FIV Dr. Laura Dracea (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Iti tinem pumnii stransi sa fie bine! Dupa ET, ti s-a recomandat sa iei vitamine sau ceva medicamente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Mrg,,,asteptam un beta cat mai mare,,,
Astazi am sunat la clinica si sunt putin dezamagita,,,nu mi s-a comunicat pretul pt avizul psihologic initial si ma trezesc azi ca tb sa mai caut in buzunare 250 euro,,vroiam sa stiu ce implica acest aviz??Se poate sari de el??
astept cu interes un raspuns astazi sa ma mai calmez,,
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Beta: 205.9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc lui Dumnezeu si sa ma ajute in cele 9 luni care vor urma!!!Sper si doresc tuturor femeilor care isi doresc sa ramana insarcinate sa le reuseasca,ptr ca stiu cum este sa te chinui zi si noapte,ani intregi,sa te uiti cu jind dupa copiii altora,sa speri ca fiecare intarziere de menstra este cauza unei sarcini....
Acum mi s-a spus sa merg la prima eco in iulie pe la inceput si ca nu mai e nevoie sa mai repet beta,desi a-si cam face-o maine,iar..
Irip,mie mi s-au recomandat vitamine acid folic,aspenter,magneB6, de la prima intalnire cu dr...eu oricum luam de vreo 2 luni.Dupa ET mi s-au mai adaugat utrogestan 200,nospa si paracetamol in caz de durere sau sangerare,febra.Dar tu in ce stadiu esti:ai inceput sau vrei sa incepi Fiv?
Crisa eu cat am fost prin clinica aceea nu mi-a pomenit nimeni de nici un aviz psihologic.Nu stiu ce i acela.Mie nu mi-a trebuit ptr fiv...Ti-a cerut cv sa-l faci?Eu zc sa te calmezi si sa treci la treaba,fara nici un aviz dc nu ti s-a cerut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

mrg felicitari sarcina usoara si sa curga 9 luni sampania de bebei
crisa nici mie nu mi-a cerut nimeni nici un test psihologic dar poti sa faci in alta parte daca trebuie.
pupam fetele cu burtici si cele fara si in asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Felicitari!! Sa auzim numai de bine! Noi am facut la Gynera 3 IA (nereusite) si ne gandim serios la FIV, intentionand ca in luna iulie sa stabilim o intalnire cu doamna doctor pt a discuta acest subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Ligia,Irip va multumesc pt urari! Sa dea Dumnezeu sa se adevereasca!
Irip dc vrei sa te programezi la dr Dracea pt iulie pune manuta si suna de acum ,ca s-ar putea sa nu gasesti loc ptr programare prea usor.Eu am sunat la incuputul lui martie si abia pe 14 apr m-a programat la prima intalnire.E f aglomerata dumneaei,nu uita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Bravooo, mrg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

irip suna de acum la gynera ca noi tot asa am avut programarea dupa aproape o luna.8+

Mergi la inceput

Mrg,,,felicitari,,,incercam sa te prindem din urma,,,
Niko ,,,vroiam sa stiu fiind la dna doctor Codreanu daca ti s-a impus aceasta consultatie psihologica,,,eu o refuz categoric,,,nu am nevoie de psiholog sa imi spuna ceea ce stiu deja,,m-am gandit mult inainte si actionez cu buna stiinta,,,imi era teama sa nu ma razvratesc singura si voi sa fii trecut prin aceasta consultatie..

Va pup,,,

Mergi la inceput

Mrg,,ai luat acid folic, magne b6 , vitamine si pe perioada de inhibare??

Mergi la inceput