FIV Dr. Laura Dracea (12)
Raspunsuri - Pagina 18
aerlilian spune:
Am facut plaja intre 8-9.30 dimineata si intre 17.30-19 seara. Mai mult nu cred ca puteam nici daca nu eram gravida.Ardea ingrozitor.Am mers pe factor 30 la crema si am un bronz frumusel, cat sa se vada pielea colorata si sa mearga purtate hainute albe....M-am balacit numai in piscina, in mare nu am intrat, iar in apa din piscina am intrat la ora 17, cand era atat de calda incat puteam intra fara sa simt nici macar fiorul acela pe piele, la schimbarea mediului....
Elena1981 spune:
Crisa, asteptam beta hcg mare, de gemenutzi!! Hellen. si eu am probleme cu cosurile, care mi-au umplut decolteul si pe care nu le-am avut niciodata... Dar. asta e, le duc pe toate cu bucuria de a trai miracolul asta. Tu cum dormi noaptea? Eu ma trezesc des pt toaleta( la 2 ore) si ma enerveaza ca imi fuge somnul si sunt destul de zombie ziua. Sper sa nu ii invat prost pe bebei sa nu doarma noaptea. Camelia, ce mai fac baietzeii tai? 20+
CRISA1980 spune:
Sa dea Dzeu sa fie bine,,,saptamana asta mai am de stat la birou si apoi ii retrag la munte,,poate e mai racoare si se lipesc bine de mine sa le tin de cald
Va pup pe toate si pe toti micutii
CRISA1980 spune:
Lungi vor fi aceste 2 saptamani...simptome ceva ar tb sa se simta???,,,deja am o mare greata in dimineata asta,,probabil e de birou, munca, trafic si caldura..am mai simtit ceva tot in dimineata asta,dar imi este cam rusinica ,totusi va spun,,sunt fff sensibili sanii, ma dor nurii la atingere...e vreun semn???
Va pup
Ella2010 spune:
Niko, ce sa fac? Ma lupt cu injectiile astea nesuferite. Ieri am facut si prima fiola de Zomacton. Am o durere de cap de dupa injectie, nu stiu daca de la el sau de la restul injectiilor.
Tu ce faci? Cand incepi stimularea?
Crisa, sper sa fie de bun augur simptomele tale si sa aduci beta mare!
nikoniko spune:
Ella, eu in seara asta am plans ca un copil cand mi am facut injectiile( gonapeptyl si innohep). Am burta vanata toata, ceea ce nu mi s a intamplat la primul fiv. Cat despre stimulare, maine am sa aflu cand o incep. Tu in a cata zi de cm ai inceput stimularea?
Si hai sa va spun ceva. Am facut azi analize dupa 2 saptamani de cand m am lasat de fumat si 10 zile de cand am inceput tratamentul pt trombofilie. Surpriza!!! Toate valorile sunt bune, ceea ce nu am mai vazut de vreo 20 de ani. Mi a scazut si colesterolul si leucocitele...Fantastic! Sper sa fiu pe drumul cel bun.
Crisa, mie imi suna a semn de beta pozitiv.
Ella2010 spune:
Niko, eu am inceput stimularea din Z3 de ciclu. Nu-ti spun cum ma chinuiesc eu cu injectiile ca am burta mica si nici n-am cum varia prea mult locul de intepat
Super ca ai reusit sa te lasi de fumat! Acum le va place mai mult bebeilor la mami in burta! Hai, poate ne gravidim si noi, astea mai babe, in luna august!
CRISA1980 spune:
Sunt pe ultima suta de metri cu aranjarea lucrurilor la birou si plecatul in concediu,,,,sunt fff agitata,,dimineata cam cu greata,,,dar vred ca e oboseala de vina.
Pe 27 ar tb sa fac beta, numaa ca fiind plecata ma gandeam sa imi iau un test de sarcina,,,care am vazut ca mai da erori si nu vreau sa ma intristez fara motiv.
Vroiam sa stiu cam la cate zile de la beta ar tb sa vina CM in cazul in care raspunsul e negativ,,,dar in sufletul meu cred ca nu va fi
Va pup pe toate