FIV Dr. Laura Dracea (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

da,ok Niko te poti gandi si la trombofile dar cred pot fi si alte probleme,unele hormonale,vreo infectie in zona pelviana,sau pur si simplu cauze necunoscute.Eu sper ca de data aceasta sa le fii eliminat pe toate si sa fie cu rezultatul mult asteptat!
Sa fim sanatoase si sa ne vedem cu bebelusii in brate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_maria spune:

Ella, eu am 29 ani dar am ovocitele de calitate proasta am facut stimulare acum in iunie dar am refuzat Zomactonul deoarece nu am gasit prea multe despre el.Am facut menopur 4 fiole si gonal 112ui dar nu am avut decat 6 foliculi ( 3 mari si 3 mici sub 15 mm)din care au rezultat 3 ovocite si care pana in ziua 2 s-au oprit toate din evolutie si nici nu am avut ce sa transfer.Acum as vrea sa mai incerc in septembrie cu Zomacton.Iar apoi am sa aplez la ovocite donate .Deci important este sa fie ovocitele de calitate nu conteza varsta, am o vecina care are 45 ani si care tocmai a nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Ada, poate nici schema de stimulare nu a fost cea mai potrivita pt tine. La asa doze mari si la varsta asta cred ca trebuia sa ai peste 10 foliculi. Nu stiu ce sa zic. Ce doza de Zomacton ti s-a stabilit acum? La mine scrie 5 flacoane si unul singur costa 440 de ron...e foarte scump si pare sa aiba niste efecte adverse periculoase la adulti, el fiind pt copii aflati in crestere. Si eu sunt intr/o mare dilema cu acest medicament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Crisa, cand mergi vineri la eco? Eu voi fi acolo pe la ora 13 pt administrarea primei injectii. Apropos de asta, ma obsedeaza faptul ca nu se poate schimba acul la seringile de Gonapeptyl. ASta inseamna ca a doua jumatate de fiola trebuie sa o fac cu acelasi ac? Voi cum ati procedat?
Bafta tuturor fetelor gravidute sau in devenire :)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Ella,
probabil voi trece pe langa tine cand voi iesi de la aeco,,,am programarea la 12.20-12.30,,,nu cred ca dureaza mult,,,citind ce scria Ada, imi este cam teama pt productia mea de folicul,,voi elimina misterul maine la pramz,,,sunt nerabdatoare/agitata/incantata/stresata...cam multe stari :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Ella,nu inteleg de ce iti faci atatea probleme ptr acele ace de la gonapepyl?!Ce are dc te intepi si a doua zi cu acelasi ac?Se mai inteapa si altcv cu el in afara de tine??Plus de asta doar le tii la frigider,iar inainte de a-l introduce in piele dai cu spirt si la scoaterea lui asemenea.Parea mea ar fi sa nu va mai pierdeti timpul si energia cu astfel de intrebari,mai ales ca aceasta etapa este una din cele mai usoare...Bafta si la mai mult curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Offffffff, Crisa
Daca ar fii stiut cauza, sigur ar fi eliminat-o...Dr. Codreanu era convinsa ca voi reusi din prima...Dar nu a luat in calcul trombofilia pt ca am dus o sarcina si pt ca am mai avut sarcini obtinute natural
Crisa, Ella va tin pumnii sa mearga totul perfect

Mergi la inceput

Niko,
ai facut trombofilia la Fundeni?Cai ai platit pt ele?Ai facut profil 8,,,am vazut ca la synevo sau la alta clinica sunt peste 600 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Crisa, eu am facut recoltarea la synevo. M-a costat aprox 1400 ron(am mai facut cateva analize in afara de trombofilie). Urmeaza sa ajung luni la Fundeni pt interpretare, dar daca ai nervi sa te duci dimineata la 6.30 la Fundeni, cred ca le poti recolta si acolo. Dar daca obtin eu mai multe informatii despre asta te anunt luni. Mai incearca si la cap. trombofilie. Dar tu de ce crezi ca ar trebui sa investighezi ? Eu am antecedente in familie, sunt fumatoare(am fost pana ieri), varsta...Tu ai vreo problema?

Mergi la inceput

Niko,
nu am antecedente, nu cred ca am probleme dar cand pleci la drum pe acest protocol vrei sa elimini orice cauza,,,eu am fost la fundeni dis de dimineata sa imi recolteze ,,am facut niste analize pentru trombofilie, am avut mai multe de biletul de trimitere de la medicul de familie dar sincer nu stiu dupa rezultatele care le am daca mi-a facut tot profilul de trombofilie sau numai cateva(nu mi le-a interpretat la fundeni),,,stiu ca sunt unele mai amanuntite care costa si unele sumare,,,le-am dus la clinica si mi s-a zis ca e ok.
Acum ramane de vazut,,,eu am avut o endometrioza care imi reduce sansele de reusita :((

Mergi la inceput