FIV Dr. Laura Dracea (12)
Raspunsuri - Pagina 3
mrg spune:
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
mrg spune:
Hellen ma bucur ca ai scapat cu bine de greturi si de episodul cu accidentul!In legatura cu umflarea picioarelor trebuie sa renunti de tot la sare ptr ca oricum ceea ce mancam contine sare de la natura...
mrg spune:
Cum sa nu...cu mare drag!Este vorba despre d-na dr.Anca Coricovac.O d-na dr.foarte draguta si comunicativa!
Iti multumesc si eu Irip,pentru felicitari!Sa dea DD sa fie bine in continuare!
irip spune:
@Mrg:Multumesc pentru raspuns. Voiam sa te mai intreb daca la prima ta intalnire cu d-na Dracea ati discutat de FIV si ati si stabilit tratamentul? Ai achitat atunci taxa aceea de 150 euro pt consultatie sau cum se face? Tratamentul de inhibare trebuie sa inceapa intr-o anumita perioada a lunii, inainte sau dupa ciclul menstrual?
gilona spune:
Felicitari Mrg. Eu sunt din nou acasa, dupa o interventie chirurgicala adica extirparea trompelor uterine. Imi este foarte greu sa accept de ce tocmai mie mi s-a intamplat asa ceva. Astept sa treaca cateva saptamani si sa vad care va fi urmatorul pas. Mai am de facut un embriotransfer si sper sa fie cu reusita. Va pup pe toate
Ella2010 spune:
Gilona, multa sanatate si putere sa treci peste acest necaz. Dar de ce ambele trompe?
mrg spune:
Irip,cand m-am intalnit cu dr Dracea ptr prima data am fost cu toate analizele facute,s-a uitat pe ele,mi-a facut o eco intravaginal si am discutat in mare despre fiv si cam atat...la a doua intalnire am adus niste hartii pe care ni le-a dat sa le completam si a stabilit si tratamentul si data inceperii lui.Am inceput inainte de menstra.Mie trebuia sa imi vn pe 20 mai si eu am inceput pe 12 inhibarea cu gonapeptyl....In legatura cu plata celor 150 de euro, o faci cand iti spun fetele de la receptie.Eu la prima intalnire am platit doar 150 lei consultatia.
Gilona,nu esti nici prima nici ultima care pateste asa ceva.Citeste pe forumuri sa vz cate fete au patit-o...Sper ca la urmatorul ET sa ai noroc si sa se lase cu rezultatul pe care il astepti de atata timp...Te pup si iti tin pumnii!
irip spune:
@Mrg Multumesc pt raspunsuri. Tu cum te simti? Ai vreun simptom de sarcina? De la ET pana la rezultatul Beta ai avut vreun simptom?
mrg spune:
Irip,multumesc de intrebare!Eu ma simt bine,doar ca mai sunt racita si tusesc la greu,dar in rest sunt ok.Acum am ceva simptome,dar foarte usoare,gen:sani mai tarisori si putin mariti,plang cate o data din senin,am niste intepaturi usoare la nivelul uterului si somnolenta,dar nu foarte accentuata.
Dupa ET nu am simtit decat ca am burta balonata si in ziua a 9-a am avut cateva picaturi maronii scurse pe absorbant,dar care au incetat in juma de ora si nu curgeau decat cand ieseam la toaleta sa urinez.
Azi astept cu nerabdare rezultatul de la beta din ziua 12...
Doamne ajuta sa fie bine!!!!!!!!!!!