FIV Dr. Laura Dracea (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Mare dilema....
m-a sunat dna dr embriolog si din cei 5 fecundati s-au divizat 4,,,2 calitate AA, 2 calitate B si 1 mai slabutz,,,maine as face 72 ore de la recoltare,,,
Dilema mea cea mare este ca nu stiu ce sa fac:
- sa ii transfer maine pe toti 4 in conditiile in care se poate sa se faca transfer cu 4 embrioni,
-sa ii las la stadiul de blasto pana luni cum era programat,,,dar imi este teama sa nu ii pierd pana luni,,
- daca transfer 4 embrioni exista ghinionul sa se sufoce si sa nu se dezvolte rezultand un mare esec,,,
- cum le este mai bine,,in burtics sau asteptand sa se dezvolte ei singurei in laborator,,,
Sunt multe persoane care au trecut prin starile de nesiguranta care mi s-au impregnat acum,,,sunteti singurele confidente care ma puteti asculta si da un sfat avand in vedere diversele situatii cu care v-ati confruntat si care au adus bucurii/nereusite.

CE SA FAC?

Noaptea e un sfetnic buna,,,poate o sa ma luminez pana maine dimineat,,,daca trec de cele 72 ore exista nesansa sa nu mai reziste pana luni???
Embriologul spune ca vor rezista 2...nu voi avea de congelat,,,dar ,,,,daca ii pierd si pe cei 2??/
In afara de Tebligia nu am mai auzit pe nimeni sa faca cu embrioni si sa se prinda...
Scoteti-ma din impas,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Draga Crisa, nu te mai framanta si asculta ce spune dr. Noi am transferat 2 blastocisti si s-au prins amandoi. Din ceea ce am citit exista un prag critic pt embrion intre a 3-a si a 4-a zi si cei care rezista dupa aceste zile au sanse mult mai mari. Eu as asculta dr ca stie ce face.... Se confirma cu atatea reusite. ROAGA-TE si va fi bine! Va pup! 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Crissa, eu stiu pe cineva care a avut un singur ovocit, un singur embrion si a spus medicului sa o cheme doar daca acel embrion ajunge la 5 zile, si a ajuns si s-a prins si era gravida. Deci un lucru este sigur, DACA embrionii ajung la 5 zile sunt de calitate si au sanse mari sa se prinda si-n burtica daca nu ajung atunci inseamna ca nu au fost de calitate si nu s-ar fi prins nici in burtica. La fel zic si eu mergi pe mana medicului embriolog ca are experienta si stie unde poate sa riste si unde nu. Nu te mai stresa ...

Mergi la inceput

M-au sunat de la clinica,,,din cei 5 divizati mai sunt 3 buni ceilalti 2 nu pot miza pe ei,,,am luat deja decizia de a merge la clinica astazi pentru a-i transfera pe cei 3,,,nu mai pot astepta pana luni,,,e cel mai lung wk pe care nu mi l-as fi dorit,,,
tineti-mi pumnii,,,
Va pup,multumesc pentru incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Crisa,daca tu asa consideri ca e mai bine,fa-o azi!Oricum puteai astepta si pana luni cum a zis dr embriolog,ptr ca stie dumneaei ce face...cel mai bun si la obiect raspuns l-ai avut de la Amzulica...
Bafta sa ai,tin pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Amzu, sa-ti traiasca minunea!Ma topesc dupa boticul lui....Se pare ca ies tare frumosi copiii facuti tarziu....
Eu sunt bine, bebe creste ca Fat Frumos, e mai mare ecografic cu o saptamana.Am fost plecati o saptamana in Antalya si i-a priit de minune...Se pare ca si mie...De la ineputul sarcinii am luat patru kg...Dar au fost si acele urate trei saptamani de stat numai in pat.Hematomul s-a dus de tot, cu maronelile am terminat demult iar acum astept cu emotie morfofetala de pe 25.07.Va pup cu drag!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Crisa: Sa gandesti poziti, te rog!!! Suntem alaturi de tine si te asteptam cu vesti bune!!
Aerlilian: Ai facut plaja? Eu nu prea indraznesc, am aproape 16 saptamani si imi este teama sa nu aiba vreun efect negativ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Maria, nu zice nimeni ca e contraindicat , doar ca trebuie sa o faci ca la carte: pana in 11 si dupa ora 16 si cu factor de protectie mare, in functie de tipul de piele. Prietenele mele au nascut toate in 2008 si toate au stat la plaja si piscina toata vara si au niste minuni de copilasi. Te pup!

Mergi la inceput

Sunt posesoarea a 3 embrionasi frumusei,,6-8 celule,,,sambata erau numai 3 din 7 recoltati si avand in vedere ca blasto ar fi reusot cam 30% imi era teama din cei 3 sa nu mai ajunga niciunul...asa ca ii am pe toti la purtator,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

crisa 3 e nr norocos, si eu tot 3 embrioni am transferat si s-au prins 2 asa ca mai ai o saptamana si o sa ai o beta mare
maria ne era dor de tine sarcina usoara in continuare si poate ne spui si noua ce ascunzi in burtica
camelia cred ca te topesti dupa nazdravanii, cred ca deja ganguresc
elena cu picioarele umflate am avut si eu probleme dar am renutat in proportie de 50% la ea si nu mai am asa probleme si mi-am cumparat cei mia urati saboti posibili medicinali ca sa nu-mi fie greu la plimbare
in rest am 2 probleme de la "pisi" m-am patat toata fata,gat, piept si maini si parca mie frica sa ma dau cu ceva sa-mi treaca doc mi-a zis ca pot sa ma dau cu clotimazol dar sa nu fac abuz,in primul trimestru este contra indicat nu stiu ce sa fac sa ma dau sau nu
si mai am un pic si nu se stie cine e cea mai batrana femeie care a facdut FIV eu sau Adriana Iliescu am fire de par alb jumate, dar parul s-a indesit de ma zapaceste cu cladura asta, eu ma fac cu blond si nu prea am vazut noantator blond
18+ cu si

Mergi la inceput