invita pe al tau la o bere sa impartaseasca povesti din viitorul lor de tatici?!
Ursul e gata sa o ia de la capat,eu mai am ceva analize de facut.Nu va mai spun ca nu ma asculta(adica eu is spun" pazeste'ma" si el zice da! si face ba!)
Un weekend placut,cald si linistit (in special pt Elenush si Mihaelafalt)
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui felicityhope Mihaelafalt iti doresc multa putere si multa sanatate.Sa speram ca pina la urma doctorii vor sti despre ce e vorba si te vor ajuta sa iei decizia corecta!! te imbratisez si iti doresc numai bine!! Monique esti de coma.Faza cu "noi,fiintele superioare", berea pe balcon cu barbatul toate imi confirma parerea mea despre tine.Esti o fiinta cu picioarele pe pamint si nu te imbeti usor cu apa rece.La faza cu divortul nu ajungeti voi asa repede, pt ca esti o luptatoare din fire.Nu te lasi batuta tu asa usor.Brava,bafta mare si daca trebe mai pune si tigaia guler citeodata! Eu mai comentez cu ursul citeodata ce citesc pe aici.Monique, Ursul a recunoscut ca ii este si lui frica de bebe.Cica il invita pe al tau la o bere sa impartaseasca povesti din viitorul lor de tatici?! Ursul e gata sa o ia de la capat,eu mai am ceva analize de facut.Nu va mai spun ca nu ma asculta(adica eu is spun" pazeste'ma" si el zice da! si face ba!) Un weekend placut,cald si linistit (in special pt Elenush si Mihaelafalt) |
Multumesc mult si bafta sa iti iese analizele bune.
Lia73 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
6 saptamani si cateva zile ultima menstruatie pe 3 mai Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi. |
tre sa se vada sarcina la eco transvaginala
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+18
felicityhope spune:
Miha,Lia are dreptate.Daca repeti un eco luni,doctorii ar trebui sa iti raspunda pe loc ce si cum!
Am plecat la o plimbare,e cald si frumos si soare.
Mihaelafalt spune:
Da sunt constienta ca trebuie sa se vada de asta am emotii foarte mari pe luni ca abia atunci aflu si rezultatul la beta si eco sa vedem cum iese ca mi-a zis doctorita ca o sa repete eco.Oricum ea vine maine dimineata ca e de garda si maine toata ziua si toata noaptea e aici asa ca sunt mai linistita cand stiu ca o sa fie ea.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui felicityhope Mihaelafalt iti doresc multa putere si multa sanatate.Sa speram ca pina la urma doctorii vor sti despre ce e vorba si te vor ajuta sa iei decizia corecta!! te imbratisez si iti doresc numai bine!! Monique esti de coma.Faza cu "noi,fiintele superioare", berea pe balcon cu barbatul toate imi confirma parerea mea despre tine.Esti o fiinta cu picioarele pe pamint si nu te imbeti usor cu apa rece.La faza cu divortul nu ajungeti voi asa repede, pt ca esti o luptatoare din fire.Nu te lasi batuta tu asa usor.Brava,bafta mare si daca trebe mai pune si tigaia guler citeodata! Eu mai comentez cu ursul citeodata ce citesc pe aici.Monique, Ursul a recunoscut ca ii este si lui frica de bebe.Cica il invita pe al tau la o bere sa impartaseasca povesti din viitorul lor de tatici?! Ursul e gata sa o ia de la capat,eu mai am ceva analize de facut.Nu va mai spun ca nu ma asculta(adica eu is spun" pazeste'ma" si el zice da! si face ba!) Un weekend placut,cald si linistit (in special pt Elenush si Mihaelafalt) |
hahaha tare Ursu'
il trimit pe al meu pachet sa tremure impreuna
si al meu zice - vreau si dupa aia 'bau bau'
fricosi
o vorba adevarata: in spatele oricarui barbat de succes se afla o femeie puternica
Miha!!!
ma astept sa fi tare pentru amandoi
abtine-te, nu-l suna
sa vezi cat il tine
daca isi baga soacra coada e rau...
nu pierde teren
fa ordine
ca si discutia asta am avut-o cu al meu care-mi zicea - can ajungem acasa....tacem
si cu ai lui vorbea la telefon cu orele
si i-am zis - ori cu ei ori cu mine
na ca tocmai au sunat ai lui
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Monique77
hahaha tare Ursu' il trimit pe al meu pachet sa tremure impreuna si al meu zice - vreau si dupa aia 'bau bau' fricosi o vorba adevarata: in spatele oricarui barbat de succes se afla o femeie puternica Miha!!! ma astept sa fi tare pentru amandoi abtine-te, nu-l suna sa vezi cat il tine daca isi baga soacra coada e rau... nu pierde teren fa ordine ca si discutia asta am avut-o cu al meu care-mi zicea - can ajungem acasa....tacem si cu ai lui vorbea la telefon cu orele si i-am zis - ori cu ei ori cu mine na ca tocmai au sunat ai lui |
Ce haioasa esti.
Deci acum cu cine e cu ei sau cu tine?