Dilema

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

asa e,nu ar trebui sa doara ai mei mai plangeau dar de frica ca nu stiau ce li se intampla...dar cum e locul,nu e rosu?umflat ?a verificat branula?
si eu am patit cand era bb si o asistenta ii facea dar nu stia de ce plange si i s-a umflat piciorusul butuc ca a trebuit apoi sa stam internati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

asa e,nu ar trebui sa doara ai mei mai plangeau dar de frica ca nu stiau ce li se intampla...dar cum e locul,nu e rosu?umflat ?a verificat branula?
si eu am patit cand era bb si o asistenta ii facea dar nu stia de ce plange si i s-a umflat piciorusul butuc ca a trebuit apoi sa stam internati

n-au verificat nimic in spital. N-au timp, chef etc. Acum e vanat locul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:

Gabriela
mami de Tudor Andrei (29.11.2010)

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Gabriela

gabriella deci i-ai scos branula?sa-i pui ceva acolo,un cartof rece compresa..

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

gabriella deci i-ai scos branula?sa-i pui ceva acolo,un cartof rece compresa..

da, i-au scos-o "desteptele" alea la externare. i-am pus cartof rece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

poveste de spital.

acu trei luni:plecam de acasa vomand jet.

pe scurt,dupa indelungi analize:enterocolita cu ROTAVIRUS.

Branula pe vena pentru antibiotic,ca cica avea puroi pe amigdala..

dupa 2 zile,cand ii baga serul,prin somn sau treaza(n-are asta importanta crede-ma atata timp cat branula ii pusa bine si baga serul usor)plangea de rupea-tremura cu totul.

tot intindea manuta ca si cum imi arata ceva si cand le-am obligat pe idioate,aka asistente sa scoata leucoplastul si branula(adica s-o schimbe) ce sa vezi??? mana fetei cat o paine!!!!ii bagau serul sub piele-de asta urla copilul...si i-l bagau si in 10 secunde..

i-au pus alta..si nu mai plangea fata-decat de frica(poti disocia plansurile dupa sunet)..si le rugam,punandu-le banutul in buzunar sa bage serul usor.si i-l bagau si prin somn-si nu mai plangea copilul

ehe....crunta experienta in spital...de atunci cand vede doctor e jale..si inainte nu avea o treaba..radea,se juca cu stetoscop,statea la control..

si ar mai fi multe de povestit din aceasta experienta oribila-care nu a fost singura,de altfel!

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Intotdeauna ma supara cind aud povesti spitalicesti legate de bebei si copii bolnavi, care sufera si care sint tratati cu nepasare si indolenta de personalul medical...
Ramin la parerea mea, ca doctorii si asistentele frumosi, destepti, zimbitori si profesionisti se gasesc doar in serialele de la TV (si, cu foarte mici exceptii, in viata de zi ci zi). Uneori toate astea se pot cumpara cu bani...No ofense...

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona2006

Intotdeauna ma supara cind aud povesti spitalicesti legate de bebei si copii bolnavi, care sufera si care sint tratati cu nepasare si indolenta de personalul medical...
Ramin la parerea mea, ca doctorii si asistentele frumosi, destepti, zimbitori si profesionisti se gasesc doar in serialele de la TV (si, cu foarte mici exceptii, in viata de zi ci zi). Uneori toate astea se pot cumpara cu bani...No ofense...

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Am platit asistentele la inceput. Trebuia sa le dau in fiecare zi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

I s-a administrat amoxicilina .Seringa avea 5 ml.I se facea mai repede decat puteai spune "da"..Probabil ca si de la branula a avut probleme ptr ca e vanat locul unde a fost bagata. Tot mi s-a spus ca i se gaseste greu vena ptr ca e grasut.Da' n-or recunoaste nici in ruptu' capului ca habar n-au avut s-o puna.Cand a avut enterocolita tot grasut era si n-a avut probleme.Numai ca atunci a apartinut de alta sectie.Asistentele de acolo erau niste dulci.Pana il atingeau ii cantau se juca cu el si apoi ii luau manuta incet si-i faceau antibioticul.N-avea timp sa bage de seama ce se intampla ca ma jucam si eu cu el si radea mereu.

Gabriela

Gabriela, si eu cand eram mica ma ducea mama-mea la dentist si la ORL-ist si eu plangeam de se rupea pamantul, dar asta nu era un motiv plauzibil ca sa nu ma duca sau sa ii urasca pe medicii aia, ca imi faceau "rau". E normal sa planga copilul cand e speriat, ce Dumnezeu?

Iar cu vena prinsa, din nou, hai sa nu mai fim cu totii cei mai tari cand nu trebuie.
Se poate sa nu se vada vena, se poate sa nu prinzi vena, se poate sa spargi vena samd, stii, nu este o stiinta exacta.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

I s-a administrat amoxicilina .Seringa avea 5 ml.I se facea mai repede decat puteai spune "da"..Probabil ca si de la branula a avut probleme ptr ca e vanat locul unde a fost bagata. Tot mi s-a spus ca i se gaseste greu vena ptr ca e grasut.Da' n-or recunoaste nici in ruptu' capului ca habar n-au avut s-o puna.Cand a avut enterocolita tot grasut era si n-a avut probleme.Numai ca atunci a apartinut de alta sectie.Asistentele de acolo erau niste dulci.Pana il atingeau ii cantau se juca cu el si apoi ii luau manuta incet si-i faceau antibioticul.N-avea timp sa bage de seama ce se intampla ca ma jucam si eu cu el si radea mereu.

Gabriela, si eu cand eram mica ma ducea mama-mea la dentist si la ORL-ist si eu plangeam de se rupea pamantul, dar asta nu era un motiv plauzibil ca sa nu ma duca sau sa ii urasca pe medicii aia, ca imi faceau "rau". E normal sa planga copilul cand e speriat, ce Dumnezeu?

Iar cu vena prinsa, din nou, hai sa nu mai fim cu totii cei mai tari cand nu trebuie.
Se poate sa nu se vada vena, se poate sa nu prinzi vena, se poate sa spargi vena samd, stii, nu este o stiinta exacta.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput