FIV Dr. Laura Dracea (12)
Raspunsuri - Pagina 2
mrg spune:
Multumesc mult ptr sustinere ,Crisa!Deocamdata,nu mi-a sosit e-mail-ul cu raspunsul de la beta,asa ca pe maine cel mai sigur!Pentru moment ma lupt cu o febra de 37,8 de nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai iau!!!Imi vine sa plang,dar mi-e sa nu-mi sperii jumatatea!
Pup toate"colegele"!Sa auzim de bine!
tebligia spune:
mrg asteptam beta mare
cat despre raceala incearca comprese ude cu apa rece pe fruntepoate mai scade din temperatura ,mult ceai cu lamaie.
aerlilian spune:
Am fost la control.Hematomul meu a mai scazut 5 mmm, dar inca nu sunt in afara pericolului, asa ca mai am de stat doua saptamani in pat pana la resorbirea lui totala (asa spera dr, ca in doua saptamani voi fi bine).Bebe e bine, a crescut, are o inimioara puternica care bate cu 140/min.Duminica ma duc din nou la control,dr e de garda si sper sa vad ca a scazut si mai mult.Astazi ma duc sa fac trombofiliile la Fundeni si in rest...pat, carti si filme.Sper sa nu fiu o elefantica peste doua saptamani...Sunt optimista, va imbratisez cu drag!!!
tebligia spune:
aerlilian ce ma bucur cumintica in pat pana se duce hematomul, sa iei si echografia la fundeni ca o sa ti-o ceara. pupam
mrg spune:
64,7 betahcg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu stiu ce sa fac ,ce sa cred....acum rad,acum plang,acum tusesc si imi suflu nasul!Parca nu este vorba despre mine...mie nu imi vine sa cred ca acum sunt insarcinata!!!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare,la fel va doresc si voua tuturor celor care sunteti insarcinate,cat si voua celor care lucrati la asta!
aerlilian spune:
Mrg , felicitari, draga mea!!!Sa fii fericita, sa te insanatosesti curand si sa ai o sarcina fara probleme!
mrg spune:
Aerlilian,multumesc!Sa te auda DD!
Si tie iti doresc la fel si sa scapi de hematomul ala odata!
hellen79 spune:
felicitari pt noile reusite
mrg eu ce sa fac relativ bine cam de o saptamna la mine au incetat greturile si am inceput sa manac, dar au inceput sa mi se unfle picioare cumplit, cu toate ca am redus din sare considerabil, nu de tot, cel mai deranjat este ca la munca trebuie sa port pantofi destuli de inchisi nu pot merge in sandale sau saboti oricat de gravida sunt
am avut si un mic accident cu masina, la care nu cred ca m-am lovit decat m-am speriat, nu-mi aduc aminte,
bebei sunt bine si doc mea mi-a spus ca daca au trecut si de asta cu bine inseamna ca sunt lipiti de mama lor, cel mai stupid a fost ca ne-a lovit o ambulanta, vina lor, care cand a vazut ca au accidentat o gravida mi-au luat o tensiune si mi-au spus sa iau nospa si sa beau un ceai cald acasa , la un spital particular in Iasi au urmat partea a 2 filmului cu prosti m-au plimbat la 2 ecografe ca cica nu mergeau, nu stia sa-l foloseasca, si o doctorita m-a abtin sa o calific cum m-a intreba daca vreau eco morfofetala si mi-a dat nr pt un psiholog sa trec peste moment, si am vazut o privire salbatica la sot, m-am ridicat si am plecat ca daca mai spunea ceva cine stie ce iesea, eu fiind surpinzator de calma cu toate ca sunt colerica din familie
bebe sunt bine placenta e la locul ei nu am pierdut lichid cu toate ca m-am temut sa se fi intampat ca am fost un pic unda dupa accident
sper sa fiu mai activa cand intru in co