Dilema

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralutzy_che spune:

Locuim la Sibiu.
Prin ceea ce am povestit nu am intentionat sa supar pe nimeni,(mai ales cadrele medicale din spitalul in cauza care se comporata asa cum trebuie) am vrut doar sa subliniez problemele care le-am sesizat eu si care, poate, nu au fost observate de alte mamici sau de persoanele care au putere de decizie acolo. Nu stiu care este politica lor in ceea ce priveste angajarea personalului dar ar trebui sa fie supusi si unor teste psihologice inainte de a lasa niste copilasi (care nu se pot apara si care nu pot vorbi) pe mana lor.

Am mai ajuns o singura data noaptea cu puiu la urgenta, era vineri seara, mai era o saptamana pana la Craciun (avea tratament:: "viroza resp"-dupa medicul de fam, iar dupa dr pediatru cabinet particular "inceput de pneumonie", de la amandoua dr am primit acelasi antibiotic iar dr. fam i-a dat si ceva pt tuse, plus antitermice) deoarece a tusit in somn asa de tare incat aveam impresia k se ineca si nu mai poate respira (nici atunci nu dormeam si il luasem in pat langa noi k masura de precautie dupa cele patite la spital), l-am ridicat si l-am batut energic pe spate si-a reventit dar a plans foarte rau. Eram la un pas de internare si atunci, dar l-am rugat pe dr de la urgenta sa-mi spuna parerea lui, (un medic care mi-a placut cum si-a facut treaba) daca este neaparat nevoie sa ne internam sau pot sa-i dau si eu acasa tratamentul, deoarece am observat ce a spus asistentei sa-i dea copilului ( pe nas prin inhalator, ambele pufuri- Ventolin si Flexotide le aveam acasa si noi).mi-a spus ca vroia sa ne interneze pt k majoritatea parintilor nu au inhalator pt bb acasa, dar daca noi avem ne da tratament si ne lasa acasa. Bine k m-a luat gura pe dinainte si am fost pe faza sa intreb k daca nu sigur mai aveam o gramada sa va spun.

de atunci noi nu am mai avut probleme . acum crestem si speram sa nu mai ajungem la urgenta noaptea k imediat te trimit la internare k e mai usor pt ei (nu mai trebuie sa iti explice prea multe, tratament...)

PS:mi-am mai amintit ceva: cand am mers la urgenta inainte de a 3a internare am fost acuzata de doctorita de acolo k "nu imi pasa de copil si l-am lasat nemancat si fara sa-i dau sa bea toata ziua dinainte si apar cu tupeu si pretentii la 4 dimineata cu copilul in asemenea hal" asta dupa ce a zbierat la mine k de ce ii dau copilului ceai fara zahar si imediat a luat biberonul si a pus-o pe asistenta sa puna in el 2 lingurite de zahar.

Iaiu, mami de Alex (25.11.2009)

Mergi la inceput